:) kesinlikle lazım. biz akşamları abur cubur atışırdığımız için sorun oluyor :)sendemiiiiayy almamız lazım ya en azından oturma odasına şimdilik alalım diyorum salona sonra alırız :)
Kuzu eğer gitmediğin halde bir iki söylenmeyle bitmeyip eşinle aranızın açılacağını düşünüyorsan git derim. Onlar yüzünden neden siz kötü olasınız ki. Sen sadece eşin için gidersin ama madem bu kadar istemiyorsun her şekilde de belli edersin kırgınlığını. Hatta konusu açılırsa tartışmadan usulünce konuşursun da istediğini.kızlar şimdi bir derdim var ve bana akıl vermenizi istiyorum. düğün olaylarında neler yaşadığımı biliyorsunuz ki yazdıklarım yaşadıklarımın onda biridir. bir süredir eşimle tartışıyoruz. ben bu olanları sindiremiyorum. her hatırlatacak bişi olduğunda üzülüyorum ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum. yada laf saydırıyorum. böyle olunca eşimde bana kızıyor tabi. eşim hatalı olduklarının farkında ama bana karşıda sanırım birazda olayı kapatayım diye yavaş yavaş savunmalara geçiyor. mantıklı bir savunma yok tabide. hani öyleleer yapacak bişi yok. kabulleneceksin. annen baban böyle bakacaksın falan die. ve ben şuan sindiremiyorum hiç birşeyi. buyüzden hergün sabah akşam kavga ediyoruz. önümüzde bayram var ve ben önceden gideriz diye plan yapıyordum ama şiimdi gitmeyi bırak telde seslerini duymak dahi istemiyorum. eşimde illa gidicez gitmemiz lazım diye baskı yapıyor. başım çatlıyor artık şuan. bu evlilik nere gidiyor böyle anlamıyorum. gitmek istemiyorum. gidersem busefer rezilliği ben çıkartıp herşeyi yüzlerine sayarım diyorum. ne istersen yap yeterki gidelim diyor. ama biliyorum beni kandırmak için herşey oraya gidene kadar sonrasındada nıolur sus nolur yapma diyip duracak. siz olsanız naparsınız?
bende bundan korkuyorum işte. biliyorum saydıracam orada. elalemin içine götürcek sırf hava atmak için bayramlaşmaya götürecek ordada kazayla derseki oğlumuzu evlendirdik üstümüze düşeni yaptık. herkesin içinde bozarım işte.eee ozmaan nolcak. diyorum böyle yaparım sonuç nolcak. istediğini söyle diyor. ama eminim öyle olmucak. beni susturmak için kaldırıp bi laf ddicek e ben onu sindiremicem sonra nolcak. of valla düşünmekten mahvoldum. lanet olsun hala evlilikten bişi anlamadığım gibi bunlarla uğraşıyorum.Kuzu eğer gitmediğin halde bir iki söylenmeyle bitmeyip eşinle aranızın açılacağını düşünüyorsan git derim. Onlar yüzünden neden siz kötü olasınız ki. Sen sadece eşin için gidersin ama madem bu kadar istemiyorsun her şekilde de belli edersin kırgınlığını. Hatta konusu açılırsa tartışmadan usulünce konuşursun da istediğini.
Olaylarda eşinin bir suçu yoktu neticede o üstüne düşeni fazlasıyla yapmıştı. Ailesi ne de olsa ne kadar karalayabilir ki bir yerde savunmak isteyecektir işgüdüsel olarak.
O yüzden sizin için git derim ben. Hem bu böyle nereye kadar gidecek ki. Gidip haklılığını ve kızgınlığı uygun ama onların da anlayacağı bir şekilde anlatırsan senin de için soğur belki. Hem de eşinle aranız yok yere bozulmaz
Canım bence evlilikte hoşlanmasak da bazı şeyleri sineye çekmemiz gerekiyor. Yaşananlar hiç hoş değil, ortada annene karşı yapılan bir saygısızlık var, ama yine de eşinin annesi babası ve o senden daha çok üzülüyordur bu duruma. Ama onun gitmesi gerek, ve eşi olmadan gitmek istememesi çok normal. Canım annem diye yanında gezmek zorunda değilsin ama sırf eşinin için orada olduğunu gösterir bir şekilde git, git ama misafir olarak git derim. Bekledikleri gelin olmak zorunda değilsin sonuçta.kızlar şimdi bir derdim var ve bana akıl vermenizi istiyorum. düğün olaylarında neler yaşadığımı biliyorsunuz ki yazdıklarım yaşadıklarımın onda biridir. bir süredir eşimle tartışıyoruz. ben bu olanları sindiremiyorum. her hatırlatacak bişi olduğunda üzülüyorum ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum. yada laf saydırıyorum. böyle olunca eşimde bana kızıyor tabi. eşim hatalı olduklarının farkında ama bana karşıda sanırım birazda olayı kapatayım diye yavaş yavaş savunmalara geçiyor. mantıklı bir savunma yok tabide. hani öyleleer yapacak bişi yok. kabulleneceksin. annen baban böyle bakacaksın falan die. ve ben şuan sindiremiyorum hiç birşeyi. buyüzden hergün sabah akşam kavga ediyoruz. önümüzde bayram var ve ben önceden gideriz diye plan yapıyordum ama şiimdi gitmeyi bırak telde seslerini duymak dahi istemiyorum. eşimde illa gidicez gitmemiz lazım diye baskı yapıyor. başım çatlıyor artık şuan. bu evlilik nere gidiyor böyle anlamıyorum. gitmek istemiyorum. gidersem busefer rezilliği ben çıkartıp herşeyi yüzlerine sayarım diyorum. ne istersen yap yeterki gidelim diyor. ama biliyorum beni kandırmak için herşey oraya gidene kadar sonrasındada nıolur sus nolur yapma diyip duracak. siz olsanız naparsınız?
canım yaşadıkların zor ve üzücü ama eşinde çok çabaladı çok anlayışlı davrandı onun için susabilirsin gidersin ve gelirsin.kızlar şimdi bir derdim var ve bana akıl vermenizi istiyorum. düğün olaylarında neler yaşadığımı biliyorsunuz ki yazdıklarım yaşadıklarımın onda biridir. bir süredir eşimle tartışıyoruz. ben bu olanları sindiremiyorum. her hatırlatacak bişi olduğunda üzülüyorum ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum. yada laf saydırıyorum. böyle olunca eşimde bana kızıyor tabi. eşim hatalı olduklarının farkında ama bana karşıda sanırım birazda olayı kapatayım diye yavaş yavaş savunmalara geçiyor. mantıklı bir savunma yok tabide. hani öyleleer yapacak bişi yok. kabulleneceksin. annen baban böyle bakacaksın falan die. ve ben şuan sindiremiyorum hiç birşeyi. buyüzden hergün sabah akşam kavga ediyoruz. önümüzde bayram var ve ben önceden gideriz diye plan yapıyordum ama şiimdi gitmeyi bırak telde seslerini duymak dahi istemiyorum. eşimde illa gidicez gitmemiz lazım diye baskı yapıyor. başım çatlıyor artık şuan. bu evlilik nere gidiyor böyle anlamıyorum. gitmek istemiyorum. gidersem busefer rezilliği ben çıkartıp herşeyi yüzlerine sayarım diyorum. ne istersen yap yeterki gidelim diyor. ama biliyorum beni kandırmak için herşey oraya gidene kadar sonrasındada nıolur sus nolur yapma diyip duracak. siz olsanız naparsınız?
Canım eşinle aran bozuluyosa git derim baktın orda söyleniiyolar konular açılıyor sende kendi düşündüklerini söylersin tartışmaya gerek yok konu açılırsa ne kadar kırıldığını rahatsız olduğunu söylersin. Gitmezseniz ailesi eşine yüklenicek o da sana ve bu böyle gider , en güzel günlerinizi kavga ederek geçirmeyin lütfen helede başkaları için boşver olan olmuş de kapat hee tabi onlarla konusurken kırgınlığını belli edersin ama eşinle bu mevzu yüzünden tartışmakızlar şimdi bir derdim var ve bana akıl vermenizi istiyorum. düğün olaylarında neler yaşadığımı biliyorsunuz ki yazdıklarım yaşadıklarımın onda biridir. bir süredir eşimle tartışıyoruz. ben bu olanları sindiremiyorum. her hatırlatacak bişi olduğunda üzülüyorum ağlıyorum sinir krizi geçiriyorum. yada laf saydırıyorum. böyle olunca eşimde bana kızıyor tabi. eşim hatalı olduklarının farkında ama bana karşıda sanırım birazda olayı kapatayım diye yavaş yavaş savunmalara geçiyor. mantıklı bir savunma yok tabide. hani öyleleer yapacak bişi yok. kabulleneceksin. annen baban böyle bakacaksın falan die. ve ben şuan sindiremiyorum hiç birşeyi. buyüzden hergün sabah akşam kavga ediyoruz. önümüzde bayram var ve ben önceden gideriz diye plan yapıyordum ama şiimdi gitmeyi bırak telde seslerini duymak dahi istemiyorum. eşimde illa gidicez gitmemiz lazım diye baskı yapıyor. başım çatlıyor artık şuan. bu evlilik nere gidiyor böyle anlamıyorum. gitmek istemiyorum. gidersem busefer rezilliği ben çıkartıp herşeyi yüzlerine sayarım diyorum. ne istersen yap yeterki gidelim diyor. ama biliyorum beni kandırmak için herşey oraya gidene kadar sonrasındada nıolur sus nolur yapma diyip duracak. siz olsanız naparsınız?
evet canım tamda istedikleri işte düğünde bile babası benden hizmet bekliyor. ben dedim ben gelmiyorum gitmek isteyenin kapı orada diye. oda sensiz olmaz beraber gidicez diyip duruyor.Canım bence evlilikte hoşlanmasak da bazı şeyleri sineye çekmemiz gerekiyor. Yaşananlar hiç hoş değil, ortada annene karşı yapılan bir saygısızlık var, ama yine de eşinin annesi babası ve o senden daha çok üzülüyordur bu duruma. Ama onun gitmesi gerek, ve eşi olmadan gitmek istememesi çok normal. Canım annem diye yanında gezmek zorunda değilsin ama sırf eşinin için orada olduğunu gösterir bir şekilde git, git ama misafir olarak git derim. Bekledikleri gelin olmak zorunda değilsin sonuçta.
canım yaşadıkların zor ve üzücü ama eşinde çok çabaladı çok anlayışlı davrandı onun için susabilirsin gidersin ve gelirsin.
olayları ilk anlattığında çok olgun karşıladığını söyledim sen sana yakışan gibi davran yaşananlar kötü ama tartışma çıkarma inan gerek yok sana tabiki bişey olmamış gibi davran diyemem ama eşin için bazı şeylere susmalısın
onlar mevzuyu açmazlar ama benim açasım var. düğün zamanı açamadım annemde o ortamda diye. ama busefer açıp saydırasım var. he saydırınca zaman gerimi geliyor hayır tabi gene kendimi sinir ettiğimle kalırım.Canım eşinle aran bozuluyosa git derim baktın orda söyleniiyolar konular açılıyor sende kendi düşündüklerini söylersin tartışmaya gerek yok konu açılırsa ne kadar kırıldığını rahatsız olduğunu söylersin. Gitmezseniz ailesi eşine yüklenicek o da sana ve bu böyle gider , en güzel günlerinizi kavga ederek geçirmeyin lütfen helede başkaları için boşver olan olmuş de kapat hee tabi onlarla konusurken kırgınlığını belli edersin ama eşinle bu mevzu yüzünden tartışma
sakin ol kuzu sıkma kendini hem sana zarar hem evliliğine gerçekten unut gitsin, yeri geldiğinde düşüncelerini söyle ama eşinle tartışma hiç onlar yüzünden.evet canım tamda istedikleri işte düğünde bile babası benden hizmet bekliyor. ben dedim ben gelmiyorum gitmek isteyenin kapı orada diye. oda sensiz olmaz beraber gidicez diyip duruyor.
onlar mevzuyu açmazlar ama benim açasım var. düğün zamanı açamadım annemde o ortamda diye. ama busefer açıp saydırasım var. he saydırınca zaman gerimi geliyor hayır tabi gene kendimi sinir ettiğimle kalırım.
tansiyonumu ölçtürdüm şimdi düşmüş baya. bişiler yapıcam iyi hissetmezsem kendimi eve geçicem kızlar tşk ederim yorumlarınız için
canım dikkat et kendine en güzel zamanlarınızı böyle geçirmeyin sakin ol kendini de üzmeevet canım tamda istedikleri işte düğünde bile babası benden hizmet bekliyor. ben dedim ben gelmiyorum gitmek isteyenin kapı orada diye. oda sensiz olmaz beraber gidicez diyip duruyor.
onlar mevzuyu açmazlar ama benim açasım var. düğün zamanı açamadım annemde o ortamda diye. ama busefer açıp saydırasım var. he saydırınca zaman gerimi geliyor hayır tabi gene kendimi sinir ettiğimle kalırım.
tansiyonumu ölçtürdüm şimdi düşmüş baya. bişiler yapıcam iyi hissetmezsem kendimi eve geçicem kızlar tşk ederim yorumlarınız için
Bak işte tamamen olay sizin artık eş olmanızdan kaynaklı. O da istemez senin üzülmeni, hasta olmanı ama ailesi işte, sensiz gitmek istemez artık. Haklı bu konuda da. Sen kendini üzme, bırak kendilerince yapacakları havayı yapsınlar ne geçecek ki ellerine sanki. Sen kendi sağlığını, kendi yuvanı düşün onlar da kendi çaplarında hareket etsinler. Onlar için bir şey yapmak zorunda değilsin ama eşinin suçu yok, o senin aileni ailesi kabul etmiş, aynı şeyi içten içe istiyordur ama ailesinin tavrının da farkında. Sen görevini yap, kafana da takma.evet canım tamda istedikleri işte düğünde bile babası benden hizmet bekliyor. ben dedim ben gelmiyorum gitmek isteyenin kapı orada diye. oda sensiz olmaz beraber gidicez diyip duruyor.
Canım üzme bu kadar kendini, değer mi başkaları içindini sağlığından olmana, eşinle aranı bozmaya. Hiç değmezz , onları düşünme yok say mümkün mertebe ve sadece evliliğine odaklan. Bu günlerinin tadını çıkar lütfen hiç kimse için değmez..onlar mevzuyu açmazlar ama benim açasım var. düğün zamanı açamadım annemde o ortamda diye. ama busefer açıp saydırasım var. he saydırınca zaman gerimi geliyor hayır tabi gene kendimi sinir ettiğimle kalırım.
gerçekten çok sessiz benimde işim bitti ya bi kötü oldum yemekten sonra midem falan agrıdı stres mi yaptım ne:)Nerdesinizzz bugün ne kadar sessiz burası
ayyy kıyamam yaa sakin ol desemde olmassın ama sen yinede sakin ol :)gerçekten çok sessiz benimde işim bitti ya bi kötü oldum yemekten sonra midem falan agrıdı stres mi yaptım ne:)
Ben burdayımm, ama yine düğünü yaklaşan arkadaşlarımız çok fazla olduğundan ötürü sanırım sessizlik :)Nerdesinizzz bugün ne kadar sessiz burası
Ayy kelebekler pır pırdır şimdigerçekten çok sessiz benimde işim bitti ya bi kötü oldum yemekten sonra midem falan agrıdı stres mi yaptım ne:)
Çabanı takdir ettimayyy kıyamam yaa sakin ol desemde olmassın ama sen yinede sakin ol :)
Olabilir evet :) sen gidince napiciiim ben buralardaBen burdayımm, ama yine düğünü yaklaşan arkadaşlarımız çok fazla olduğundan ötürü sanırım sessizlik :)
Ayy kelebekler pır pırdır şimdi
Çabanı takdir ettim
canım sakinimde önceden belliydi ya günler bitmedi sanki perşembe dedikodularla aranızda olacağımayyy kıyamam yaa sakin ol desemde olmassın ama sen yinede sakin ol :)
kelebekler çok fenaBen burdayımm, ama yine düğünü yaklaşan arkadaşlarımız çok fazla olduğundan ötürü sanırım sessizlik :)
Ayy kelebekler pır pırdır şimdi
Çabanı takdir ettim
Ayyy hadi bakalım heycanla bekliyoruzzz :)canım sakinimde önceden belliydi ya günler bitmedi sanki perşembe dedikodularla aranızda olacağım
kelebekler çok fena
çok fenasın ne güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?