2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

mağazada baktığımız daha büyüktü o yüzden endişelendim.sonradan nişanlımla konuştuk adam boyutunu küçültmüş biraz.hatta nişanlıma da boyun kaç diye sormuş orda hiç duymadım ben :110: teşekkür ederim canım biraz ferahladım şimdi :)
Ooo pek çok şeyi halletmişsiniz artık bir şey kalmamış. Güle güle oturun :) Ayakkabılarını çok beğendim :)

Ay ben de yetişlemiyorum :KK70: Siz de baya uyguna almışsınız ay inşallah bizim de öyle olur. Mobilya mdf mi sizin? Bir de biraz kullandıktan sonra samsung hakkında yorumalrını bekliyor olucam çünkü sanırım boschtan samsunga dönüş yaptık gibi. Ben iç tasarımını çok beğeniyorum onların, bir de fiyat uygun işte :KK70:
Eveet uyguna aldık ama ben bi buzdolabı sordum mesela o sıra fiyatı uyduruyorum şuan 1500 dedi karar veremedim. SAdece 2 hafta sonra aman alayım onu diye gittim aynı buzdolabı 2,5 olmuştu. Dediğim gibi fiyat bu değildi ama arada tam 1000 lira fark vardı o da @blisss in dediği gibi dolar çıktığı içindi.
Samsungun görüntüsünü ben de çok seviyorum e evet bosha göre de uygun :D
Bir de şans işi beyaz eşya bence ya, hani şuan ilk akla gelen bosh mesela ama ablam aldığında bi dünya para verdi hep o dönemin en son modelini aldı ama bulaşık mk. bardakları mahfediyo mesela. Buzdolabıyla baya uğraştı koku vardı falan.
İnşallah hepimizin şansı yaver gider ya :(

270mi haha şaka gibi :KK70: en iyisini yapmışsın uzaklaşarak bak istediğin gibi hemde ucuza bulmuşsun.
Bende dantel kurdele aldıım çok cici duruyor bu akşam çiçeğim yaparım belki :KK70:

Teşekkür ederim canım seninde herşeyin çok güzel halılarından oturma odası için olana bayıldım özellikle :KK36:

aradakilere bayıldım bende.zaten hem araya hemde arka odaya aynı halıyı aldım :KK53: yatak odasındakini çok sevdim.en sevdiklerimin fotoğrafını çekmemişim :110:teşekkür ederim canım beğenmene sevindim

Eveet uyguna aldık ama ben bi buzdolabı sordum mesela o sıra fiyatı uyduruyorum şuan 1500 dedi karar veremedim. SAdece 2 hafta sonra aman alayım onu diye gittim aynı buzdolabı 2,5 olmuştu. Dediğim gibi fiyat bu değildi ama arada tam 1000 lira fark vardı o da @blisss in dediği gibi dolar çıktığı içindi.
Samsungun görüntüsünü ben de çok seviyorum e evet bosha göre de uygun :KK70:
Bir de şans işi beyaz eşya bence ya, hani şuan ilk akla gelen bosh mesela ama ablam aldığında bi dünya para verdi hep o dönemin en son modelini aldı ama bulaşık mk. bardakları mahfediyo mesela. Buzdolabıyla baya uğraştı koku vardı falan.
İnşallah hepimizin şansı yaver gider ya :KK43:
Ya bana hep şanslısın derler ama bilemiyorum bu konuda öyle miyim :D İnşallah şanslıyızdır

ay bu çok kötü :KK70: fazla takıntılısın heralde :KK70: ben normalde çok dökerdim ocağa annemin evinde hiçte silmezdim :KK70: şimdi bir kere döktüm ve hemen sildim birdahada dokunmadım ama tertemiz yani :KK70: boşver sende takma :KK70:
Dökmüyorum ama böyle toz gibi oluyo siyah ya belli oluyo dayanmıyorum :D cumartesi saatlerce temizlik yaptım birde hediye cam bardak takımı almıştı teyzem o koca takımı elimde yıkadım tv ünitemin yanındaki dolaba yerleştirdim onun için yapmıştım onu iyide olmuş :)

Ay ben de yetişlemiyorum :KK70: Siz de baya uyguna almışsınız ay inşallah bizim de öyle olur. Mobilya mdf mi sizin? Bir de biraz kullandıktan sonra samsung hakkında yorumalrını bekliyor olucam çünkü sanırım boschtan samsunga dönüş yaptık gibi. Ben iç tasarımını çok beğeniyorum onların, bir de fiyat uygun işte :KK70:

Ay tamam renk sıkıntım yok o konuda bi kar edebiliriz :KK70: Hatta griden de beyaza döndüm yani :KK70:

Evet evet ona da karar verdim, haftaya da mobilya bakıcaz. Ay her şey nasıl gelişmeye başladı çok eğlenceli :KK70:
Düğün için de kır düğünü olduğu sürece içime sinecek ben biliyorum :KK70: Sadece nikah sonrası İstanbulda yemek yenecek mekan bulmamız kaldı.

Kızlar beyaz eşya olarak ben bunalrı canlı görmüştüm, siz çok araştırdınız ne dersiniz?
http://urun.n11.com/beyaz-esya-setleri/samsung-beyazesya-ceyiz-paketi-2-P21228267
:D :D Kuzu aslında renkte çok oynamıyo fiyat sadece son modele yapıyolar siyahı genelde ondan sıkıntı çıkıyo :D :D ama beyazda çok seçenek var uyguna güzel bişey bulursun :)

Haha yok yok benimki kesin tozlu tozlu kalırdı işte, sadece toz içinde hafta bir alırdım anca :KK70:
Bende curlygirl curlygirl gibiyim şuan çünkü evde bişiler yaparken döküyorum ve silmeden mutfağı terk ediyorum :KK70: :KK70:
:D :D o zaman iyiki cam almamışsın kuzu , ben fazla takıyorum ya herşeye o banyoyu kaç defa siliyorum bilmiyorum :D yaaa benim hala sehpam yok :(

İnşallah hallolur yaa. Bir model attım ama kimse görmedi galiba :KK70:
İhih ben gördüüüm :D
Yakından görmüşsün buzdolabının boyu nasıldı. O modelin boyu ortalamadan kısamıydı sanki ben mi yanlış hatırlıyorum. Bir ton samsung baktım çünkü görmüş olduğuma eminim amaa.
Ay bir de o eco bubble özelliği var ya çamaşır makinasında ona çok gülüyorum. Alırken mağazada ballandırarak anlattılar.
Servis kurmaya geldi anlatıyo işte şöyle yapın , şunun için şuraya basın , özellikleri bunlar diyo. Sıra eco bubble a geldi. Anlattı falan sonra " Yani aslında hiçbi bişe yaramıyo satarken kolaylık olsun diye koymuşlar " dedi çok güldüm ona :D :D

Yetişemiyorum kızlar size :D Auralee Auralee kuzu alttan buzluklu değil bu model :D
Bunlar hakkında bilgim yok benim bosch üzerinde yoğunlaştığımız için yardımcı olamıyorum kuzu çamaşır makinasında en az 8 kg olmalı onu biliyorum ve bulaşıkta da çamaşırda da çok programlı olmasına gerek yok zaten kullanılmıyor sadece fiyat artıyor

Back