2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mrs Pink evin çok güzel olmuş güle güle otur canımm
Auralee alır tabi neden almasın kuzum altta buzluk olan dolap alınacak
Ay galiba alttan buzluklu olamayabilir
göremedim nerde
Ay geride kaldı şimdi bulamıyorum
Boyuna dikkat etmedim ki ben Tipine baktım sadece Boyu kaç olmalı bilmiyorum off hiçbişey bilmeden beyaz eşya mı alınır Ama bunun fiyatı ucuzz :)
Evett değil ama alttan buzluk yoksa da üstte dijital gösterge olacak diye bir kaidem vardı onu atlamışım Buna da razı gelebilirim diye düşünüyorum, çamaşır makinesi 9kg istiyprum aslında yorgan yıkansın diye bu 9 değil miymiş kaçmış Ucuz geldi fiyat ama bilemedim tabi bi incelemek lazım.
Yaaaa nasıl olur sa sadece 11 gün kalır! Ben hiç anlamadııııımm
Yuh ya

Kuzu cuma alacaktım ama ben gidemedim yaa, bu akşam alıyorum inşallah , erken değil di mi bi ara orada mı bıraksam dedim ama pek de istemiyorum öyle yapmak
Al artık amaa, evde bi odayı gelinliğe ayırıverirsiniz artık serersin boydan boya. Ayrıca nolur artık fotoğraf yaa yetti bu kadar merak

ara ara giriyorum yetişemiyorum size aman işlerde çok yoğun pazartesi yoğunluğu

Hahah çıkın çıkın gelin kuzu Buzdolabı da 1.78 olanlar falan vardı kısa dediğim onlar kuzu.
Biz de baya uyguna bulmuştuk ama bu boydu bi türlü içimize sindiremedik işte
Ya tabi buzdolabı büyük olmalı zaten, ben şu an evde mini buzdolabı kullanıyorum resmen o küçücük dolaba neleri sıkıştırıcam diye canım çıkıyor, sonuç tepe taklak olan reçel tabakları

ayy o reçel yapış yapış olunca tepeme toplanıyor tüm sinirler

Eevet evet, ya önemli olan iç hacim tabi ama kısa da görselliğini de bozuyo sanki işte

artık görmek istiyoruz düğün geldi göremedik daha
Ayy haha haklısın kuzu , bu beklentileri bir şekilde karşılamak durumundayım akşama artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…