sendemiiii@Conchiglia sehpa bizdede yok ve evde olduğumuz her dakika ekikliğini hissediyoruz
Yaaaa nasıl olur sa sadece 11 gün kalır! Ben hiç anlamadııııımm
@Conchiglia sehpa bizdede yok ve evde olduğumuz her dakika ekikliğini hissediyoruz
Ay hadi ya hahahayyy evet hemde fazlasıyla kuzu kesinlikle alınması gerekenlerin başında :)
AyyyyyYaaaa nasıl olur sa sadece 11 gün kalır! Ben hiç anlamadııııımm
Kuzu cuma alacaktım ama ben gidemedim yaa, bu akşam alıyorum inşallah , erken değil di mi bi ara orada mı bıraksam dedim ama pek de istemiyorum öyle yapmakgelinliğin nerdeeeeeee
Ay galiba alttan buzluklu olamayabilir
Ay geride kaldı şimdi bulamıyorumgöremedim nerde
Boyuna dikkat etmedim ki benİhih ben gördüüüm
Yakından görmüşsün buzdolabının boyu nasıldı. O modelin boyu ortalamadan kısamıydı sanki ben mi yanlış hatırlıyorum. Bir ton samsung baktım çünkü görmüş olduğuma eminim amaa.
Ay bir de o eco bubble özelliği var ya çamaşır makinasında ona çok gülüyorum. Alırken mağazada ballandırarak anlattılar.
Servis kurmaya geldi anlatıyo işte şöyle yapın , şunun için şuraya basın , özellikleri bunlar diyo. Sıra eco bubble a geldi. Anlattı falan sonra " Yani aslında hiçbi bişe yaramıyo satarken kolaylık olsun diye koymuşlar " dedi çok güldüm ona
Evett değil ama alttan buzluk yoksa da üstte dijital gösterge olacak diye bir kaidem vardı onu atlamışımYetişemiyorum kızlar sizeAuralee kuzu alttan buzluklu değil bu model
Bunlar hakkında bilgim yok benim bosch üzerinde yoğunlaştığımız için yardımcı olamıyorum kuzu çamaşır makinasında en az 8 kg olmalı onu biliyorum ve bulaşıkta da çamaşırda da çok programlı olmasına gerek yok zaten kullanılmıyor sadece fiyat artıyor
Yuh yaYaaaa nasıl olur sa sadece 11 gün kalır! Ben hiç anlamadııııımm
Al artık amaa, evde bi odayı gelinliğe ayırıverirsiniz artık serersin boydan boya. Ayrıca nolur artık fotoğraf yaa yetti bu kadar merakKuzu cuma alacaktım ama ben gidemedim yaa, bu akşam alıyorum inşallah , erken değil di mi bi ara orada mı bıraksam dedim ama pek de istemiyorum öyle yapmak
Yuh ya
Hahah haklısın haklısınAl artık amaa, evde bi odayı gelinliğe ayırıverirsiniz artık serersin boydan boya. Ayrıca nolur artık fotoğraf yaa yetti bu kadar merak
Hahah çıkın çıkın gelin kuzuBiz de gelelim
biz neden göremiyoruz kuzuuu al koy bence bişey olmazKuzu cuma alacaktım ama ben gidemedim yaa, bu akşam alıyorum inşallah , erken değil di mi bi ara orada mı bıraksam dedim ama pek de istemiyorum öyle yapmak
İştee son gidişte fotoğraf çekemediğimden göremediniz tabiibiz neden göremiyoruz kuzuuu al koy bence bişey olmaz
Ya tabi buzdolabı büyük olmalı zaten, ben şu an evde mini buzdolabı kullanıyorum resmen o küçücük dolaba neleri sıkıştırıcam diye canım çıkıyor, sonuç tepe taklak olan reçel tabaklarıHahah çıkın çıkın gelin kuzuBuzdolabı da 1.78 olanlar falan vardı kısa dediğim onlar kuzu.
Biz de baya uyguna bulmuştuk ama bu boydu bi türlü içimize sindiremedik işte
artık görmek istiyoruz düğün geldi göremedik dahaİştee son gidişte fotoğraf çekemediğimden göremediniz tabii
Ama yarın görürüsünüz inşallah :)
ayy o reçel yapış yapış olunca tepeme toplanıyor tüm sinirlerYa tabi buzdolabı büyük olmalı zaten, ben şu an evde mini buzdolabı kullanıyorum resmen o küçücük dolaba neleri sıkıştırıcam diye canım çıkıyor, sonuç tepe taklak olan reçel tabakları
Eevet evet, ya önemli olan iç hacim tabi ama kısa da görselliğini de bozuyo sanki işteYa tabi buzdolabı büyük olmalı zaten, ben şu an evde mini buzdolabı kullanıyorum resmen o küçücük dolaba neleri sıkıştırıcam diye canım çıkıyor, sonuç tepe taklak olan reçel tabakları
Ayy haha haklısın kuzu , bu beklentileri bir şekilde karşılamak durumundayım akşama artıkartık görmek istiyoruz düğün geldi göremedik daha
Off evet ya en nefret ettiğim şey ocak ve bozdolabının içini temizlemekayy o reçel yapış yapış olunca tepeme toplanıyor tüm sinirler
Görsellik önemliEevet evet, ya önemli olan iç hacim tabi ama kısa da görselliğini de bozuyo sanki işte
Haha insanın önce gözü doysun tabiiGörsellik önemliGöz dolduracak o dolap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?