2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha kuzu yeni bir kaç foto albümdeee :) Hatta eminönüne gittik cumartesi kına alışverişine ve çiçek de buldum orada 40 liraya gayet tam da istediğim gibi bir çiçeğim oldu :KK70: Geriye kaldı çiçekli taç :)

Ay ben görmemiş olabilirmiyim ki ya hatırlayamadım. Arada bir bakmayınca unutuyor da olabilirim :KK70: :KK70:

Ay bunamışım bence ben yaa , belki de görmüşümdür ama hiç hatırlayamadıııım :)
Halılarına bayıldıımm çok güzell çiçeğinde öyle şakayıkk almışsın güle güle kullan kuzuu hepsi çok güzel:KK36:

Ben de o ikisini çok beğendim ama dediğim gibi net karar vermiyorum bilerek :KK70: Hüsran olmasın sonu.
Fırın ve ankastreyi ben de sona bırakıcam evde olma ihtimaline karşı, bir de kira olunca o tarz şeyleri almayız, ev alınca girişilir diyorum ona şu anda. Mini fırın alırım mesela kiraya çıkarken, kısmet olur da satın alırsak artık evlere ankastre yapıldığından boşuna bir fırın daha almamış olurum.

Ailenin içine girdi artık hadi :KK70: Çok heyecanlı zamanlar :)

Ay ne güzel olurdu yaa ama çok uzak :KK43:

En doğrusu ev belli olduktan sonra fırın vs işine giriş. Düğün salonu içinde iyivce araştırın içine sinmesi çok önemli.

@zeroğlu evet canım yoruldum baya.daha çok etraftakilerle uğraşmaktan yoruldum ama

Auralee Auralee @blisss baya bi fotoğraf var bu sefer.yalnız halıların sadece salon ve oturma odası var.salon halısı biraz ince benim mobilyalarımında maşallahı var çok ağır bi model.biraz hafif kaldı serince.değiştirmek istiyorum ama babama söyliycem bakalım bi.fotoğrafını koyarım onlarında
Ee hadi bekliyoruz ozaman :-)

aynen canım en güzeli. beyaz eşya kesinlikle kaliteli olmalı okadar kolay değiştirilmiyor.

evet canım. valla mod falan bilmiom :KK70: servis ayaraldı gitti öyle çalışıyor :KK70: çokta sessiz :KK70: özellikle bulaşık makinesi hiçç anlamıyorum çalıştığını
bi bakarmısın ona akşam :) benimki servis ayarından farklı oldu sanki de :) aaa evet benimde bulaşık makinesi çok sessiz :) çamaşır makineside iyiymiş ben ondan da çok memnunum aynıydı bizim modeller :) Benim tek sıkıntı cam olan ocak sürekli siliyorum tabi hafif takıntımda var toz olmasın diye ama :)

Auralee Auralee amaan muhabbete yetişmek çok zor oldu :KK70:
Kuzu biz beyazları televizyon ile birlikte 5,500e aldık sanırım
Salon koltukları ve masa sandalyesi çok uyguna geldi ya ikisini 4bine almıştık resmen :KK70: Tabi şuan aynı ürünler aynı mğazada 2,5 katı . Erken aldığımız için baya karlı oldu. Ay ne az harcamışız onlara ya şimdi öyle hissettim baya :KK70:
ayyy ne güzel olmuş evin kuzu :) maşallah güle güle kullanın herşeyinizi yatak odası nerdeee :)

Teşekkür ederim kuzucum .
Şakayıkmıymış o :D Gördüm ve ne olduğunu bilmeden aldıım. O yapılmamış hali tabi elde birleştirmiştik öyle. Şimdi yapılı jüt ipiyle sapını sardım falan. Bi de güpürden kurdele yapıp sarkıtırım belki. Damat yaka çiçeği de yaptım :D Ay mi mağazada damat yaka çiçeği denen minicik şey 20 lira, gelin çiçeği de 270 liraydı koşarak uzaklaştım :D

Mrs Pink Mrs Pink canım çok güzel olmuş evin.halıların mobilyaların mutfakaki eşyaların hepsi çok güzel.güle güle oturun.

@blisss oturma odasındaki perdeye ve kanepeye bayıldım.güle güle kullan canım :)

bi bakarmısın ona akşam :) benimki servis ayarından farklı oldu sanki de :) aaa evet benimde bulaşık makinesi çok sessiz :) çamaşır makineside iyiymiş ben ondan da çok memnunum aynıydı bizim modeller :) Benim tek sıkıntı cam olan ocak sürekli siliyorum tabi hafif takıntımda var toz olmasın diye ama :)
çamaşrı makinasındanda bende menunum canım. güzel seçimler yaptık sanırım :) benimde derdim ocağı makinanın üstüne koyduk ya sıkmaya geçince biraz sallıyor ozaman ocakta bişi bırakmaktan korkuyorum. bırakınca bişi olmuyor ama ben kokuyorum arasına bişi koymamız lazım ama fırsat olmadı henüz. silme sende boşver hihihi :D haftada bir sil hihih

Mrs Pink Mrs Pink canım çok güzel olmuş evin.halıların mobilyaların mutfakaki eşyaların hepsi çok güzel.güle güle oturun.

@blisss oturma odasındaki perdeye ve kanepeye bayıldım.güle güle kullan canım :)
kuuz mobilyaların negüzel durmuş evinde :) yatak odasıda çok güzel sığmış :) gelinlikte ayrı güzel :) maşallah sana

Teşekkür ederim kuzucum .
Şakayıkmıymış o :KK70: Gördüm ve ne olduğunu bilmeden aldıım. O yapılmamış hali tabi elde birleştirmiştik öyle. Şimdi yapılı jüt ipiyle sapını sardım falan. Bi de güpürden kurdele yapıp sarkıtırım belki. Damat yaka çiçeği de yaptım :KK70: Ay mi mağazada damat yaka çiçeği denen minicik şey 20 lira, gelin çiçeği de 270 liraydı koşarak uzaklaştım :KK70:

270mi haha şaka gibi :D en iyisini yapmışsın uzaklaşarak bak istediğin gibi hemde ucuza bulmuşsun.
Bende dantel kurdele aldıım çok cici duruyor bu akşam çiçeğim yaparım belki :D

Teşekkür ederim canım seninde herşeyin çok güzel halılarından oturma odası için olana bayıldım özellikle :KK36:

fotoğrafları attım altına da açıklama yazdım :)
Kuzuuu çok şık ve güzel olmuş eviniz güle güle oturun :) bencede salon halısı fazla renkli geldi banada sana daha ağır bir model ve renkte olan bi halı lazım :) birde gelinliğin altınada güpür yapabilirsin bence canım :)

kuuz mobilyaların negüzel durmuş evinde :) yatak odasıda çok güzel sığmış :) gelinlikte ayrı güzel :) maşallah sana

bu kadar iyi durcağını düşünmüyodum bende.mobilyalar salona oldu, yatak odası da sığdı gayet iyi oldu.halıları da halledebilirsek çok iyi olcak.sağol canım beğenmene çok sevindim :KK200:

Canım teşekkür ederim :)
Senin de herşeyin çok güzel olduu. Yatak odası sığmayacak mı demiştin bir de nasıl da ferah ferah sığmış baksana :)
Gelinliğin de çok güzel güle güle giy kuzucuum :)

çamaşrı makinasındanda bende menunum canım. güzel seçimler yaptık sanırım :) benimde derdim ocağı makinanın üstüne koyduk ya sıkmaya geçince biraz sallıyor ozaman ocakta bişi bırakmaktan korkuyorum. bırakınca bişi olmuyor ama ben kokuyorum arasına bişi koymamız lazım ama fırsat olmadı henüz. silme sende boşver hihihi :KK70: haftada bir sil hihih
:D :D aman maşallah diyelim.. aaa evet yapabilir araya bişey koymak gerek, ayy evde olduğum o 3-4 saatlik akşam vaktinde bile en az 1 tabi bu ikiyide bulabiliyio silme olayı :D

Kuzuuu çok şık ve güzel olmuş eviniz güle güle oturun :) bencede salon halısı fazla renkli geldi banada sana daha ağır bir model ve renkte olan bi halı lazım :) birde gelinliğin altınada güpür yapabilirsin bence canım :)

konuştuk onu gelinlikçiyle canım da etek uçlarına istedim sadece.gelinliğin kendi güpürü etek uçlarına dikilcek gibi değil.denedik çok saçma oldu öyle basitleştirdi.bende duvak aldım ışıltılı arka kısmı eteğin ucuna dökülüyo idare edicek yani öyle.teşekkür ederim canım.birde halı kalın bi halı değil ince, yastıklarla da ton farkı var.halı tek başına hoşuma gitmişti ama serince çok uyumsuz oldu.inşallah değiştiririz çeyizden önce

:KK70: :KK70: aman maşallah diyelim.. aaa evet yapabilir araya bişey koymak gerek, ayy evde olduğum o 3-4 saatlik akşam vaktinde bile en az 1 tabi bu ikiyide bulabiliyio silme olayı :KK70:
ay bu çok kötü :D fazla takıntılısın heralde :D ben normalde çok dökerdim ocağa annemin evinde hiçte silmezdim :D şimdi bir kere döktüm ve hemen sildim birdahada dokunmadım ama tertemiz yani :D boşver sende takma :D

Auralee Auralee amaan muhabbete yetişmek çok zor oldu :KK70:
Kuzu biz beyazları televizyon ile birlikte 5,500e aldık sanırım
Salon koltukları ve masa sandalyesi çok uyguna geldi ya ikisini 4bine almıştık resmen :KK70: Tabi şuan aynı ürünler aynı mğazada 2,5 katı . Erken aldığımız için baya karlı oldu. Ay ne az harcamışız onlara ya şimdi öyle hissettim baya :KK70:
Ay ben de yetişlemiyorum :D Siz de baya uyguna almışsınız ay inşallah bizim de öyle olur. Mobilya mdf mi sizin? Bir de biraz kullandıktan sonra samsung hakkında yorumalrını bekliyor olucam çünkü sanırım boschtan samsunga dönüş yaptık gibi. Ben iç tasarımını çok beğeniyorum onların, bir de fiyat uygun işte :D
:KK70: kuzu zaten en pahalı olan şey buzdolabıydı bizde siyah diye tutturduk :) olur inşallah alırken bak ama malzemeye falan dikkat et
Ay tamam renk sıkıntım yok o konuda bi kar edebiliriz :D Hatta griden de beyaza döndüm yani :D
En doğrusu ev belli olduktan sonra fırın vs işine giriş. Düğün salonu içinde iyivce araştırın içine sinmesi çok önemli.
Evet evet ona da karar verdim, haftaya da mobilya bakıcaz. Ay her şey nasıl gelişmeye başladı çok eğlenceli :D
Düğün için de kır düğünü olduğu sürece içime sinecek ben biliyorum :D Sadece nikah sonrası İstanbulda yemek yenecek mekan bulmamız kaldı.

Kızlar beyaz eşya olarak ben bunalrı canlı görmüştüm, siz çok araştırdınız ne dersiniz?
http://urun.n11.com/beyaz-esya-setleri/samsung-beyazesya-ceyiz-paketi-2-P21228267

ay bu çok kötü :KK70: fazla takıntılısın heralde :KK70: ben normalde çok dökerdim ocağa annemin evinde hiçte silmezdim :KK70: şimdi bir kere döktüm ve hemen sildim birdahada dokunmadım ama tertemiz yani :KK70: boşver sende takma :KK70:
Bir süre sonra salıyorsunuz kızlar :D Yeni diye öyle şu anda :D Ben de ilk eve çıktığımda öyleydim :D

:KK70: :KK70: aman maşallah diyelim.. aaa evet yapabilir araya bişey koymak gerek, ayy evde olduğum o 3-4 saatlik akşam vaktinde bile en az 1 tabi bu ikiyide bulabiliyio silme olayı :KK70:
HAhah durum çok fenaymış sende :D
Ay herkes böyle söyleyince ben vazgeçmiştim cam ocaktan başa çıkamazdım herhalde. Ama senin kadar da çok uğraşmayacaktım ben muhtemelen sanmıyorum :D :D

Canım teşekkür ederim :)
Senin de herşeyin çok güzel olduu. Yatak odası sığmayacak mı demiştin bir de nasıl da ferah ferah sığmış baksana :)
Gelinliğin de çok güzel güle güle giy kuzucuum :)

mağazada baktığımız daha büyüktü o yüzden endişelendim.sonradan nişanlımla konuştuk adam boyutunu küçültmüş biraz.hatta nişanlıma da boyun kaç diye sormuş orda hiç duymadım ben :110: teşekkür ederim canım biraz ferahladım şimdi :)

Back