çok tatlııı masalara örtüsünü bile sermişisniz :)@zeroglu kuzucum ben de tam olarak böyle düşünüyorum sanırım ya. Yani sen yine de istemiyor diye boyun eğme. Kendi paranı kazanıyor olmak gibisi yok ne olursa olsun.
Ay teşekkür ederim kuzucum çok sevindim beğenmene :)
Kızlaaaar,
Herkes toplansıın !
Ben bi kaç saat yok oldum yaaa. Tutamadım kendimi valla bastım eve gittim resmen
Pek vaktim olmadığından düzenleyerek çekemedim ama olanları olduğu haliyle fotoğrafladım sizin için, az çok görmüş olursunuz diye
Az sonra burada olacaklar :)
Kuzucum teşekkür ederiim :) Evet tanıdık eşyalar yerlerini aldı mutfaktaMrs Pink canım ne güzel olmuş evin güle güle oturun kıyamam ya koştur koştur eve gitmiş mutfakta tanıdık şeyler gördüm evinde güzelmiş hayırlı olsun bebeğim
Ay fotoğraf çekmeden hemen çekmeceye saldırıp en azından şunu sereyim dedimçok tatlııı masalara örtüsünü bile sermişisniz :)
Kuzucumm teşekkür ederiim. Hepimiz güle güle otururuz inşallah evlerimizde! :)
kuzuuuu ne güzel olmuşşş bak dedim ben sana huzurla oturun :) o mutfaktaki avizeyi ne ara aldın@zeroglu kuzucum ben de tam olarak böyle düşünüyorum sanırım ya. Yani sen yine de istemiyor diye boyun eğme. Kendi paranı kazanıyor olmak gibisi yok ne olursa olsun.
Ay teşekkür ederim kuzucum çok sevindim beğenmene :)
Kızlaaaar,
Herkes toplansıın !
Ben bi kaç saat yok oldum yaaa. Tutamadım kendimi valla bastım eve gittim resmen
Pek vaktim olmadığından düzenleyerek çekemedim ama olanları olduğu haliyle fotoğrafladım sizin için, az çok görmüş olursunuz diye
Az sonra burada olacaklar :)
ben duvar kağıtlarınıda görmemiştimkuzuuuu ne güzel olmuşşş bak dedim ben sana huzurla oturun :) o mutfaktaki avizeyi ne ara aldın
Ayy olmuş di mi yaa. Yarına halısı falan da gelsin de ev olsun artık.kuzuuuu ne güzel olmuşşş bak dedim ben sana huzurla oturun :) o mutfaktaki avizeyi ne ara aldın
onu ilk aldıgında görmüştüm ben kuzu :) sen nasıl kaçırdınben duvar kağıtlarınıda görmemiştimsadeec ben kaçırdım sandım
aaa yarın mı geliyo halılarıda hiç görmedikk bizz , pek bi şirin duruyo bidahakine geniş açı çekelimde görelim kuzuAyy olmuş di mi yaa. Yarına halısı falan da gelsin de ev olsun artık.
Ay haha onu da bir ara koçtaş turu yapıp kapmıştım
atlamışım ben yaonu ilk aldıgında görmüştüm ben kuzu :) sen nasıl kaçırdın
Duvar kağıdı da başkaydı kuzu göstermiştim onu ama baktım duvarla tıpatıp aynı renkti değiştirip bunu aldım sonra :)ben duvar kağıtlarınıda görmemiştimsadeec ben kaçırdım sandım
halıları gördükmüDuvar kağıdı da başkaydı kuzu göstermiştim onu ama baktım duvarla tıpatıp aynı renkti değiştirip bunu aldım sonra :)
Eveet görmediniz haklısınaaa yarın mı geliyo halılarıda hiç görmedikk bizz , pek bi şirin duruyo bidahakine geniş açı çekelimde görelim kuzu
Ayy ama açıklamamı yaptım bak çok geçerli bir sebebim varhalıları gördükmüben gördüğümü hatırlamıyorum çok ayıp
canım bende baktım şimdi eşyalarına çok güzellermiş güle güle otur inşAllahhAyy olmuş di mi yaa. Yarına halısı falan da gelsin de ev olsun artık.
Ay haha onu da bir ara koçtaş turu yapıp kapmıştım
bi an kendimden tereddüt duydumAyy ama açıklamamı yaptım bak çok geçerli bir sebebim var
1,5 hafta kaldı nerdeyse seninEveet görmediniz haklısınKameramda sorun vardı bir ara telefonum sapıtmıştı o ara aldığımdan çekemedim. Yarın egtirdiklerinde daha geniş açılı fotolar çekerim elbet
Haha e ser artık ya ne olacak. Ben artık gelir gelmez sericem tabii :)
Canım çok teşekkür ederiimm :)canım bende baktım şimdi eşyalarına çok güzellermiş güle güle otur inşAllahh
Aa yok yahu sende sorun olur mu hiç, kimsecikler göremedi dahabi an kendimden tereddüt duydumneyse sorun bende değilmiş yarın bekliyoruz artık ben nasılsa burdayım
Ay deme öyle 1,5 falan için fena oluyo 14 gün var ya1,5 hafta kaldı nerdeyse seninsen ser tabi tv ünitesi için rafı naptın ?
kendimi hatırladımda 15 gün kalaCanım çok teşekkür ederiimm :)
Aa yok yahu sende sorun olur mu hiç, kimsecikler göremedi dahaHaha evet evet getirsinler de gönderteyim :)
Ay deme öyle 1,5 falan için fena oluyo 14 gün var ya
Onalr da monte edilmek üzere bekliyorlar kuzu yarın yaparız onu da herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?