- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
evet canım :)inş bi ekmek konusu kalmalı onuda eşim gelirken almalı sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım :)inş bi ekmek konusu kalmalı onuda eşim gelirken almalı sanırım
kuzum istemiyor sırf kıskançlıktan hayır yani çalıştığım yerde aile şirketimiz ben kendi mesleğimi yapmıyorumAa neden öyle evlenince çalışmanı istemiyormu![]()
kuzum yüksek lisans yapacağım okula gidip geleceğim ama ben üniversite okurkende çalısıyordum ben eve giren bi insan değilim kievet kuzu o yüzden çok istemiştik burayı :) çalışmadan durabilirmisin kuzu insan alışınca olmuyo çünkü
kuzum mesele temizlik değil onu tutarız diyor zaten ama kıskançlıktan onun dert ayrı çık çık çıkartmasınlar onlarda bizi yahuucanım 5 buçukta çıkıyorum ama eve gitmem en erken 18:30 trafik olursa zaten 19:00 civarı markete uğrarsam yarım saatte orda geçiyor
ne olursa olsun bunu asla kabul etmemelisin. çalışmama gibi bi durum olabilir mi ya. eşşek gibi yardım edecekler. yada kadını tutacakalr ödeyecekler parasını. salon kadını çizgisinden çıkıoz gene sanırım![]()
anladım kuzu aile şirketiymiş aslında kıskançlık yapcak bişeyde yokkuzum istemiyor sırf kıskançlıktan hayır yani çalıştığım yerde aile şirketimiz ben kendi mesleğimi yapmıyorum
kuzum yüksek lisans yapacağım okula gidip geleceğim ama ben üniversite okurkende çalısıyordum ben eve giren bi insan değilim ki
kuzum mesele temizlik değil onu tutarız diyor zaten ama kıskançlıktan onun dert ayrı çık çık çıkartmasınlar onlarda bizi yahuu
Kuzu biz firmalarla çalışıyoruz ben direk onlarla muhattap oluyorum şirketler büyük çalışan çok deliriyoruz ondan bide müşteri ziyaretine gdiidyorum yenilemelerde kavga hepanladım kuzu aile şirketiymiş aslında kıskançlık yapcak bişeyde yok
Bence ne olursa olsun bir kadın asla mesleğini bırakmamalı kendi ayakları üzerinde durabilmeli isterse kocası padişah olsun :)kuzum istemiyor sırf kıskançlıktan hayır yani çalıştığım yerde aile şirketimiz ben kendi mesleğimi yapmıyorum
kuzum yüksek lisans yapacağım okula gidip geleceğim ama ben üniversite okurkende çalısıyordum ben eve giren bi insan değilim ki
kuzum mesele temizlik değil onu tutarız diyor zaten ama kıskançlıktan onun dert ayrı çık çık çıkartmasınlar onlarda bizi yahuu
padişah olsaydı düşünebiliridim hahahaBence ne olursa olsun bir kadın asla mesleğini bırakmamalı kendi ayakları üzerinde durabilmeli isterse kocası padişah olsun :)
hahahapadişah olsaydı düşünebiliridim hahaha![]()
aman banane ozmaan ne halt ederse etsin ben keyfima bakarım hahaahhahaha![]()
adam başka cariye bulup seni bıraksa ne yapacaksın soruyorum sana ?
![]()
Keyfine bakman için çalışmayı bırakmaman lazımaman banane ozmaan ne halt ederse etsin ben keyfima bakarım hahaah![]()
şaka bir yana tabikideKeyfine bakman için çalışmayı bırakmaman lazım![]()
Kesinlikle kuzum en başından beri hayır çalışmam demedim ama sürekli vurguluyor yüksek lisanstan vurmaya çalışıyor beniBence ne olursa olsun bir kadın asla mesleğini bırakmamalı kendi ayakları üzerinde durabilmeli isterse kocası padişah olsun :)
Bence ne olursa olsun bir kadın asla mesleğini bırakmamalı kendi ayakları üzerinde durabilmeli isterse kocası padişah olsun :)
Ay teşekkür ederim kuzucum çok sevindim beğenmene :)şaka bir yana tabikidebende aynı şeyi düşünüyorum.
Mrs Pink kuzu senin fotolarıda yeni gördüm. davetiyen harika olmuş. elbisede çok çok yakışmış
süper bekliyorumTrpst kuzucum ben de tam olarak böyle düşünüyorum sanırım ya. Yani sen yine de istemiyor diye boyun eğme. Kendi paranı kazanıyor olmak gibisi yok ne olursa olsun.
Ay teşekkür ederim kuzucum çok sevindim beğenmene :)
Kızlaaaar,
Herkes toplansıın !
Ben bi kaç saat yok oldum yaaa. Tutamadım kendimi valla bastım eve gittim resmen
Pek vaktim olmadığından düzenleyerek çekemedim ama olanları olduğu haliyle fotoğrafladım sizin için, az çok görmüş olursunuz diye
Az sonra burada olacaklar :)
kesinlikle kuzum yani evde duramam ben zaten üniversiteyi kendim çalışarak bitirmiş bir insanım şimdi asla o zor dönemlerde bile severek gittim geldim işime ben memnunum halimden baskılara hayırTrpst kuzucum ben de tam olarak böyle düşünüyorum sanırım ya. Yani sen yine de istemiyor diye boyun eğme. Kendi paranı kazanıyor olmak gibisi yok ne olursa olsun.
Kızlaaaar,
Herkes toplansıın !
Ben bi kaç saat yok oldum yaaa. Tutamadım kendimi valla bastım eve gittim resmen
Pek vaktim olmadığından düzenleyerek çekemedim ama olanları olduğu haliyle fotoğrafladım sizin için, az çok görmüş olursunuz diye
Kesinlikle kuzum en başından beri hayır çalışmam demedim ama sürekli vurguluyor yüksek lisanstan vurmaya çalışıyor beniama kanmadım
![]()
Hadiiii bekliyoruuuzTrpst kuzucum ben de tam olarak böyle düşünüyorum sanırım ya. Yani sen yine de istemiyor diye boyun eğme. Kendi paranı kazanıyor olmak gibisi yok ne olursa olsun.
Kızlaaaar,
Herkes toplansıın !
canım ben çok alışkınım üniversitede birde başladım ikinci öğretimdim sabah işe gidiyordum akşam okula sınav zamanı hiç uyumuyordum gerçi ara verdim bu dönemlere ama yapılabiliyor gayette o anlayışlı olmalıKanma taabii dene bakalım denemeden bilmezsin zormu olur zor olursada okul bitince devam edersin işe
Hadiiii bekliyoruuuz![]()
canım ben çok alışkınım üniversitede birde başladım ikinci öğretimdim sabah işe gidiyordum akşam okula sınav zamanı hiç uyumuyordum gerçi ara verdim bu dönemlere ama yapılabiliyor gayette o anlayışlı olmalı