2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aa neden öyle evlenince çalışmanı istemiyormu :KK57:
kuzum istemiyor sırf kıskançlıktan hayır yani çalıştığım yerde aile şirketimiz ben kendi mesleğimi yapmıyorum

evet kuzu o yüzden çok istemiştik burayı :) çalışmadan durabilirmisin kuzu insan alışınca olmuyo çünkü
kuzum yüksek lisans yapacağım okula gidip geleceğim ama ben üniversite okurkende çalısıyordum ben eve giren bi insan değilim ki

canım 5 buçukta çıkıyorum ama eve gitmem en erken 18:30 trafik olursa zaten 19:00 civarı markete uğrarsam yarım saatte orda geçiyor :KK43:

ne olursa olsun bunu asla kabul etmemelisin. çalışmama gibi bi durum olabilir mi ya. eşşek gibi yardım edecekler. yada kadını tutacakalr ödeyecekler parasını. salon kadını çizgisinden çıkıoz gene sanırım :KK70:
kuzum mesele temizlik değil onu tutarız diyor zaten ama kıskançlıktan onun dert ayrı çık çık çıkartmasınlar onlarda bizi yahuu

kuzum istemiyor sırf kıskançlıktan hayır yani çalıştığım yerde aile şirketimiz ben kendi mesleğimi yapmıyorum

kuzum yüksek lisans yapacağım okula gidip geleceğim ama ben üniversite okurkende çalısıyordum ben eve giren bi insan değilim ki

kuzum mesele temizlik değil onu tutarız diyor zaten ama kıskançlıktan onun dert ayrı çık çık çıkartmasınlar onlarda bizi yahuu
anladım kuzu aile şirketiymiş aslında kıskançlık yapcak bişeyde yok

anladım kuzu aile şirketiymiş aslında kıskançlık yapcak bişeyde yok
Kuzu biz firmalarla çalışıyoruz ben direk onlarla muhattap oluyorum şirketler büyük çalışan çok deliriyoruz ondan bide müşteri ziyaretine gdiidyorum yenilemelerde kavga hep

Bence ne olursa olsun bir kadın asla mesleğini bırakmamalı kendi ayakları üzerinde durabilmeli isterse kocası padişah olsun :)

Bence ne olursa olsun bir kadın asla mesleğini bırakmamalı kendi ayakları üzerinde durabilmeli isterse kocası padişah olsun :)
Kesinlikle kuzum en başından beri hayır çalışmam demedim ama sürekli vurguluyor yüksek lisanstan vurmaya çalışıyor beni:KK11:ama kanmadım:KK62:

bu arada yarın izinliyim cumartesileri nöbetleşe çalışmıyoruz artık iş yetiştrmem lazım çabalıyorum şuan:)

Trpst Trpst kuzucum ben de tam olarak böyle düşünüyorum sanırım ya. Yani sen yine de istemiyor diye boyun eğme. Kendi paranı kazanıyor olmak gibisi yok ne olursa olsun.

şaka bir yana tabikide :KK70: bende aynı şeyi düşünüyorum. :KK70:

Mrs Pink Mrs Pink kuzu senin fotolarıda yeni gördüm. davetiyen harika olmuş. elbisede çok çok yakışmış
Ay teşekkür ederim kuzucum çok sevindim beğenmene :)

Kızlaaaar,
Herkes toplansıın ! :D
Ben bi kaç saat yok oldum yaaa. Tutamadım kendimi valla bastım eve gittim resmen :D
Pek vaktim olmadığından düzenleyerek çekemedim ama olanları olduğu haliyle fotoğrafladım sizin için, az çok görmüş olursunuz diye :D
Az sonra burada olacaklar :)

Trpst Trpst kuzucum ben de tam olarak böyle düşünüyorum sanırım ya. Yani sen yine de istemiyor diye boyun eğme. Kendi paranı kazanıyor olmak gibisi yok ne olursa olsun.

Kızlaaaar,
Herkes toplansıın ! :KK70:
Ben bi kaç saat yok oldum yaaa. Tutamadım kendimi valla bastım eve gittim resmen :KK70:
Pek vaktim olmadığından düzenleyerek çekemedim ama olanları olduğu haliyle fotoğrafladım sizin için, az çok görmüş olursunuz diye :KK70:
süper bekliyorum :D

Kızlaaaar,
Ben bi kaç saat yok oldum yaaa. Tutamadım kendimi valla bastım eve gittim resmen :KK70:
Pek vaktim olmadığından düzenleyerek çekemedim ama olanları olduğu haliyle fotoğrafladım sizin için, az çok görmüş olursunuz diye :KK70:
kesinlikle kuzum yani evde duramam ben zaten üniversiteyi kendim çalışarak bitirmiş bir insanım şimdi asla o zor dönemlerde bile severek gittim geldim işime ben memnunum halimden baskılara hayır
ama şeyi bahane ediyor yüksek lisansa başlayacaksın zor olur bilmem ne

Kesinlikle kuzum en başından beri hayır çalışmam demedim ama sürekli vurguluyor yüksek lisanstan vurmaya çalışıyor beni:KK11:ama kanmadım:KK62:

@blisss curlygirl curlygirl çok güldürdünüz beni ya

Kanma taabii dene bakalım denemeden bilmezsin zormu olur zor olursada okul bitince devam edersin işe

Kızlaaaar,
Hadiiii bekliyoruuuz :rolleyes::rolleyes:

Kanma taabii dene bakalım denemeden bilmezsin zormu olur zor olursada okul bitince devam edersin işe

Hadiiii bekliyoruuuz :rolleyes::rolleyes:
canım ben çok alışkınım üniversitede birde başladım ikinci öğretimdim sabah işe gidiyordum akşam okula sınav zamanı hiç uyumuyordum gerçi ara verdim bu dönemlere ama yapılabiliyor gayette o anlayışlı olmalı

Mrs Pink Mrs Pink canım ne güzel olmuş evin güle güle oturun kıyamam ya koştur koştur eve gitmiş mutfakta tanıdık şeyler gördüm evinde güzelmiş hayırlı olsun bebeğim

canım ben çok alışkınım üniversitede birde başladım ikinci öğretimdim sabah işe gidiyordum akşam okula sınav zamanı hiç uyumuyordum gerçi ara verdim bu dönemlere ama yapılabiliyor gayette o anlayışlı olmalı

Daha önce yaptıysan şimdide yaparsın canım bu fikri kabul etmeli enişte bey ozaman :)

Back