2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay neden bu kadar çok benziyoruz ya :KK70: Evde bir ton bardak vardı inanır mısın bardak bulamıyorum şu an. Resmen evde su bardağı yok :KK57: Sağolsun annem de benim gibidir yardımcı olur bu konuda tabi :KK70:
Hahah ay çok fena ya, bardaklara çok para verme o yüzden ya ben öyle yapmaya çalıştım yani elimden geldiğince :D

:KK70: :KK70: gazoz şişesimi ayy ne güldüm benziyo ama çok şirinnn ki :) evet yaa dediğin gibi yapışıyo :KK70:
Evet ya öyle dedi resmen :D Hayır işin komiği ben de kasada sepetten çıkarıyorum aldıklarımızı, onu görünce çöp sandım bi an aa bunu niye atmışım buraya yaa diyecekken ses git gide kısıldı tabi nişanlı duymasın diye , ama çok tatlı bence de :D
Mavisi tabi bu arada pembesi değil :) Ben de bayıldım buna, öbür ay alıcam yüksek ihtimalle :)

Yaa deme öyle ben siyaha şartladım kendimi, başkası uymaz bana. Beyaz da çok çabuk kirlenir.
Yok yok siyahını al ya, kirlenmesi bişey değil yatak örtüsü mü bu daa yine de beyaz çok çiğ sanki siyah iyidir :D

Hahah ay çok fena ya, bardaklara çok para verme o yüzden ya ben öyle yapmaya çalıştım yani elimden geldiğince :KK70:
Ay yok hiç para vermedim desem yeridir :D Misafir için de öyle paraya bayılmam yani. Aldım galiba misafirlik almadım mı ay kafa gitti :D
Evet ya öyle dedi resmen :KK70: Hayır işin komiği ben de kasada sepetten çıkarıyorum aldıklarımızı, onu görünce çöp sandım bi an aa bunu niye atmışım buraya yaa diyecekken ses git gide kısıldı tabi nişanlı duymasın diye , ama çok tatlı bence de :KK70:
Ay ölücem yaaa :D Çöp demiş ahahsha :D
Yok yok siyahını al ya, kirlenmesi bişey değil yatak örtüsü mü bu daa yine de beyaz çok çiğ sanki siyah iyidir :KK70:
Kız onu hep yağlı yağlı yemeklere sokucaz salça ne akdar kolay renk bırakıyor senin haberin var mı he :D Beyaz oldu mu sana kırmızı. Yıkasan da istediğin kadar, o renk işliyor işte.

Ay yok hiç para vermedim desem yeridir :KK70: Misafir için de öyle paraya bayılmam yani. Aldım galiba misafirlik almadım mı ay kafa gitti :KK70:
Hahah kafayı toplaman gerek kuzucum. Böyle giderse ya çifter çifter alacaksın ya da aldım diye eksik bırakacaksın. İkisi de tehlikeli :D
Ay ölücem yaaa :KK70: Çöp demiş ahahsha :KK70:
Hohoh valla öyle sandım yaa :D
Kız onu hep yağlı yağlı yemeklere sokucaz salça ne akdar kolay renk bırakıyor senin haberin var mı he :KK70: Beyaz oldu mu sana kırmızı. Yıkasan da istediğin kadar, o renk işliyor işte.
Aman gözümde canlandı yaaa hoff hahah :D
Siyah al siyah kesin! :D

Hahah ay çok fena ya, bardaklara çok para verme o yüzden ya ben öyle yapmaya çalıştım yani elimden geldiğince :KK70:

Evet ya öyle dedi resmen :KK70: Hayır işin komiği ben de kasada sepetten çıkarıyorum aldıklarımızı, onu görünce çöp sandım bi an aa bunu niye atmışım buraya yaa diyecekken ses git gide kısıldı tabi nişanlı duymasın diye , ama çok tatlı bence de :KK70:

Yok yok siyahını al ya, kirlenmesi bişey değil yatak örtüsü mü bu daa yine de beyaz çok çiğ sanki siyah iyidir :KK70:
ayyy inanmıyorum sana :D

Pekiii sen benim kına için diktireceğim elbiseyi gördün müüü :KK70: Sanırım o işi hallettim, kuzenim ayarlıycak tanıdık modacı ve kumaşçı el birliğiyle hayalimdeki elbise dikileceek :) Güzel olması için ipek şifon gerekiyormuş. 4 ay sonra işe koyuluyorum gelinlikle beraber bu da hallolucak inşallah. Bindallı giymekten de vazgeçtim elbise sayesinde :)
ayyy bu çok güzell ya :)

canım dün patates yemeeği dedim eve gidince menü değişti :KK70: bugün ne olur bilmiyorum. annem evde yok annemlerin eve gidip bi bakınıcam. geç geçeriz muhtemelen eve oyüzden bilmiyorum :KK70: sende ne ?
Yufka almıştık biz dün birazını börek sarıp dolaba attım ani misafir gelirse diye kalanı tavada yalancı su böreği yapıcam bugün inşallah :D

Pekiii sen benim kına için diktireceğim elbiseyi gördün müüü :KK70: Sanırım o işi hallettim, kuzenim ayarlıycak tanıdık modacı ve kumaşçı el birliğiyle hayalimdeki elbise dikileceek :) Güzel olması için ipek şifon gerekiyormuş. 4 ay sonra işe koyuluyorum gelinlikle beraber bu da hallolucak inşallah. Bindallı giymekten de vazgeçtim elbise sayesinde :)
çok güzel canım aynısını yapsınlar ama çok hoşuma gitti sanada çok yakışır eminim :KK68:

Yufka almıştık biz dün birazını börek sarıp dolaba attım ani misafir gelirse diye kalanı tavada yalancı su böreği yapıcam bugün inşallah :KK70:
maşşallah sana kuzu :D böreği sevmiyorum ben ya hiçte yapmadım :D nasıl bukadar zaman buluyorsun. kaçta evde oldun. ben dün servisten indim eve gititm saat 20:00 di yemek hazırladım yedik duşa girdim çıktım saat olmuş 22:00 geçiyordu bile. eşimde evi süpürdü buarada. ütü yaptım o saatten sonra haşatım çıkmıştı yani. sen nasıl zaman buluyorsun?

maşşallah sana kuzu :KK70: böreği sevmiyorum ben ya hiçte yapmadım :KK70: nasıl bukadar zaman buluyorsun. kaçta evde oldun. ben dün servisten indim eve gititm saat 20:00 di yemek hazırladım yedik duşa girdim çıktım saat olmuş 22:00 geçiyordu bile. eşimde evi süpürdü buarada. ütü yaptım o saatten sonra haşatım çıkmıştı yani. sen nasıl zaman buluyorsun?
şuan gözüm korktu :KK57:kıyamam ya gerçekten geç olmuş bu arada eşleriniz de yardım ediyor bu çok güzel

maşşallah sana kuzu :KK70: böreği sevmiyorum ben ya hiçte yapmadım :KK70: nasıl bukadar zaman buluyorsun. kaçta evde oldun. ben dün servisten indim eve gititm saat 20:00 di yemek hazırladım yedik duşa girdim çıktım saat olmuş 22:00 geçiyordu bile. eşimde evi süpürdü buarada. ütü yaptım o saatten sonra haşatım çıkmıştı yani. sen nasıl zaman buluyorsun?
Benim iş yerimin dibi kuzu servise biniyorum 5 dak sonra evin olduğu caddede iniyorum :D markete falan girersem 7 gbi evdeyim bi saate yemek işi hallolmuş oluyo zaten, ortalığı akşamdan topluyorum süpürgeyi hafta başı yapmıştı bişey olursa, küçük süpürgeyle alıyoruz :) ütüyüde hepsini bi anda yapınca bişey kalmıyo :D

şuan gözüm korktu :KK57:kıyamam ya gerçekten geç olmuş bu arada eşleriniz de yardım ediyor bu çok güzel
kuzu yardım ediyor çok şükür ama bana yetmiyor valla :KK70: 5 tane iş varsa birini o yapıo geri kalan 4ü zaten beni mahvediyor :KK70:
Benim iş yerimin dibi kuzu servise biniyorum 5 dak sonra evin olduğu caddede iniyorum :KK70: markete falan girersem 7 gbi evdeyim bi saate yemek işi hallolmuş oluyo zaten, ortalığı akşamdan topluyorum süpürgeyi hafta başı yapmıştı bişey olursa, küçük süpürgeyle alıyoruz :) ütüyüde hepsini bi anda yapınca bişey kalmıyo :KK70:
hım biz daha eve yeni geldik ya anca toparlanıyoruz heralde inş sona düzene otururu.

kuzu yardım ediyor çok şükür ama bana yetmiyor valla :KK70: 5 tane iş varsa birini o yapıo geri kalan 4ü zaten beni mahvediyor :KK70:

hım biz daha eve yeni geldik ya anca toparlanıyoruz heralde inş sona düzene otururu.
aynen kuzu bu işleri cumartesi yapsak mesela hafta içi yorulmayız pek , yani ben buna inanıyorum bi de sen erken çıkıyodun sanki neden o kadar geç evde oluyosun ki

Benim iş yerimin dibi kuzu servise biniyorum 5 dak sonra evin olduğu caddede iniyorum :KK70: markete falan girersem 7 gbi evdeyim bi saate yemek işi hallolmuş oluyo zaten, ortalığı akşamdan topluyorum süpürgeyi hafta başı yapmıştı bişey olursa, küçük süpürgeyle alıyoruz :) ütüyüde hepsini bi anda yapınca bişey kalmıyo :KK70:
yakın olması büyük avantaj şanlısın kuzum

canım benimki etmez yani çok iyi biliyorum zaten evlenince çalışma baskısı var üzerimde bunaltıyor beni son zamanlarda bende evde dursam ne yapayım

canım benimki etmez yani çok iyi biliyorum zaten evlenince çalışma baskısı var üzerimde bunaltıyor beni son zamanlarda bende evde dursam ne yapayım
Aa neden öyle evlenince çalışmanı istemiyormu :KK57:

evet kuzu o yüzden çok istemiştik burayı :) çalışmadan durabilirmisin kuzu insan alışınca olmuyo çünkü

aynen kuzu bu işleri cumartesi yapsak mesela hafta içi yorulmayız pek , yani ben buna inanıyorum bi de sen erken çıkıyodun sanki neden o kadar geç evde oluyosun ki
canım 5 buçukta çıkıyorum ama eve gitmem en erken 18:30 trafik olursa zaten 19:00 civarı markete uğrarsam yarım saatte orda geçiyor :(

ne olursa olsun bunu asla kabul etmemelisin. çalışmama gibi bi durum olabilir mi ya. eşşek gibi yardım edecekler. yada kadını tutacakalr ödeyecekler parasını. salon kadını çizgisinden çıkıoz gene sanırım :D

canım 5 buçukta çıkıyorum ama eve gitmem en erken 18:30 trafik olursa zaten 19:00 civarı markete uğrarsam yarım saatte orda geçiyor :KK43:

ne olursa olsun bunu asla kabul etmemelisin. çalışmama gibi bi durum olabilir mi ya. eşşek gibi yardım edecekler. yada kadını tutacakalr ödeyecekler parasını. salon kadını çizgisinden çıkıoz gene sanırım :KK70:
istanbul trafiği var kuzu haklısın :( Allahtan geç çıkmıyosun, market işinide haftasonu halledince tam olucak kuzu işte

Back