2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

@zeroglu kuzucum ben de tam olarak böyle düşünüyorum sanırım ya. Yani sen yine de istemiyor diye boyun eğme. Kendi paranı kazanıyor olmak gibisi yok ne olursa olsun.

Ay teşekkür ederim kuzucum çok sevindim beğenmene :)

Kızlaaaar,
Herkes toplansıın ! :KK70:
Ben bi kaç saat yok oldum yaaa. Tutamadım kendimi valla bastım eve gittim resmen :KK70:
Pek vaktim olmadığından düzenleyerek çekemedim ama olanları olduğu haliyle fotoğrafladım sizin için, az çok görmüş olursunuz diye :KK70:
Az sonra burada olacaklar :)
çok tatlııı masalara örtüsünü bile sermişisniz :)

Mrs Pink Mrs Pink canım ne güzel olmuş evin güle güle oturun kıyamam ya koştur koştur eve gitmiş mutfakta tanıdık şeyler gördüm evinde güzelmiş hayırlı olsun bebeğim
Kuzucum teşekkür ederiim :) Evet tanıdık eşyalar yerlerini aldı mutfakta :D
çok tatlııı masalara örtüsünü bile sermişisniz :)
Ay fotoğraf çekmeden hemen çekmeceye saldırıp en azından şunu sereyim dedim :D Sağol kuzu :)

@zeroglu kuzucum ben de tam olarak böyle düşünüyorum sanırım ya. Yani sen yine de istemiyor diye boyun eğme. Kendi paranı kazanıyor olmak gibisi yok ne olursa olsun.

Ay teşekkür ederim kuzucum çok sevindim beğenmene :)

Kızlaaaar,
Herkes toplansıın ! :KK70:
Ben bi kaç saat yok oldum yaaa. Tutamadım kendimi valla bastım eve gittim resmen :KK70:
Pek vaktim olmadığından düzenleyerek çekemedim ama olanları olduğu haliyle fotoğrafladım sizin için, az çok görmüş olursunuz diye :KK70:
Az sonra burada olacaklar :)
kuzuuuu ne güzel olmuşşş bak dedim ben sana huzurla oturun :) o mutfaktaki avizeyi ne ara aldın :D

aaa yarın mı geliyo halılarıda hiç görmedikk bizz , pek bi şirin duruyo bidahakine geniş açı çekelimde görelim kuzu :KK70:
Eveet görmediniz haklısın :( Kameramda sorun vardı bir ara telefonum sapıtmıştı o ara aldığımdan çekemedim. Yarın egtirdiklerinde daha geniş açılı fotolar çekerim elbet :D
Mrs Pink Mrs Pink Ben hala halılarımı sermedim ne zaman sersem ki acaba :KK70:

Haha e ser artık ya ne olacak. Ben artık gelir gelmez sericem tabii :)

Ayy olmuş di mi yaa. Yarına halısı falan da gelsin de ev olsun artık.
Ay haha onu da bir ara koçtaş turu yapıp kapmıştım :KK70:
canım bende baktım şimdi eşyalarına çok güzellermiş güle güle otur inşAllahh

Eveet görmediniz haklısın :KK43: Kameramda sorun vardı bir ara telefonum sapıtmıştı o ara aldığımdan çekemedim. Yarın egtirdiklerinde daha geniş açılı fotolar çekerim elbet :KK70:

Haha e ser artık ya ne olacak. Ben artık gelir gelmez sericem tabii :)
1,5 hafta kaldı nerdeyse senin :KK57::KK57: sen ser tabi :KK70: tv ünitesi için rafı naptın ?

canım bende baktım şimdi eşyalarına çok güzellermiş güle güle otur inşAllahh
Canım çok teşekkür ederiimm :)
bi an kendimden tereddüt duydum :KK70: neyse sorun bende değilmiş :KK70: yarın bekliyoruz artık :KK70: ben nasılsa burdayım :KK70:
Aa yok yahu sende sorun olur mu hiç, kimsecikler göremedi daha :D Haha evet evet getirsinler de gönderteyim :)
1,5 hafta kaldı nerdeyse senin :KK57::KK57: sen ser tabi :KK70: tv ünitesi için rafı naptın ?
Ay deme öyle 1,5 falan için fena oluyo 14 gün var ya :D :D
Onalr da monte edilmek üzere bekliyorlar kuzu yarın yaparız onu da herhalde :)

Canım çok teşekkür ederiimm :)

Aa yok yahu sende sorun olur mu hiç, kimsecikler göremedi daha :KK70: Haha evet evet getirsinler de gönderteyim :)

Ay deme öyle 1,5 falan için fena oluyo 14 gün var ya :KK70: :KK70:
Onalr da monte edilmek üzere bekliyorlar kuzu yarın yaparız onu da herhalde :)
kendimi hatırladımda 15 gün kala :D ayyy ne koşturmacaaaa :D

Back