Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gerizekalı bunların hepsi. Ayrıca ne demek öyle bi sistemimiz yok bal gibi de var. Bulamadıklarında telefon bilgisi yoktu arayamadık demeyi biliyorlar ama. Kuzu ara çağrı merkezini saydır vallahi bak çekinme. Ben 4 kez çemkirdim az daha yaparım yani. Hatta ver ben arayayım çok sinirliyimYa banada zarflar suratla geldi arıyorum bu sabah nerde diye dün geldik biz adres yanlışmış şubede dediler bende dedim ki e niye aramıyorsunuz bulamadık diye doğrusunu verelim madem öyle bir sistemleri yokmuş ne saçma sisteminiz var müneccimmiyim ben gelip gelmediğini bileyim bari arayın şubede diye yoksa geri gidecek vs vs söylendim hepKi adreste yanlış değilmiş
![]()
Bekleme sebebi ne ki ben hemen yapıştırırdımkızlar size bir soruşimdi evlendim ya hani
şirket mailinde kullandığım imzamda ve bilumum sosyal medyadaki hesaplarımda soyadını ekliyimmi nedersiniz
yada biraz daha beklemelimiyim
![]()
Ayrıca bana da aynısını yaptı işte, bulamayıp geri dönmüşler, arayıp söylemiyorlar da. Kargo bana geri dönecektiYa banada zarflar suratla geldi arıyorum bu sabah nerde diye dün geldik biz adres yanlışmış şubede dediler bende dedim ki e niye aramıyorsunuz bulamadık diye doğrusunu verelim madem öyle bir sistemleri yokmuş ne saçma sisteminiz var müneccimmiyim ben gelip gelmediğini bileyim bari arayın şubede diye yoksa geri gidecek vs vs söylendim hepKi adreste yanlış değilmiş
![]()
haha galiba cool olma hahahYa gerizekalı bunların hepsi. Ayrıca ne demek öyle bi sistemimiz yok bal gibi de var. Bulamadıklarında telefon bilgisi yoktu arayamadık demeyi biliyorlar ama. Kuzu ara çağrı merkezini saydır vallahi bak çekinme. Ben 4 kez çemkirdim az daha yaparım yani. Hatta ver ben arayayım çok sinirliyim
Bekleme sebebi ne ki ben hemen yapıştırırdımNe öyle cool olucam diye kasmaya gerek yok bence
![]()
Hahah nasıl istiyorsan öyle yap kuzum içinden ne geçiyorsakızlar size bir soruşimdi evlendim ya hani
şirket mailinde kullandığım imzamda ve bilumum sosyal medyadaki hesaplarımda soyadını ekliyimmi nedersiniz
![]()
Ya gerizekalı bunların hepsi. Ayrıca ne demek öyle bi sistemimiz yok bal gibi de var. Bulamadıklarında telefon bilgisi yoktu arayamadık demeyi biliyorlar ama. Kuzu ara çağrı merkezini saydır vallahi bak çekinme. Ben 4 kez çemkirdim az daha yaparım yani. Hatta ver ben arayayım çok sinirliyim
Bekleme sebebi ne ki ben hemen yapıştırırdımNe öyle cool olucam diye kasmaya gerek yok bence
![]()
Ayrıca bana da aynısını yaptı işte, bulamayıp geri dönmüşler, arayıp söylemiyorlar da. Kargo bana geri dönecekti![]()
Yaa amaan çekemeyen de çekemesin nolucak yani yaz tabiykii evlisin sen artık. 12 gün nasıl geçti yaahaha galiba cool olma hahahne bilim böyle düğün gününün ertesinde hemen değiştirenlere sinir olurdum ne meraklıymış die
ama hani ben bugün itibari ile 12 günlük evliyim değiştirebilirim heralde dimi
![]()
Amatörler, saygısızlar, bıktırdılar beni. Ben dün söylendim hanımefendi bizim bi iş akışımız var bi daha çıkaramayız diyor, iyi de dedim senin iş akışın onu götürmekti kendin adresi bulamamışsın götürüceksin senin hatanı ben niye çekiyorum. Hala artist artis bizim iş yoğunluğumuz bilmem ne.. Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bu yardımlarınızı merkeze de aynen iletiyorum dedim kargo akşam ancak öyle teslim oldu. Sinir harbi yaşattılar bana ya. Kullanmayın kızlar şunları reziller.Saydırdım adama zaten sinir oldum ben aramasam geri gidecek kargo ya saçmalığa bak hadi o an aramadın sonra de ki kargonuz şubemizde gelin alın vs. aman çok amatör bunlar kuzu saçma sapan şeyler yapıyorlar![]()
valla bana hala dün gibi geliyorYaa amaan çekemeyen de çekemesin nolucak yani yaz tabiykii evlisin sen artık. 12 gün nasıl geçti yaa
Amatörler, saygısızlar, bıktırdılar beni. Ben dün söylendim hanımefendi bizim bi iş akışımız var bi daha çıkaramayız diyor, iyi de dedim senin iş akışın onu götürmekti kendin adresi bulamamışsın götürüceksin senin hatanı ben niye çekiyorum. Hala artist artis bizim iş yoğunluğumuz bilmem ne.. Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bu yardımlarınızı merkeze de aynen iletiyorum dedim kargo akşam ancak öyle teslim oldu. Sinir harbi yaşattılar bana ya. Kullanmayın kızlar şunları reziller.
Yaa amaan çekemeyen de çekemesin nolucak yani yaz tabiykii evlisin sen artık. 12 gün nasıl geçti yaa
Amatörler, saygısızlar, bıktırdılar beni. Ben dün söylendim hanımefendi bizim bi iş akışımız var bi daha çıkaramayız diyor, iyi de dedim senin iş akışın onu götürmekti kendin adresi bulamamışsın götürüceksin senin hatanı ben niye çekiyorum. Hala artist artis bizim iş yoğunluğumuz bilmem ne.. Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bu yardımlarınızı merkeze de aynen iletiyorum dedim kargo akşam ancak öyle teslim oldu. Sinir harbi yaşattılar bana ya. Kullanmayın kızlar şunları reziller.
oyyyy bence al kuzu beğenmessen yollarsınEvet aslında gördüm ben de onu da neye takıldım biliyomusun. Beyaz olanın şapkası düz, krem olanınki koçtaştakibe benziyo. Ve beyaz olan görsel sanki onlara aitmiş gibiAy ne sapıtığım di mi
Ay şikayet etmez olur muyum ya. Şikayet vardan ayrı şikayet girdim, oradan bana mülteri temsilcisi atadılar ona ayrı şikayet ettim, merkezi aradım ayrı şikayet ettim, sonra çağrı merkezinden bi daha şikayet ettim. İçimdeki çirkefi çıkardılar ortaya. Aradım bi de şubeye çemkirdim. Daha da her yerde ifşa edicem.valla bana hala dün gibi geliyorama şimdi bakınca anladımki 12 gün olmuş
kargo içinde müşteri hizmetlerine şikayet edin mutlaka benimde bikaç ker ebaşıma geldi şikayet edince şube kendisi aramaya başladı beni![]()
Benim de evime yakın diye mecbur kaldım büyük koli taşıyordum. Gelen kargo da onlarla geldi, ama yurtiçi candır ya kesinlikle bir sorun yaşamadım onlarla.Ben kullanmıyorum normalde karşı taraf orasıyla çalışıyormuş kuzu. Yurtiçi iyi sorun yaşamıyorum ben onlarla mesela.
ayyy ben heryerde hala eski soyadımı kullanıyorum alışmadım unutuyorum hepkızlar size bir soruşimdi evlendim ya hani
![]()
kıyamam ya ne çektin sen bu adamlardanYaa amaan çekemeyen de çekemesin nolucak yani yaz tabiykii evlisin sen artık. 12 gün nasıl geçti yaa
Ama çok severim böyle değişik hisleri benayyy ben heryerde hala eski soyadımı kullanıyorum alışmadım unutuyorum hep![]()
Sorma ya insanoğlundan soğuttular kendimi eve kapamayı düşünüyorum günlerce insanla muhattap olmamak adınakıyamam ya ne çektin sen bu adamlardan
ahahha ben süratla hiç yaşamamıştım da ptt beni deli etmişti bi kereAma çok severim böyle değişik hisleri benÇok tatlı bence
belgeleri öyle imzalayıp kimlikte yazanın farklı olduğunu görünce bi tuhaf bakıyolar ama kuzu
Sorma ya insanoğlundan soğuttular kendimi eve kapamayı düşünüyorum günlerce insanla muhattap olmamak adına![]()
Onun da pek hoş anılmadığını duydum ben deahahha ben süratla hiç yaşamamıştım da ptt beni deli etmişti bi kere
pek kargocularla işim kalmadı benim sanırım :) herkeste gitseydi kalsaydık bizde burdaOnun da pek hoş anılmadığını duydum ben deAman diyeyim yaşamamak adına uzak durun. 4 farklı şubeyle muhattap oldum 4ü de antika mı olur
Dimi birden puff oldu uçtular. Evimi özledim ben yapek kargocularla işim kalmadı benim sanırım :) herkeste gitseydi kalsaydık bizde burda
hayırlısı olsun kuzu oluyor öyle aksilikler takılma. benimde yanlışlık olmuştu hemen toparladılar. önemli olan düzeltebilmeleri. ama 3 hafta kalmış düğüne 9 gün geç gibi geldi bana. ben düğüne 13-14 gün kala teslim almıştım mesela. bence önümüzdeki hafta içi yapsınlar bişiler. sonuçta onların hatası sıkıştırsınlar.Günaydın kızlar dün provaya gittim ve sinirden ağlayacaktım migrenim tuttu midem hala bulanıyor düşünün. Yaptıkları gelinlik kalıp oalrak benim sadece diğer herşey başka yanlış yapılmış delirecektim bir de fotoğrafı mail attım yani. Nasıl bir savsaklık bu anlamadımKadınla kavga ettim bu gelinlik bana ait değil 3 hafta kaldı düğünüme ortada gelnlik yok diye.. Neyse ki seçtiğim danteli kullanmışlar gelinlikte en azından
Ama değişecek tamamen işlemeler vs. 9 gün sonraya randevu verdiler acaba arayıp erkenemi çeksem 1 eylül geçmi sonra bir tane daha olacak son prova olacak o da inşallah