- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 34
tabaklar on numara kuzu:)saol canım senide 14+7 gün sonra bekleriz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabaklar on numara kuzu:)saol canım senide 14+7 gün sonra bekleriz![]()
261+14 gün sonra da ben geliyorumsaol canım senide 14+7 gün sonra bekleriz![]()
eh bu biraz daha uygun güzelmiş beğendim çaktırma
kayık tabaklarımda eksikmiştabaklar on numara kuzu:)
hihih olur öyle boşver daha iyi çokca zaman var261+14 gün sonra da ben geliyorumYanlış göstermiş günleri de
Geri döndüm tarihte. Ben de diyorum 240lara nasıl inmiş
![]()
kuzum ne kadarda az kalmış 261+14 ben günü vurgulayamadım net tarih yok elimde261+14 gün sonra da ben geliyorumYanlış göstermiş günleri de
Geri döndüm tarihte. Ben de diyorum 240lara nasıl inmiş
![]()
Ben de bunu alıp yanına da düz desensiz beyaz alayım 12 kişi yapayım diyorumbende günlüğü yuvarlak alayım diyorum yemek takımım kare ya
Şu an o formda çok tatlı sarı vazoalr var english homeda. Alıcaktım annem aldırmadıihtiyaçta arkadaşım yani anladın sen onu ikea vazosunu bende seviyorum ya demek gazoz şişesi vay be
Bilmem miiBak yaa![]()
Bunları vaktinde gördüm elbette ama pembe takıntımı biliyosun di mi?![]()
Hem zaten kargo ile benim aldığım fiyata geliyor hemi de beyaz!
![]()
Hahah ay evet, inşallah kuzu :)saol canım senide 14+7 gün sonra bekleriz![]()
Aaa ben abrdak kırmada uzmanım, istediği kadar yapışsın bir şekilde kırarım!Yapışsın işte daha iyi kayıp düşmez![]()
kayık tabak deyince aklıma zeytinlikler geliyor çok seviyorum değişik zeytinliklerikayık tabaklarımda eksikmişonlardanda alınca daha güzel gözükür inş :)
hihih olur öyle boşver daha iyi çokca zaman var
olur valla bu arada çok beğendim bunları yaBen de bunu alıp yanına da düz desensiz beyaz alayım 12 kişi yapayım diyorum
http://www.emsan.com.tr/tr/arya-24-prc-porselen-yemek-tk
Şu an o formda çok tatlı sarı vazoalr var english homeda. Alıcaktım annem aldırmadı
Bilmem miiBn kargoya dikkat etmedim ve siyahını alırım galiba ya öyle düşünüyorum şu an
Ben de herşey pembe olmasın diye onu siyah almak üzere gitmiştim hatırlarsın belki ama yakından siyahını sevemedim sanki, bi de annem öyle pek renk sevmemesine rağmen siyahını aldırtmadı bana ilk kez ben de yine özüme döndüm tabiiBilmem miiBn kargoya dikkat etmedim ve siyahını alırım galiba ya öyle düşünüyorum şu an
Ay alalım gitsin yahu amaaaneh bu biraz daha uygun güzelmiş beğendim çaktırma![]()
Ay günlük kayık da lazım dimi bak bişey daha çıktı iştekayık tabaklarımda eksikmişonlardanda alınca daha güzel gözükür inş :)
hihih olur öyle boşver daha iyi çokca zaman var
Dimii az kaldıkuzum ne kadarda az kalmış 261+14 ben günü vurgulayamadım net tarih yok elimde
Ay neden bu kadar çok benziyoruz yaAaa ben abrdak kırmada uzmanım, istediği kadar yapışsın bir şekilde kırarım!![]()
![]()
Yaa çok tatlı amaa, çiçeğiniz de var ya o detaya bayıldımİkea vazosu
Ben aldım kasaya geldim nişanlım bana ne dedi onun için biliyomusun " Ya gazoz şişesini niye aldın Allah aşkına!" ne gülmüştüm ya
Ay ayrıca masa örtüsü üzerine o şeffaflardan ben de serdim aslında çok iyi oluyo da bi de bardaklar yapışmasa daha süper olacak
İhihi onu yapsaydım şuan işe gelememiş olurdum hala kesin!
Amaaa bu bir ihtiyaç yani, suç demeyelim lütfen!
Bence dee!![]()
İnşallah ksıa zamanda dindirebilirim merakınızı kuzucum :)
Mavisi tabi bu arada pembesi değil :) Ben de bayıldım buna, öbür ay alıcam yüksek ihtimalle :)olur valla bu arada çok beğendim bunları ya
Yaa deme öyle ben siyaha şartladım kendimi, başkası uymaz bana. Beyaz da çok çabuk kirlenir.Ben de herşey pembe olmasın diye onu siyah almak üzere gitmiştim hatırlarsın belki ama yakından siyahını sevemedim sanki, bi de annem öyle pek renk sevmemesine rağmen siyahını aldırtmadı bana ilk kez ben de yine özüme döndüm tabii![]()
![]()
işteee bunlar hep ihtiyaç iyi yapmışsın kuzu :) ben bi ara cam alıyodum sanki almadım heralde işteakşam beyfendi markette sos görmüş sevdiği bir sosu ondan tutturdu yemeğini değil kızartmasını istiyorum diebende bari dedim sosluğa koyuyum
taaa ne zaman almıştım onlarıda bana kızmışlardı napcan onu die
![]()
teşekkürler kuzuuuu :)Ayy ay ay yicem sizin sofralarınızı!
Tabakların ne cici duruyo öyleeee :)
Ellerinize sağlık kuzulaaar @Conchiglia :)
kınamsı düğünlere bayılırım bende önümüzdeki aya çok şey bıraktım eksik çok üstüme üstüme geliyorAy alalım gitsin yahu amaaan
Ay günlük kayık da lazım dimi bak bişey daha çıktı işteGerçi nişanda bir şeyler almıştık acaba onlarda var mıydı bak hatırlayamadım
Ayrıca çok deme bee az var de az moral olsun
Dimii az kaldıBenim de geriye kayabilir bu tarih biraz ama şimdilik böyle görünüyor. 1 hafta memlekette kınamsı düğün, 1 hafta burada nikah 1 hafta da balayı hooop evimdeyim allah izin verirse
Ay neden bu kadar çok benziyoruz yaEvde bir ton bardak vardı inanır mısın bardak bulamıyorum şu an. Resmen evde su bardağı yok
Sağolsun annem de benim gibidir yardımcı olur bu konuda tabi
![]()
teşekkürler amin kuzuuu hepimizin inaşllah :)Yaa yetişemiyorum size@Conchiglia
curlygirl çok tatlısınız sofralarınız çok güzel ağız tadınız hiç bozulmasın inşallah
![]()
Pekiii sen benim kına için diktireceğim elbiseyi gördün müüükınamsı düğünlere bayılırım bende önümüzdeki aya çok şey bıraktım eksik çok üstüme üstüme geliyor![]()