2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende günlüğü yuvarlak alayım diyorum yemek takımım kare ya
Ben de bunu alıp yanına da düz desensiz beyaz alayım 12 kişi yapayım diyorum
http://www.emsan.com.tr/tr/arya-24-prc-porselen-yemek-tk
ihtiyaçta arkadaşım yani anladın sen onu ikea vazosunu bende seviyorum ya demek gazoz şişesi vay be
Şu an o formda çok tatlı sarı vazoalr var english homeda. Alıcaktım annem aldırmadı :(
Bak yaa :KK70: :KK70:
Bunları vaktinde gördüm elbette ama pembe takıntımı biliyosun di mi? :KK70: :KK70: Hem zaten kargo ile benim aldığım fiyata geliyor hemi de beyaz! :KK70:
Bilmem mii :D Bn kargoya dikkat etmedim ve siyahını alırım galiba ya öyle düşünüyorum şu an

Bilmem mii :KK70: Bn kargoya dikkat etmedim ve siyahını alırım galiba ya öyle düşünüyorum şu an
Ben de herşey pembe olmasın diye onu siyah almak üzere gitmiştim hatırlarsın belki ama yakından siyahını sevemedim sanki, bi de annem öyle pek renk sevmemesine rağmen siyahını aldırtmadı bana ilk kez ben de yine özüme döndüm tabii :D :D

eh bu biraz daha uygun güzelmiş beğendim çaktırma:KK70::KK70:
Ay alalım gitsin yahu amaaan :D
kayık tabaklarımda eksikmiş :KK70: onlardanda alınca daha güzel gözükür inş :)

hihih olur öyle boşver daha iyi çokca zaman var
Ay günlük kayık da lazım dimi bak bişey daha çıktı işte :( Gerçi nişanda bir şeyler almıştık acaba onlarda var mıydı bak hatırlayamadım :D
Ayrıca çok deme bee az var de az moral olsun :D
kuzum ne kadarda az kalmış 261+14 ben günü vurgulayamadım net tarih yok elimde
Dimii az kaldı :D Benim de geriye kayabilir bu tarih biraz ama şimdilik böyle görünüyor. 1 hafta memlekette kınamsı düğün, 1 hafta burada nikah 1 hafta da balayı hooop evimdeyim allah izin verirse :D
Aaa ben abrdak kırmada uzmanım, istediği kadar yapışsın bir şekilde kırarım! :KK70: :KK70:
Ay neden bu kadar çok benziyoruz ya :D Evde bir ton bardak vardı inanır mısın bardak bulamıyorum şu an. Resmen evde su bardağı yok :KK57: Sağolsun annem de benim gibidir yardımcı olur bu konuda tabi :D

Yaa çok tatlı amaa, çiçeğiniz de var ya o detaya bayıldım :KK70: İkea vazosu :KK70: Ben aldım kasaya geldim nişanlım bana ne dedi onun için biliyomusun " Ya gazoz şişesini niye aldın Allah aşkına!" ne gülmüştüm ya :KK70:
Ay ayrıca masa örtüsü üzerine o şeffaflardan ben de serdim aslında çok iyi oluyo da bi de bardaklar yapışmasa daha süper olacak :KK70:

İhihi onu yapsaydım şuan işe gelememiş olurdum hala kesin! :KK70:

Amaaa bu bir ihtiyaç yani, suç demeyelim lütfen! :KK70:

Bence dee! :KK70: :KK70:

İnşallah ksıa zamanda dindirebilirim merakınızı kuzucum :)
:D :D gazoz şişesimi ayy ne güldüm benziyo ama çok şirinnn ki :) evet yaa dediğin gibi yapışıyo :D

olur valla bu arada çok beğendim bunları ya
Mavisi tabi bu arada pembesi değil :) Ben de bayıldım buna, öbür ay alıcam yüksek ihtimalle :)
Ben de herşey pembe olmasın diye onu siyah almak üzere gitmiştim hatırlarsın belki ama yakından siyahını sevemedim sanki, bi de annem öyle pek renk sevmemesine rağmen siyahını aldırtmadı bana ilk kez ben de yine özüme döndüm tabii :KK70: :KK70:
Yaa deme öyle ben siyaha şartladım kendimi, başkası uymaz bana. Beyaz da çok çabuk kirlenir.

akşam beyfendi markette sos görmüş sevdiği bir sosu ondan tutturdu yemeğini değil kızartmasını istiyorum die :KK70: bende bari dedim sosluğa koyuyum :KK70: taaa ne zaman almıştım onlarıda bana kızmışlardı napcan onu die :KK70:
işteee bunlar hep ihtiyaç iyi yapmışsın kuzu :) ben bi ara cam alıyodum sanki almadım heralde işte

Ay ben sosluk da almıştım şimdi hatırladım :D NE çok şey almışım daha bi kaç ay önce ağlanıyordum hiç eşyam yok diye :D

Ay alalım gitsin yahu amaaan :KK70:

Ay günlük kayık da lazım dimi bak bişey daha çıktı işte :KK43: Gerçi nişanda bir şeyler almıştık acaba onlarda var mıydı bak hatırlayamadım :KK70:
Ayrıca çok deme bee az var de az moral olsun :KK70:

Dimii az kaldı :KK70: Benim de geriye kayabilir bu tarih biraz ama şimdilik böyle görünüyor. 1 hafta memlekette kınamsı düğün, 1 hafta burada nikah 1 hafta da balayı hooop evimdeyim allah izin verirse :KK70:

Ay neden bu kadar çok benziyoruz ya :KK70: Evde bir ton bardak vardı inanır mısın bardak bulamıyorum şu an. Resmen evde su bardağı yok :KK57: Sağolsun annem de benim gibidir yardımcı olur bu konuda tabi :KK70:
kınamsı düğünlere bayılırım bende önümüzdeki aya çok şey bıraktım eksik çok üstüme üstüme geliyor :(

kınamsı düğünlere bayılırım bende önümüzdeki aya çok şey bıraktım eksik çok üstüme üstüme geliyor :KK43:
Pekiii sen benim kına için diktireceğim elbiseyi gördün müüü :D Sanırım o işi hallettim, kuzenim ayarlıycak tanıdık modacı ve kumaşçı el birliğiyle hayalimdeki elbise dikileceek :) Güzel olması için ipek şifon gerekiyormuş. 4 ay sonra işe koyuluyorum gelinlikle beraber bu da hallolucak inşallah. Bindallı giymekten de vazgeçtim elbise sayesinde :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-20-20-55-52.png
    Screenshot_2015-05-20-20-55-52.png
    485,2 KB · Görüntüleme: 49
Back