Hahah ay çok fena ya, bardaklara çok para verme o yüzden ya ben öyle yapmaya çalıştım yani elimden geldiğinceAy neden bu kadar çok benziyoruz yaEvde bir ton bardak vardı inanır mısın bardak bulamıyorum şu an. Resmen evde su bardağı yok Sağolsun annem de benim gibidir yardımcı olur bu konuda tabi
Evet ya öyle dedi resmengazoz şişesimi ayy ne güldüm benziyo ama çok şirinnn ki :) evet yaa dediğin gibi yapışıyo
Yok yok siyahını al ya, kirlenmesi bişey değil yatak örtüsü mü bu daa yine de beyaz çok çiğ sanki siyah iyidirMavisi tabi bu arada pembesi değil :) Ben de bayıldım buna, öbür ay alıcam yüksek ihtimalle :)
Yaa deme öyle ben siyaha şartladım kendimi, başkası uymaz bana. Beyaz da çok çabuk kirlenir.
Ay yok hiç para vermedim desem yeridirHahah ay çok fena ya, bardaklara çok para verme o yüzden ya ben öyle yapmaya çalıştım yani elimden geldiğince
Ay ölücem yaaaEvet ya öyle dedi resmenHayır işin komiği ben de kasada sepetten çıkarıyorum aldıklarımızı, onu görünce çöp sandım bi an aa bunu niye atmışım buraya yaa diyecekken ses git gide kısıldı tabi nişanlı duymasın diye , ama çok tatlı bence de
Kız onu hep yağlı yağlı yemeklere sokucaz salça ne akdar kolay renk bırakıyor senin haberin var mı heYok yok siyahını al ya, kirlenmesi bişey değil yatak örtüsü mü bu daa yine de beyaz çok çiğ sanki siyah iyidir
Hahah kafayı toplaman gerek kuzucum. Böyle giderse ya çifter çifter alacaksın ya da aldım diye eksik bırakacaksın. İkisi de tehlikeliAy yok hiç para vermedim desem yeridirMisafir için de öyle paraya bayılmam yani. Aldım galiba misafirlik almadım mı ay kafa gitti
Hohoh valla öyle sandım yaaAy ölücem yaaaÇöp demiş ahahsha
Aman gözümde canlandı yaaa hoff hahahKız onu hep yağlı yağlı yemeklere sokucaz salça ne akdar kolay renk bırakıyor senin haberin var mı heBeyaz oldu mu sana kırmızı. Yıkasan da istediğin kadar, o renk işliyor işte.
canım dün patates yemeeği dedim eve gidince menü değişti
ayyy inanmıyorum sanaHahah ay çok fena ya, bardaklara çok para verme o yüzden ya ben öyle yapmaya çalıştım yani elimden geldiğince
Evet ya öyle dedi resmenHayır işin komiği ben de kasada sepetten çıkarıyorum aldıklarımızı, onu görünce çöp sandım bi an aa bunu niye atmışım buraya yaa diyecekken ses git gide kısıldı tabi nişanlı duymasın diye , ama çok tatlı bence de
Yok yok siyahını al ya, kirlenmesi bişey değil yatak örtüsü mü bu daa yine de beyaz çok çiğ sanki siyah iyidir
ayyy bu çok güzell ya :)Pekiii sen benim kına için diktireceğim elbiseyi gördün müüüSanırım o işi hallettim, kuzenim ayarlıycak tanıdık modacı ve kumaşçı el birliğiyle hayalimdeki elbise dikileceek :) Güzel olması için ipek şifon gerekiyormuş. 4 ay sonra işe koyuluyorum gelinlikle beraber bu da hallolucak inşallah. Bindallı giymekten de vazgeçtim elbise sayesinde :)
Yufka almıştık biz dün birazını börek sarıp dolaba attım ani misafir gelirse diye kalanı tavada yalancı su böreği yapıcam bugün inşallahcanım dün patates yemeeği dedim eve gidince menü değiştibugün ne olur bilmiyorum. annem evde yok annemlerin eve gidip bi bakınıcam. geç geçeriz muhtemelen eve oyüzden bilmiyorum sende ne ?
çok güzel canım aynısını yapsınlar ama çok hoşuma gitti sanada çok yakışır eminimPekiii sen benim kına için diktireceğim elbiseyi gördün müüüSanırım o işi hallettim, kuzenim ayarlıycak tanıdık modacı ve kumaşçı el birliğiyle hayalimdeki elbise dikileceek :) Güzel olması için ipek şifon gerekiyormuş. 4 ay sonra işe koyuluyorum gelinlikle beraber bu da hallolucak inşallah. Bindallı giymekten de vazgeçtim elbise sayesinde :)
maşşallah sana kuzuYufka almıştık biz dün birazını börek sarıp dolaba attım ani misafir gelirse diye kalanı tavada yalancı su böreği yapıcam bugün inşallah
şuan gözüm korktumaşşallah sana kuzuböreği sevmiyorum ben ya hiçte yapmadım nasıl bukadar zaman buluyorsun. kaçta evde oldun. ben dün servisten indim eve gititm saat 20:00 di yemek hazırladım yedik duşa girdim çıktım saat olmuş 22:00 geçiyordu bile. eşimde evi süpürdü buarada. ütü yaptım o saatten sonra haşatım çıkmıştı yani. sen nasıl zaman buluyorsun?
Benim iş yerimin dibi kuzu servise biniyorum 5 dak sonra evin olduğu caddede iniyorummaşşallah sana kuzuböreği sevmiyorum ben ya hiçte yapmadım nasıl bukadar zaman buluyorsun. kaçta evde oldun. ben dün servisten indim eve gititm saat 20:00 di yemek hazırladım yedik duşa girdim çıktım saat olmuş 22:00 geçiyordu bile. eşimde evi süpürdü buarada. ütü yaptım o saatten sonra haşatım çıkmıştı yani. sen nasıl zaman buluyorsun?
kuzu yardım ediyor çok şükür ama bana yetmiyor vallaşuan gözüm korktukıyamam ya gerçekten geç olmuş bu arada eşleriniz de yardım ediyor bu çok güzel
hım biz daha eve yeni geldik ya anca toparlanıyoruz heralde inş sona düzene otururu.Benim iş yerimin dibi kuzu servise biniyorum 5 dak sonra evin olduğu caddede iniyorummarkete falan girersem 7 gbi evdeyim bi saate yemek işi hallolmuş oluyo zaten, ortalığı akşamdan topluyorum süpürgeyi hafta başı yapmıştı bişey olursa, küçük süpürgeyle alıyoruz :) ütüyüde hepsini bi anda yapınca bişey kalmıyo
aynen kuzu bu işleri cumartesi yapsak mesela hafta içi yorulmayız pek , yani ben buna inanıyorum bi de sen erken çıkıyodun sanki neden o kadar geç evde oluyosun kikuzu yardım ediyor çok şükür ama bana yetmiyor valla5 tane iş varsa birini o yapıo geri kalan 4ü zaten beni mahvediyor
hım biz daha eve yeni geldik ya anca toparlanıyoruz heralde inş sona düzene otururu.
yakın olması büyük avantaj şanlısın kuzumBenim iş yerimin dibi kuzu servise biniyorum 5 dak sonra evin olduğu caddede iniyorummarkete falan girersem 7 gbi evdeyim bi saate yemek işi hallolmuş oluyo zaten, ortalığı akşamdan topluyorum süpürgeyi hafta başı yapmıştı bişey olursa, küçük süpürgeyle alıyoruz :) ütüyüde hepsini bi anda yapınca bişey kalmıyo
canım benimki etmez yani çok iyi biliyorum zaten evlenince çalışma baskısı var üzerimde bunaltıyor beni son zamanlarda bende evde dursam ne yapayımkuzu yardım ediyor çok şükür ama bana yetmiyor valla5 tane iş varsa birini o yapıo geri kalan 4ü zaten beni mahvediyor
hım biz daha eve yeni geldik ya anca toparlanıyoruz heralde inş sona düzene otururu.
Aa neden öyle evlenince çalışmanı istemiyormuyakın olması büyük avantaj şanlısın kuzum
canım benimki etmez yani çok iyi biliyorum zaten evlenince çalışma baskısı var üzerimde bunaltıyor beni son zamanlarda bende evde dursam ne yapayım
evet kuzu o yüzden çok istemiştik burayı :) çalışmadan durabilirmisin kuzu insan alışınca olmuyo çünküyakın olması büyük avantaj şanlısın kuzum
canım benimki etmez yani çok iyi biliyorum zaten evlenince çalışma baskısı var üzerimde bunaltıyor beni son zamanlarda bende evde dursam ne yapayım
canım 5 buçukta çıkıyorum ama eve gitmem en erken 18:30 trafik olursa zaten 19:00 civarı markete uğrarsam yarım saatte orda geçiyoraynen kuzu bu işleri cumartesi yapsak mesela hafta içi yorulmayız pek , yani ben buna inanıyorum bi de sen erken çıkıyodun sanki neden o kadar geç evde oluyosun ki
ne olursa olsun bunu asla kabul etmemelisin. çalışmama gibi bi durum olabilir mi ya. eşşek gibi yardım edecekler. yada kadını tutacakalr ödeyecekler parasını. salon kadını çizgisinden çıkıoz gene sanırımyakın olması büyük avantaj şanlısın kuzum
istanbul trafiği var kuzu haklısıncanım 5 buçukta çıkıyorum ama eve gitmem en erken 18:30 trafik olursa zaten 19:00 civarı markete uğrarsam yarım saatte orda geçiyor
ne olursa olsun bunu asla kabul etmemelisin. çalışmama gibi bi durum olabilir mi ya. eşşek gibi yardım edecekler. yada kadını tutacakalr ödeyecekler parasını. salon kadını çizgisinden çıkıoz gene sanırım
inş bi ekmek konusu kalmalı onuda eşim gelirken almalı sanırımistanbul trafiği var kuzu haklısınAllahtan geç çıkmıyosun, market işinide haftasonu halledince tam olucak kuzu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?