2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet evet güzel böyle. Ya gerçi ne yapıyor diyorsunuz ama yanlış hatırlamıyorsam silikon olup tutma yeri metal olanlar da bi 75 tlydi değil mi Mrs Pink
Evet kuzucuuum 75 idi biev deki. Ama ben indirime denk gelmiştim yaa 60lı bişeye almıştum. Dieğr misafir setini de seninki gibi 50-55 gşbş bişeye almmıştım.

Nasıl yaa ben o detayı nasıl kaçırmışım curlygirl nasıl taşlamadı seni acaba
Haha ay bunu neden yaptın ki şimdiii İşte bievden aldım ya onu ondan öyle oldu herhal ama az bi fark yani gördüğün gibi.
Bu hafta çok hareketlisin zaten öyle bişey olmasın da olursa ilk sen çemkir mutlaka
Yani inşallah sen de çekersin artık hiç göremedik çünkü
Ayy evet çok haklısıııın Halılar da gelicek bugün galiba ya, ev ev olucak valla o kadar çok korkuyorum ki bi uyumsuzluk olur diye. İnşallah herşey güzeldir yaa

yok kuzum yok uyma sen ona
Ay bilemedim ya :/
Sana uyabilirim ben de Belki ucuza bulurum gerçi
güle güle kullan canım bende günlük bakıyorum bir yandan
Benim de günlüğüm eksiik. Kafamda bir model var ama bakalım emin değilim henüz :)

o zaman görelim kuzu
Yaa çok tatlı amaa, çiçeğiniz de var ya o detaya bayıldım İkea vazosu Ben aldım kasaya geldim nişanlım bana ne dedi onun için biliyomusun " Ya gazoz şişesini niye aldın Allah aşkına!" ne gülmüştüm ya
Ay ayrıca masa örtüsü üzerine o şeffaflardan ben de serdim aslında çok iyi oluyo da bi de bardaklar yapışmasa daha süper olacak
kuzu sabah geç kalacağına eve uğrasaydın iyiydi
düşüncelerimi sabitleyimemiştim zaten kepçe takımı canlı kanıtı oldu:)
İhihi onu yapsaydım şuan işe gelememiş olurdum hala kesin!

o suçunu itiraf etti zaten ama 75 tl olduğunu duyunca bu bir suçlar topluluğu diyorum
Amaaa bu bir ihtiyaç yani, suç demeyelim lütfen!
Ya ama onlar da kullanışlı şimdi :/ Belki alırım ben de
Bence dee!
hayırlı olsun kuzu bizde merak ettik şimdi :)
İnşallah ksıa zamanda dindirebilirim merakınızı kuzucum :)

aaahhaha evet o da var ben senden önce evlendim kuzu ondan ayrıca o sosluklarla falan şekil bi sofra olmuş benim sosluğumda yok sanırım
akşam beyfendi markette sos görmüş sevdiği bir sosu ondan tutturdu yemeğini değil kızartmasını istiyorum die bende bari dedim sosluğa koyuyum taaa ne zaman almıştım onlarıda bana kızmışlardı napcan onu die

Yapışsın işte daha iyi kayıp düşmez

saol kuzu :) bu karacanındı ben uygun almıştım şimdi baya artmış ama diğer aldığım takım bundan daha kaliteli kuzu o yüzden onu tavsiye ederim :)
onuda bir göreyim kuzu bakıyorum bende arada

Ay bilemedim ya :/

Sana uyabilirim ben de Belki ucuza bulurum gerçi

Benim de günlüğüm eksiik. Kafamda bir model var ama bakalım emin değilim henüz :)
bende günlüğü yuvarlak alayım diyorum yemek takımım kare ya

ihtiyaçta arkadaşım yani anladın sen onu ikea vazosunu bende seviyorum ya demek gazoz şişesi vay be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…