kuzu maşallah ne güzelde hazırlamış kıyamam bu arada tabaklarda çok iyi duruyorGörebilirsiniz
o zaman görelim kuzuhayırlı olsun kuzu bizde merak ettik şimdi :)
bende dünkünü çektim canım :)
Evet kuzucuuum 75 idi biev deki. Ama ben indirime denk gelmiştim yaa 60lı bişeye almıştum. Dieğr misafir setini de seninki gibi 50-55 gşbş bişeye almmıştım.Evet evet güzel böyle. Ya gerçi ne yapıyor diyorsunuz ama yanlış hatırlamıyorsam silikon olup tutma yeri metal olanlar da bi 75 tlydi değil miMrs Pink
Haha ay bunu neden yaptın ki şimdiii
Bu hafta çok hareketlisin zaten öyle bişey olmasın da olursa ilk sen çemkir mutlakaKatılıyorumm biz de görelim öyle lafla olmuyorŞu tabaklarınızı çatallarınızı bir de kullanımını görelim hep boş gördük
Ayrıcaa evet ya hepimizin koltuğu, renk uymadıysa söyle mobilyacıyı arayıp çemkireyim o kadınaBen bu hafta çirkef teyzeyim
Ayy evet çok haklısıııınYani inşallah sen de çekersin artık hiç göremedik çünkü
teşekkür ederim kuzuu :) evett beklediğimden güzel çıktı tabaklar ,bugün diğer takımı kullanayım bide onu görünkuzu maşallah ne güzelde hazırlamış kıyamam bu arada tabaklarda çok iyi duruyor
Hani nerdee
kuzu senin yüklediğini yeni farkettimo zaman görelim kuzu
güle güle kullan canım bende günlük bakıyorum bir yandanteşekkür ederim kuzuu :) evett beklediğimden güzel çıktı tabaklar ,bugün diğer takımı kullanayım bide onu görün
kuzu eline sağlık şuan açıkmısım nasılda güzel göründükuzu senin yüklediğini yeni farkettimharikasın
henüz senin kadar olamadık daha ilk resmimizalbümde
kuzu senin yüklediğini yeni farkettimharikasın
henüz senin kadar olamadık daha ilk resmimizalbümde
peçetelikten tabi birdeçok güzel gözüküyo sofra kuzu maşallah o bardaklardan, şekerlikten benimde var
saol kuzu :) bu karacanındı ben uygun almıştım şimdi baya artmış ama diğer aldığım takım bundan daha kaliteli kuzu o yüzden onu tavsiye ederim :)güle güle kullan canım bende günlük bakıyorum bir yandan
aaahhaha evet o da varpeçetelikten tabi birdesaol canım seninki daha özenilmiş tabi diyorum ya okadar olamadık ilerleyen zamanlarda inş
Ay bilemedim ya :/yok kuzum yok uyma sen ona
Sana uyabilirim ben deEvet kuzucuuum 75 idi biev deki. Ama ben indirime denk gelmiştim yaa 60lı bişeye almıştum. Dieğr misafir setini de seninki gibi 50-55 gşbş bişeye almmıştım.
Haha ay bunu neden yaptın ki şimdiiiİşte bievden aldım ya onu ondan öyle oldu herhal ama az bi fark yani gördüğün gibi.
Bu hafta çok hareketlisin zaten öyle bişey olmasın da olursa ilk sen çemkir mutlaka
Ayy evet çok haklısıııınHalılar da gelicek bugün galiba ya, ev ev olucak valla o kadar çok korkuyorum ki bi uyumsuzluk olur diye. İnşallah herşey güzeldir yaa
Benim de günlüğüm eksiik. Kafamda bir model var ama bakalım emin değilim henüz :)güle güle kullan canım bende günlük bakıyorum bir yandan
Yaa çok tatlı amaa, çiçeğiniz de var ya o detaya bayıldımo zaman görelim kuzu
İhihi onu yapsaydım şuan işe gelememiş olurdum hala kesin!kuzu sabah geç kalacağına eve uğrasaydın iyiydi
düşüncelerimi sabitleyimemiştim zaten kepçe takımı canlı kanıtı oldu:)
Amaaa bu bir ihtiyaç yani, suç demeyelim lütfen!o suçunu itiraf etti zaten ama 75 tl olduğunu duyunca bu bir suçlar topluluğu diyorum
Bence dee!Ya ama onlar da kullanışlı şimdi :/ Belki alırım ben de
İnşallah ksıa zamanda dindirebilirim merakınızı kuzucum :)hayırlı olsun kuzu bizde merak ettik şimdi :)
akşam beyfendi markette sos görmüş sevdiği bir sosu ondan tutturdu yemeğini değil kızartmasını istiyorum dieaaahhaha evet o da varben senden önce evlendim kuzu ondan ayrıca o sosluklarla falan şekil bi sofra olmuş benim sosluğumda yok sanırım
Ayy ay ay yicem sizin sofralarınızı!peçetelikten tabi birdesaol canım seninki daha özenilmiş tabi diyorum ya okadar olamadık ilerleyen zamanlarda inş
saol canım senide 14+7 gün sonra beklerizAyy ay ay yicem sizin sofralarınızı!
Tabakların ne cici duruyo öyleeee :)
Ellerinize sağlık kuzulaaar @Conchiglia :)
Yapışsın işte daha iyi kayıp düşmezYaa çok tatlı amaa, çiçeğiniz de var ya o detaya bayıldımİkea vazosu Ben aldım kasaya geldim nişanlım bana ne dedi onun için biliyomusun " Ya gazoz şişesini niye aldın Allah aşkına!" ne gülmüştüm ya
Ay ayrıca masa örtüsü üzerine o şeffaflardan ben de serdim aslında çok iyi oluyo da bi de bardaklar yapışmasa daha süper olacak
onuda bir göreyim kuzu bakıyorum bende aradasaol kuzu :) bu karacanındı ben uygun almıştım şimdi baya artmış ama diğer aldığım takım bundan daha kaliteli kuzu o yüzden onu tavsiye ederim :)
bende günlüğü yuvarlak alayım diyorum yemek takımım kare yaAy bilemedim ya :/
Sana uyabilirim ben deBelki ucuza bulurum gerçi
Benim de günlüğüm eksiik. Kafamda bir model var ama bakalım emin değilim henüz :)
ihtiyaçta arkadaşım yani anladın sen onu ikea vazosunu bende seviyorum ya demek gazoz şişesi vay beYaa çok tatlı amaa, çiçeğiniz de var ya o detaya bayıldımİkea vazosu Ben aldım kasaya geldim nişanlım bana ne dedi onun için biliyomusun " Ya gazoz şişesini niye aldın Allah aşkına!" ne gülmüştüm ya
Ay ayrıca masa örtüsü üzerine o şeffaflardan ben de serdim aslında çok iyi oluyo da bi de bardaklar yapışmasa daha süper olacak
İhihi onu yapsaydım şuan işe gelememiş olurdum hala kesin!
Amaaa bu bir ihtiyaç yani, suç demeyelim lütfen!
Bence dee!
İnşallah ksıa zamanda dindirebilirim merakınızı kuzucum :)
Bak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?