2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kuzulaaaarr , geç kaldım resmen muhabbetee :)
Ayy Allah muhabbetimizi artırsınn, eski günlerdeki gibi olmuşuz sankiiii :)
@blisss fotoğraf çekebilmeni heyecanla bekleyen bunca insan varken ne yapıp edip çekmelisin artık! Hayır herkesten bir kesit gördük de senden göremedik bak der oldu resmen içimizeee
curlygirl zamanında esseden kızartma tenceresi almayan eşin hazin sonu olmuş resmen haha . Kendi hatası neticede, bu şekilde bedelini ödemiş oldu
Auralee kuzu son gönderdiğin servis setini daha çok beğendim ben hem daha ucuz hem daha güzel. Sade olsun zaten bir servis setinden ne gibi bir hareket bekleyebiliriz ki

Bu arada kızlar, eşyalar dün akşam geldi. Ama ben göremedim hala dışardaydım o saatte , kayınvalideme söyledim eve gitsin diye o gördü bir tek yani . Merakımdan ölmezsem iyi

aynen kuzu en ucuzunu al

ayyyy bende şimdi çok merak ettim kuzu

bende attım hepsini kalabalık yapmasın diyerek bi süpürge kutusu var bu arada siz sofranın fotoğrafını çektinizmi bayannn bana soruyosunuz ama
E çekenler atsın madem de biz de görelim diii mi ama?
ayyyy bende şimdi çok merak ettim kuzu
Ayy evet bunca olaydan sonra hepimizin koltuğu artık onlar! Nasıl oldu acaba yaa, ya güzel değilse ya evde iyi durmadıysa ya renkler uymadıysa falan. Kafamda çok deli sorular var nasıl yaşicam böyle bilmiyorm

Bende sorucaktım çkb takmında yokmu diye yokmuş Güzelmiş bu fiyatıda uygun günlük için silikon olmalı zaten çizmemesi için

Kuzu inan bende çok istiyorum fotoğraf çekmeyi
Ayy hadi gözün aydın en azından gelmiş artık evinden akşam gider bakarsın

Günlük servis takımınına misafir takımından daha fazla para veren arkadaşlar da vardır belki burda öyle deme ama hahah
ki o arkadaşın son günlerde oldukça tutumlu olduğu kanısına varmıştım ki vazgeçtim
gelmiler sonunda harika

ayyy düzen falan yok öyle pek bodoslama çekilmiş fotoğraflar sakinnnn ol kuzu çok güzel olmuştur eminimm yakın mı ev iş yerine

Kuzu inan bende çok istiyorum fotoğraf çekmeyi
Ayy hadi gözün aydın en azından gelmiş artık evinden akşam gider bakarsın
İnşallah çekersin ya valla çok merak edfiyorum ben kendi adımaaa
Benim dün teslim alma günümdü ama gidemedim resmen, nasılsa bitti pazartesi alırım artık . Bugün solaryuma girip eve gitmem lazım artık
ki o arkadaşın son günlerde oldukça tutumlu olduğu kanısına varmıştım ki vazgeçtim
gelmiler sonunda harika

Amaa işte onu da eskiden yapmıştım o yüzden lütfen düşüncenden vazgeçme arkadaşım
ayyy düzen falan yok öyle pek bodoslama çekilmiş fotoğraflar sakinnnn ol kuzu çok güzel olmuştur eminimm yakın mı ev iş yerine

Aa olsun ya o hali de güzeldir bence görmeliyiz
İş yerine yarım saat falan ev kuzu 30-40 dk arası değişir bu akşam bi şekilde görmem lazım yaa gece uyuyamadım resmen ve bu sabah geç kaldım o yüzden inşallah herşey normaldir :)

tamam görün madem kuzu çıkışta gidersin kuzu herşey güzel bence de biz ne zaman görücez pazartesi deme

anladım bende fiyatı görünce dedim bu kız ne yapıyor ama yoksa düz olanlar olur gibi geldi bana
Evet evet güzel böyle. Ya gerçi ne yapıyor diyorsunuz ama yanlış hatırlamıyorsam silikon olup tutma yeri metal olanlar da bi 75 tlydi değil mi Mrs Pink
o kutu olayı komik zaten yerleştirirken bende ay dursun laızm olur diye saklamaya çalıştım eşim kızıp attı
Ay ama o kadar güzel ambalaj yapmasın onlar da Ben şimdi elektroniklerin kutusunu nasıl atarım kara kara düşünüyorum
HAreketi sevmiyorum pek biliyorsun En ucuzunu alayım da bitsin madem diğer ay :)
Günlük servis takımınına misafir takımından daha fazla para veren arkadaşlar da vardır belki burda öyle deme ama hahah
Nasıl yaa ben o detayı nasıl kaçırmışım curlygirl nasıl taşlamadı seni acaba
Katılıyorumm biz de görelim öyle lafla olmuyor Şu tabaklarınızı çatallarınızı bir de kullanımını görelim hep boş gördük
Ayrıcaa evet ya hepimizin koltuğu, renk uymadıysa söyle mobilyacıyı arayıp çemkireyim o kadına Ben bu hafta çirkef teyzeyim
Bende sorucaktım çkb takmında yokmu diye yokmuş Güzelmiş bu fiyatıda uygun günlük için silikon olmalı zaten çizmemesi için
Silikonlar da azıcık pahalı sanki dimi :/
İnşallah çekersin ya valla çok merak edfiyorum ben kendi adımaaa
Benim dün teslim alma günümdü ama gidemedim resmen, nasılsa bitti pazartesi alırım artık . Bugün solaryuma girip eve gitmem lazım artık
Yani inşallah sen de çekersin artık hiç göremedik çünkü

kuzu sabah geç kalacağına eve uğrasaydın iyiydi
düşüncelerimi sabitleyimemiştim zaten kepçe takımı canlı kanıtı oldu:)

o suçunu itiraf etti zaten ama 75 tl olduğunu duyunca bu bir suçlar topluluğu diyorum

Görebilirsiniz

hayırlı olsun kuzu bizde merak ettik şimdi :)
bende attım hepsini kalabalık yapmasın diyerek bi süpürge kutusu var bu arada siz sofranın fotoğrafını çektinizmi bayannn bana soruyosunuz ama
bende dünkünü çektim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…