- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
seninki nasıldıki kuzu ? o kutu değilmi benim kutu var sofraya koyarken sepet oluyo böyle o yokBen de tam olarak bunu diyordumHaydi koşun bernardoya İndirimde şu an benimki Ay geldi zaten geçen gün baka baka doyamadım
en sonunda sana aldıracağım ben mi körüm yoksa burda mı yok yok yani bulamadımBen de tam olarak bunu diyordumHaydi koşun bernardoya İndirimde şu an benimki Ay geldi zaten geçen gün baka baka doyamadım
Hee bak onu da euro floradan aldım bak orada çok uygunlar, izmirde de varmış :) Benim albümde var 5-6 tl bir şeydi. Farklı modelleri de var tabiseninki nasıldıki kuzu ? o kutu değilmi benim kutu var sofraya koyarken sepet oluyo böyle o yok
Kuzu günlük için mi bunlar ?http://urun.n11.com/catal-bicak-kasik-takimi/nehir-leylak-sade-5-parca-servis-takimi-P68319128
Ayy bu da varmış hem daha ucuz hem daha güzel
Alıp yollayayım kuzucum istersen ya, ben gidicem yakın zamanda yine çünkü.en sonunda sana aldıracağım ben mi körüm yoksa burda mı yok yok yani bulamadım
Heee hatırladım senin aldığını evet :)Hee bak onu da euro floradan aldım bak orada çok uygunlar, izmirde de varmış :) Benim albümde var 5-6 tl bir şeydi. Farklı modelleri de var tabi
hihihi benimde yok sanırım
kesinlikle mahvedilirmi o tavalarAhaha havamı da yaparımGerçi henüz granit tencerelerim ve pıçakalrım gelmedi, bir de kırık parçalarım gelmedi ama olsun
Bak eksiklerden biri de bu. Diğer ay ikisinden birini alıcam ama kararsızım
http://urun.n11.com/kepce/nehir-dalyan-5prc-servis-takimi-P57652126
http://urun.n11.com/kepce/nehir-deniz-sade-5-parca-servis-takimi-P57652327
Ara ara her türlü huysuzluk itinayla yapılırAy ben bu hallere de mi düşecektim
Ay o caanım tavalar mahvedilir mii yazık ne emeklerle seçtik aldık onları, bak o emeği ben bile üstlendim burada yani
Bir anne atasözü ne demiş, evin eksiği hiç bitmezBüyük konuşma kuzucum gelecektir eksikler
Ya günlüğe böyle kullanmam dedim bu kadar para da vermeyeyim ki tencerelerin çoğu seramik granit, ona bievdekinden alıcam silikonlardan. Bunu misafirlik yapayım dedim benim çkb takımı da düz ya olmaz mı kiKuzu günlük için mi bunlar ?
Benim kına günü bildiğin sağnak yağış vardıcanım düğün kına hazırlık günü yağmasın şimdi yağsın geçsin istek yaptık şuanda
ne kadar kuzucum düşünmüyor değilim cumartesi bakıcam bulamazsam öyle yapalım heheh istanbuldan buraya ekmek sepeti aldıracağım delirdik mi ne:)Alıp yollayayım kuzucum istersen ya, ben gidicem yakın zamanda yine çünkü.
Ehhe ben yeni aldığım bişeyi kutusundan çıkarmaya kıyamayan, çıkardığımda kutusunu çöpe atamayan insanım çok iyi anlıyorumhihihi benimde yok sanırım
kesinlikle mahvedilirmi o tavalarkıyıp kullanamıyor insan
çatal bıçak takımının içinde yok muydu kuzuYa günlüğe böyle kullanmam dedim bu kadar para da vermeyeyim ki tencerelerin çoğu seramik granit, ona bievdekinden alıcam silikonlardan. Bunu misafirlik yapayım dedim benim çkb takımı da düz ya olmaz mı ki
ay kıyamam ama güzel geçti değil mi kapalı alandaydıBenim kına günü bildiğin sağnak yağış vardı
Hee ben onun içinden çıkmıştır diye sordum kuzu günlük alcaksan bu kadar para verme dicektim :) o zaman alabilirsin düz modeliYa günlüğe böyle kullanmam dedim bu kadar para da vermeyeyim ki tencerelerin çoğu seramik granit, ona bievdekinden alıcam silikonlardan. Bunu misafirlik yapayım dedim benim çkb takımı da düz ya olmaz mı ki
Yağmur berekettirBenim kına günü bildiğin sağnak yağış vardı
Kuzucum ben 55e falan aldım sanırım da yemek takımının üstüne ekstra indirim vardı. 80 civarı olması lazım, tencereleri almaya giderken çeker atarım onu sanane kadar kuzucum düşünmüyor değilim cumartesi bakıcam bulamazsam öyle yapalım heheh istanbuldan buraya ekmek sepeti aldıracağım delirdik mi ne:)
aynen çok şükür kapalı alandı bi sıkıntı yoktu, düğün açık alandı o günde yağış gösteriyodu ama yağmadı o gün :)ay kıyamam ama güzel geçti değil mi kapalı alandaydı
I ıhh yoktuçatal bıçak takımının içinde yok muydu kuzu
Ay iyi bari yanlış bir şey mi yapıyorum dedim bi an misafire olmaz mı bunlarHee ben onun içinden çıkmıştır diye sordum kuzu günlük alcaksan bu kadar para verme dicektim :) o zaman alabilirsin düz modeli
tamam kuzu cumartesi bende bakarım bulursam alıp gelirimYağmur berekettir
Kuzucum ben 55e falan aldım sanırım da yemek takımının üstüne ekstra indirim vardı. 80 civarı olması lazım, tencereleri almaya giderken çeker atarım onu sana
çok şükür canım hem yağsa bile çabuk geçiyorda gerçi o sıra bile yeteraynen çok şükür kapalı alandı bi sıkıntı yoktu, düğün açık alandı o günde yağış gösteriyodu ama yağmadı o gün :)
anladım bende fiyatı görünce dedim bu kız ne yapıyor ama yoksa düz olanlar olur gibi geldi banaI ıhh yoktuDaha doğrusu şöyle oldu ben o takımı almak için para biriktirirken 91 parça versiyonu bitmiş, servissiz olana kalmıştım. Günlüğü de tek tek aldım onda da yoktu.
Ay iyi bari yanlış bir şey mi yapıyorum dedim bi an misafire olmaz mı bunlarBenim yemek takımı da platik düz, çkb de düz, uyar diye düşünüyorum ama hangisi ona karar vermek lazım. En ucuzunu alayım gitsin bari
o kutu olayı komik zatenEhhe ben yeni aldığım bişeyi kutusundan çıkarmaya kıyamayan, çıkardığımda kutusunu çöpe atamayan insanım çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?