2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kesinlikle resim büyük olduğundan algıyı değiştiriyor:KK53:

Fiyatları ne bunların onu de hele :KK70:

HAhaha :KK70: @blisss kuzu ben ikisini de sevdim çok bi farkları yok da sadece soldakinin içi bana çok kalabalık geldi yaa ondan sağdan yana kullandım oyumu.
Öyle fotoğraftaki boyut aldatmacasına kanmadım yanii :KK70: :KK70:

Günaydın hoşgeldiinn :)

Bende soldaki diyorum ve 2 sağ 2 sol yapıyorum :KK70: :KK70:

Benimde inş 2016 da nişanımdan sonra ufaktan başlıcam canım :))

Bence @blisss hiçbirimizi dinlemesin bu iki saati de unutsun bi tutarsızlık var çünkü hahah :KK70: :KK70:

Kızzzlar kafamı karıştırdınız yaa :D:D
Saatler 350-370 arası ama ikisinide unut ne demek Mrs Pink Mrs Pink acabaa :D Ben ikisini de beğendim amaaa

Auralee Auralee sahi kargo işini ne yaptın sizin bu kargolardan çektiğiniz nedir ya ben şirketin adına alım gönderim yapıyorum sorun olmuyor

ha ondan diyosun yani tamam tamam sustum:KK53:
Tabi yaaa :D Nişanlımla rolleri değiştirdik galiba dün ona 250 lira olan avizeyi gönderdim çok güzel alalım dedi.
Ben de ona @blisss in gösterdiği 180 lira olandan bahsettim. Bi tane daha var benziyolar o 180 lira hem onu da göstericem sana dedim. Ne dese beğenirsin? "Yok yok aşkım bu olsun güzel bu hiç gerek yok 70 lira için başka bakmaya" :KK57: böyle kaldım tabi :D

Tabi yaaa :KK70: Nişanlımla rolleri değiştirdik galiba dün ona 250 lira olan avizeyi gönderdim çok güzel alalım dedi.
Ben de ona @blisss in gösterdiği 180 lira olandan bahsettim. Bi tane daha var benziyolar o 180 lira hem onu da göstericem sana dedim. Ne dese beğenirsin? "Yok yok aşkım bu olsun güzel bu hiç gerek yok 70 lira için başka bakmaya" :KK57: böyle kaldım tabi :KK70:
şu an şoka girdim kuzum sen iyi misin ateşin falan yok demi:KK57:

içine en çok hangisi sindiyse onu al bize bakma kuzu

Nyse ben biraz daha araştırayım olmadı bunlara dönerim :D
Tabi yaaa :KK70: Nişanlımla rolleri değiştirdik galiba dün ona 250 lira olan avizeyi gönderdim çok güzel alalım dedi.
Ben de ona @blisss in gösterdiği 180 lira olandan bahsettim. Bi tane daha var benziyolar o 180 lira hem onu da göstericem sana dedim. Ne dese beğenirsin? "Yok yok aşkım bu olsun güzel bu hiç gerek yok 70 lira için başka bakmaya" :KK57: böyle kaldım tabi :KK70:
Aman yarabbi senin nişanlı sıkılmış bişeyler araştırmaktan herhalde :D:D

Nyse ben biraz daha araştırayım olmadı bunlara dönerim :KK70:

Aman yarabbi senin nişanlı sıkılmış bişeyler araştırmaktan herhalde :KK70::KK70:
en iyisi kuzum araştır sen
ben şoklardayım bir erkeğe daha ucuzunu teklif ediyor gerek yok diyor bu sıkılmışlık belirtisi değil:KK70::KK70:

Saatler 350-370 arası ama ikisinide unut ne demek Mrs Pink Mrs Pink acabaa :KK70: Ben ikisini de beğendim amaaa
Haha şaka yapıyorum kuzucum çok güzeller zaten, nişanlıya buna çok benzer bir saat almamış olsam senden fikir bile çalardım yani :D Hepimiz başka bir açıdan şey ettik ondan dedim. Hangisini alırsan al aklın diğerinde kalmasın yani ikisi de çok güzel.
şu an şoka girdim kuzum sen iyi misin ateşin falan yok demi:KK57:
Var mı acaba yaa emin olamadım şimdi :D Baktım böyle yapınca işler daha güzel yürüyor bu taktiği uyguladım. Geri dönüşü çok iyi olmamış mı ama :D :D
Nyse ben biraz daha araştırayım olmadı bunlara dönerim :KK70:

Aman yarabbi senin nişanlı sıkılmış bişeyler araştırmaktan herhalde :KK70::KK70:
Hahah galiba kuzu, koltuk meselesinde de şov yapıyorum görmen lazım bi koltuk var uygun onu alalım diye tutturdum ikinci odaya şimdi de nişanlıyı ikna edemiyorum " güzelmiş ama diğerini alalım ya " diyo daha pahalısı için ne oldu anlamadım :D Ama yok aldırmiciim :D

Haha şaka yapıyorum kuzucum çok güzeller zaten, nişanlıya buna çok benzer bir saat almamış olsam senden fikir bile çalardım yani :KK70: Hepimiz başka bir açıdan şey ettik ondan dedim. Hangisini alırsan al aklın diğerinde kalmasın yani ikisi de çok güzel.

Var mı acaba yaa emin olamadım şimdi :KK70: Baktım böyle yapınca işler daha güzel yürüyor bu taktiği uyguladım. Geri dönüşü çok iyi olmamış mı ama :KK70: :KK70:

Hahah galiba kuzu, koltuk meselesinde de şov yapıyorum görmen lazım bi koltuk var uygun onu alalım diye tutturdum ikinci odaya şimdi de nişanlıyı ikna edemiyorum " güzelmiş ama diğerini alalım ya " diyo daha pahalısı için ne oldu anlamadım :KK70: Ama yok aldırmiciim :KK70:
canım ya taktik olduğunu baştan söylesene korkutuyosun beni:KK70::KK70:

en iyisi kuzum araştır sen
ben şoklardayım bir erkeğe daha ucuzunu teklif ediyor gerek yok diyor bu sıkılmışlık belirtisi değil:KK70::KK70:
Ne oalbilir ki acaba bende çok şaşırdım şimdi :D
Haha şaka yapıyorum kuzucum çok güzeller zaten, nişanlıya buna çok benzer bir saat almamış olsam senden fikir bile çalardım yani :KK70: Hepimiz başka bir açıdan şey ettik ondan dedim. Hangisini alırsan al aklın diğerinde kalmasın yani ikisi de çok güzel.

Var mı acaba yaa emin olamadım şimdi :KK70: Baktım böyle yapınca işler daha güzel yürüyor bu taktiği uyguladım. Geri dönüşü çok iyi olmamış mı ama :KK70: :KK70:

Hahah galiba kuzu, koltuk meselesinde de şov yapıyorum görmen lazım bi koltuk var uygun onu alalım diye tutturdum ikinci odaya şimdi de nişanlıyı ikna edemiyorum " güzelmiş ama diğerini alalım ya " diyo daha pahalısı için ne oldu anlamadım :KK70: Ama yok aldırmiciim :KK70:
Ben beğendim ama bizimki daha farklı şeyler beğeniyor emin olamıyorum :KK51:
Ayy bişeymi düştü çocuğun kafaya nasıl bir boşvermişlik bu inanamıyorum ya da bir yerlerden para çıktı :KK70::-)

Ayy bişeymi düştü çocuğun kafaya nasıl bir boşvermişlik bu inanamıyorum ya da bir yerlerden para çıktı :KK70::-)
Baktığı daha farklı şeylerin fiyatı da daha farklıysa al gitsin bunları ya çok güzeller mis gibi de kullanır Trpst Trpst bilir ne kadar tutumlu olduğumu ben böyle düşünüyüorum :D
Hahah olabilirmi ki :D :D
Belki de o da bir taktik uyguluyordur. Geçen gün bana " çok değiştin ama bu tutumlu hareketleri baştan yapman gerekiyodu şimdi geç olmadı mı" demişti :D O yüzden güvenemiyorum ben temlinli davranayım :D

Baktığı daha farklı şeylerin fiyatı da daha farklıysa al gitsin bunları ya çok güzeller mis gibi de kullanır Trpst Trpst bilir ne kadar tutumlu olduğumu ben böyle düşünüyüorum :KK70:

Hahah olabilirmi ki :KK70: :KK70:
Belki de o da bir taktik uyguluyordur. Geçen gün bana " çok değiştin ama bu tutumlu hareketleri baştan yapman gerekiyodu şimdi geç olmadı mı" demişti :KK70: O yüzden güvenemiyorum ben temlinli davranayım :KK70:
Hahaha ciddimsin öylemi dedi :D:D Ozaman taktik yapıyor bence bak deniyor oalbilir seni :rolleyes:
O fiyatlarını bilmeden bakıyor zaten daha farklı tabi fiyatlar :KK70:

Sen de kargodan haber ver bakalım haydi :KK70: :KK70:
Ya kargo gitti gitmesine de alıcıdan haber yok :D O yüzden kargo ne durumda gitti bilmiyorum.
Bence @blisss hiçbirimizi dinlemesin bu iki saati de unutsun bi tutarsızlık var çünkü hahah :KK70: :KK70:
Ay delirdi bu iyice :D
tadını çıkartıyorum zaten bi gelseydi çarşamba cumartesi elbise bakacağım:)
her yerde öyle güzel mavi yok kuzu aldanma sen o mavilere sarıda zor bir renk benimki de oturma odasını sarı yapalım diyor:KK70:hemen aklıma sen geldin
Ayy yapın bak çiçek gibi olur :D
kuzum evet evleniyoruz daha kış düğünü yapalım diyor dedim yok baharı bekle bari gerçi bizim iş belli olmaz ya:KK70::KK70:
sana kaderinin bir oyunumu bu:KK70::KK70:
Ayy neyse yine yakın zamanlardayız :P
Kızzzlar kafamı karıştırdınız yaa :KK70::KK70:
Saatler 350-370 arası ama ikisinide unut ne demek Mrs Pink Mrs Pink acabaa :KK70: Ben ikisini de beğendim amaaa
Ahahah Mrs Pink Mrs Pink iyi değil :D
Auralee Auralee sahi kargo işini ne yaptın sizin bu kargolardan çektiğiniz nedir ya ben şirketin adına alım gönderim yapıyorum sorun olmuyor
Ya kuzu tam bilmiyorum işte artık ben de sorun yaşamayacakmışım dediklerine göre de zararım olursa karşılanacakmış.
Neler oluyor ya :D:D

ahaha ciddimsin öylemi dedi :KK70::KK70: Ozaman taktik yapıyor bence bak deniyor oalbilir seni :rolleyes:
O fiyatlarını bilmeden bakıyor zaten daha farklı tabi fiyatlar :KK70:
Hahah evet dikkatli olayım ben ama avizeyi alacak baya bildiğin :D
Peki o bunları da görüp yorum yapmadı mı. Beğenirse al bunlardan birini olsun bitsin :D
Ya kargo gitti gitmesine de alıcıdan haber yok :KK70: O yüzden kargo İştee benim merak ettiğim de o kısım zaten ne durumda gitti bilmiyorum.
sım zaten ne durumda gitti acaba :D

Vallahi böyle durumlar, kırmızı karın da yağması yakındır artık :D

Hahah evet dikkatli olayım ben ama avizeyi alacak baya bildiğin :KK70:
Peki o bunları da görüp yorum yapmadı mı. Beğenirse al bunlardan birini olsun bitsin :KK70:

sım zaten ne durumda gitti acaba :KK70:

Vallahi böyle durumlar, kırmızı karın da yağması yakındır artık :KK70:

Beğendi kuzu ya kararsızım ama ya sanki çok vakt varmış gibi :D

Beğendi kuzu ya kararsızım ama ya sanki çok vakt varmış gibi :KK70:
Kararsız kalmamak lazım al gitsin! :D
Ben de dün şunu beğenmiştim. Tuttuğumuz takım itibariylemidir nedir bu saatleri pek bi seviyorum
Ama yine kampanyayı kaçırdım sanırım

Eklentiler

• Untitled.png
    Untitled.png
    256,1 KB · Görüntüleme: 56
kızlar ben geldim :KK49: üstelik fotoğraflarımla geldim.baya bişey hallettik.aldıklarımı albüme attım.hediyelikleri ve nedime tacını bitince atıcam demiştim attım.kınalığı da aldık ama çok kötü göründüğüm için fotoğrafıın koymadım gelince gösteririm.sadece tacını attım.zaten en güzel parçası tacı :) gelin ayakkabısı aldım birde onunda fotoğrafını en kısa zamanda koyucam.balayı alışverişi yaptım bide birazcık.tekrar yapıcam.perşembe günü öğleden sonra mobilyalar gelicek.ertesi gün damatlık ve halı bakıcaz.tamda doğum günümde ve kardeşimde bizimle gelmek zorunda.anlıycağınız doğum günüm işlerdemizden dolayı mahvolcak.bide bardak seti aldım ama daha gelmedi gelince onuda koyarım

kızlar ben geldim :KK49: üstelik fotoğraflarımla geldim.baya bişey hallettik.aldıklarımı albüme attım.hediyelikleri ve nedime tacını bitince atıcam demiştim attım.kınalığı da aldık ama çok kötü göründüğüm için fotoğrafıın koymadım gelince gösteririm.sadece tacını attım.zaten en güzel parçası tacı :) gelin ayakkabısı aldım birde onunda fotoğrafını en kısa zamanda koyucam.balayı alışverişi yaptım bide birazcık.tekrar yapıcam.perşembe günü öğleden sonra mobilyalar gelicek.ertesi gün damatlık ve halı bakıcaz.tamda doğum günümde ve kardeşimde bizimle gelmek zorunda.anlıycağınız doğum günüm işlerdemizden dolayı mahvolcak.bide bardak seti aldım ama daha gelmedi gelince onuda koyarım
Canım hoşgeldinn, herşey çok güzel olmuş ellerinize sağlıık :) Kınalığını da çok merak ettim ama.
Bu sene doğum günün böyle oluversin ayrıca seneye en güzel şekilde kutlarsın üzülme , telaşlı bir vakte denk gelmiş yapacak bişey yok sağlık olsun :)

Back