2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlarr bende c.tesi davetiyelerimi aldım arka planı pudraydı annem teslim aldı akşam bir gördüm beyaz arkaapklan bazı yerlerinde boya sürülmüş gibi pembelikler var şok oldu aradım adamı tabi hemen adam özür diledi yeniden basalım düzeltip ya da paranızı iade edelim dedi yeniden basılacak c.tesi alıcam yine uzadı yani davetiye işi :KK43:

Perdelerim geldi salonun fonunu kısa kesmişler yatak odasındaki fonlar yanlarda toplanacaktı onlar için parçalarını getirmemişler sinir oldum hafta içi gelecekler tekrar aksilikler peşimi bırakmadı :KK12::KK12:
Ayy kuzucum yaa bunlar olmazsa olmaz herhalde artık öyle düşünüyorum.. Neyse zarflarını da hazır et madem alır almaz işe koyulursun hiçbişicik olmaz.
Perdede benim de başıma aynısı gelmişti. Salon fonu kısaydı yanlarda toplanınca havada kalıyordu resmen ama pay ırakmış Allahtan aldım geri götürdüm oayı açtı falan dün taktık olmuş çok şükür. Tüllerde ben yerde sürünsün istemiştim ama :) Anca yere ulaşır cinstenler mesela ama ne yaoayım artık.
Senin fonların da payı vardır mutlaka değil mi halledersin onları diğer fonunda eksiğini alırsın gayet kolay bi iş o. Can sıkıyor tabii orası ayrı :(

Ay bu çocuk beni öldürecek kızlar yaa hahaha :D :D :D

Eklentiler

• 11873770_940115166046206_7170494138922590553_n.jpg
    11873770_940115166046206_7170494138922590553_n.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 31
Ayy ekmek kutusuna bayıldım çok cicii, yyemek takımının desenleri belli olmuyor ama şekil olarak çok şık kuzu güle güle kullan hepsini indirimli yakalamışsın tebrik ederim :-)
Kenarlarında platin çizgi var sadece. Hiç desen yok :)) Teşekkür ederim ben de çok beğendimm :)
Ya o en kötü ihtimal kısmı benim canımı sıkıyo işte ben biraz anormalim biliyosun :KK70: Herşeye benim elim değsin istiyorum canım çıkacak olsa da. Olamzsa öyle olur ama bunu hiiiç istemiyorum ben :KK43:
Ya olsun dönünce sen yine istediğin düzene getir canım ev senin sonuçta :)
günaydın kızlar bende güzel haberlerle geldim 26sında tanışmaya geliyorlar netlik kazandı dün beraberdik annesinin doğum günüymüş söyledi dedim hediye alalım sonra çanta aldım ben akşam aradı teşekkür etti konuştuk artık uzatma lütfen gelelim bu hafta dedi bu hafta benim kardeşim tatilde o gelsin dedim 26 sında geliyorlar
Ooo büyük haberler varmışş, hadi hayırlısı olsun artık kuzu :)

Ayy kuzucum yaa bunlar olmazsa olmaz herhalde artık öyle düşünüyorum.. Neyse zarflarını da hazır et madem alır almaz işe koyulursun hiçbişicik olmaz.
Perdede benim de başıma aynısı gelmişti. Salon fonu kısaydı yanlarda toplanınca havada kalıyordu resmen ama pay ırakmış Allahtan aldım geri götürdüm oayı açtı falan dün taktık olmuş çok şükür. Tüllerde ben yerde sürünsün istemiştim ama :) Anca yere ulaşır cinstenler mesela ama ne yaoayım artık.
Senin fonların da payı vardır mutlaka değil mi halledersin onları diğer fonunda eksiğini alırsın gayet kolay bi iş o. Can sıkıyor tabii orası ayrı :KK43:

Ben deee... İnanamıyorum hala ya ne zaman dank edecek acaba ne gariş bi hismiş buuu

Kuzucum geri gönderdim kısa olan fonu payla olacak iş değil baya baya kısa çünkü bakalım hepsini bir tekrar getirecekler.
Zarfları da hallettim hafta içi gelecek.

Bana hep hüzünlü tarafı dank ediyor ya :KK70:

Kuzucum geri gönderdim kısa olan fonu payla olacak iş değil baya baya kısa çünkü bakalım hepsini bir tekrar getirecekler.
Zarfları da hallettim hafta içi gelecek.

Bana hep hüzünlü tarafı dank ediyor ya :KK70:
Oh iyi bari hepsini çözüme kavuşturmuşsun zaten misler gibi :)
Ayy benim bir de storun ucunu düz yapmış adam bak o geldi aklıma. Geri göndersem 15-20 gün sürecekti ben de bıraktım artık ne yapayım. Halılar var bi de bak, ne pahalılar ya hala gıcık oluyorum. Bu hafta içi gelecek onlar da inşallah.

Oh iyi bari hepsini çözüme kavuşturmuşsun zaten misler gibi :)
Ayy benim bir de storun ucunu düz yapmış adam bak o geldi aklıma. Geri göndersem 15-20 gün sürecekti ben de bıraktım artık ne yapayım. Halılar var bi de bak, ne pahalılar ya hala gıcık oluyorum. Bu hafta içi gelecek onlar da inşallah.

Bakalım şimdilik çözüldü gibi duruyor :KK51:
Aman 15-20 günse hiç gönderme zaten kuzu.. Biz senin halılarını görmüşmüydükk ya hatırlamıyorum :KK64:

@math27 Ay daha dün gibi evlenmiştiniz bebek haberleri de almaya başladıkk :)) Sağlıkla kucağınıza akın inşallah
YEKTA61 YEKTA61 Sinir oluyorum böyle haksızlıklara ya of bugün ben de zaten sürat kargo savaşı veriyorum bu kadar berbat olamazlar herhalde. Bir daha da kalkıp onlarla bir şey göndermem kimseye. Kesin hasarlı gidecek gönderdiklerim ben de bi daha kıyameti koparıcam.

sanada geçmiş olsun kuzu. Bu kargocuların çoğunda sorun var benimde kargomu kaybetmişlerdi hala uğraşıyorum sonuçlanmadı

günaydın kızlar bende güzel haberlerle geldim 26sında tanışmaya geliyorlar netlik kazandı dün beraberdik annesinin doğum günüymüş söyledi dedim hediye alalım sonra çanta aldım ben akşam aradı teşekkür etti konuştuk artık uzatma lütfen gelelim bu hafta dedi bu hafta benim kardeşim tatilde o gelsin dedim 26 sında geliyorlar
Canım çok sevindim adına çok güzel geçer inş . Hemencik zamanda geçer
Kızlarr bende c.tesi davetiyelerimi aldım arka planı pudraydı annem teslim aldı akşam bir gördüm beyaz arkaapklan bazı yerlerinde boya sürülmüş gibi pembelikler var şok oldu aradım adamı tabi hemen adam özür diledi yeniden basalım düzeltip ya da paranızı iade edelim dedi yeniden basılacak c.tesi alıcam yine uzadı yani davetiye işi :KK43:

Perdelerim geldi salonun fonunu kısa kesmişler yatak odasındaki fonlar yanlarda toplanacaktı onlar için parçalarını getirmemişler sinir oldum hafta içi gelecekler tekrar aksilikler peşimi bırakmadı :KK12::KK12:

çoğu oluyor böyle sıkıntılar ceremesini biz çekiyoruz satış yaparken kesin getiricez diyolar falanca gün. Ama maalesef

Kızlar bende salonumun mutfağımın ve küçük odamın perde siparişini verdim nasıl bişey çıkacak ortaya çok merak ediyorum. Yatak odamın siparişini veremedim çünkü yatak başıma uygun renkte perde yoktu onu başka yerden bakıcaz

Bakalım şimdilik çözüldü gibi duruyor :KK51:
Aman 15-20 günse hiç gönderme zaten kuzu.. Biz senin halılarını görmüşmüydükk ya hatırlamıyorum :KK64:
Ayy görmediniz yaa ben bu ara baya mahcubum size karşıBu hafta fotoğrafa boğucam ama sizi hazırmısınız :D :P

sanada geçmiş olsun kuzu. Bu kargocuların çoğunda sorun var benimde kargomu kaybetmişlerdi hala uğraşıyorum sonuçlanmadı
Off korkulu rüyam resmen. Ben şikayetçi oldum da umarım mağdur olmam yani elimde patlayacak yoksa :(
Ayy görmediniz yaa ben bu ara baya mahcubum size karşıBu hafta fotoğrafa boğucam ama sizi hazırmısınız :KK70: :p
Her zaman :D

Canım çok sevindim adına çok güzel geçer inş . Hemencik zamanda geçer

çoğu oluyor böyle sıkıntılar ceremesini biz çekiyoruz satış yaparken kesin getiricez diyolar falanca gün. Ama maalesef
Çoğu yer satana kadar işte sonrasında ilgilenmiyor sözünü tutmuyor :KK12:
Ayy görmediniz yaa ben bu ara baya mahcubum size karşıBu hafta fotoğrafa boğucam ama sizi hazırmısınız :KK70: :p

Aaa çok ayıp ama nette de yokmu fotoğrafıı

Kenarlarında platin çizgi var sadece. Hiç desen yok :)) Teşekkür ederim ben de çok beğendimm :)

Ya olsun dönünce sen yine istediğin düzene getir canım ev senin sonuçta :)

Ooo büyük haberler varmışş, hadi hayırlısı olsun artık kuzu :)
tatlımm güle güle kullan cicilerini çok güzeller bende ekmek kutuna bayıldım nerden aldın :)

tatlımm güle güle kullan cicilerini çok güzeller bende ekmek kutuna bayıldım nerden aldın :)
Teşekkür ederim canım :) Benim hep aklımdaydı aslında, bernardodan yemek takımı alınca diğer ürünlerde %30 indirim oluyor, ben de hemen kaptım fırsat bilip :KK48: pembesi de var bunun

Hahah inanmıyorum ya sen böyle değildin çok değiştin :KK70::KK70::KK70:
Hahah gerçekten çok kınadım kendimi, bugünden itibaren kendime çeki düzen veriyorum ve her şeyi kalem kalem bildirip fotoğraflıyorum :D Fotoğraflayamadıklarımı da internetten bulmayı ihmal etmiyrum tabii :D

Back