2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah gerçekten çok kınadım kendimi, bugünden itibaren kendime çeki düzen veriyorum ve her şeyi kalem kalem bildirip fotoğraflıyorum :KK70: Fotoğraflayamadıklarımı da internetten bulmayı ihmal etmiyrum tabii :KK70:
Aferin biz söylemeden kendin yap bunları lütfen ihmal etme bizi :D
Buarada dün ıvır zıvırları almaya gittim yok elbise askısı madal vs hepsini tamamlamadığım halde 110 lira bayıldım geldim küçük şeyler bile böyle masraflı :D

Aferin biz söylemeden kendin yap bunları lütfen ihmal etme bizi :KK70:
Buarada dün ıvır zıvırları almaya gittim yok elbise askısı madal vs hepsini tamamlamadığım halde 110 lira bayıldım geldim küçük şeyler bile böyle masraflı :KK70:
Ayyy 100 lira bayılırken sen sde bayılmadın iki ki :D :D :D
Çok fena ya ıvır zıvır deyip geçmemek lazım zaten hep onlar yaktı bizi :D

Ayyy 100 lira bayılırken sen sde bayılmadın iki ki :KK70: :KK70: :KK70:
Çok fena ya ıvır zıvır deyip geçmemek lazım zaten hep onlar yaktı bizi :KK70:
Ben o sıra düşünüyorum 100 tutarmı yok ya abartma tutmaz en fazla 50-60 derken ekranda 110u gördüm ben şok :D:D:D

ayy sağolun kızlar şuan telaşe girdim geldi bu arada yemek takımım falan resimleri koyuyorum şimdi @blisss aksilikler nazar boncuğu olsun hemen halledersin umarım istediğin gibi geri gelirler

ayy sağolun kızlar şuan telaşe girdim geldi bu arada yemek takımım falan resimleri koyuyorum şimdi @blisss aksilikler nazar boncuğu olsun hemen halledersin umarım istediğin gibi geri gelirler

fotoğrafları yükledim kızlar

İnşallah canım bakalım bekliyorum aksilikler oluyor ister istemez ama şu son zamanlarda oldumu sinirler geriliyor :-)
Çok şık aldıkların tencerelerinin renkleri ne güzelmiş güle güle kullan canım

İnşallah canım bakalım bekliyorum aksilikler oluyor ister istemez ama şu son zamanlarda oldumu sinirler geriliyor :-)
Çok şık aldıkların tencerelerinin renkleri ne güzelmiş güle güle kullan canım
sağol canım çok heyecanlıyım artık ufak tefek herseye baktık dünde mobilya baktık beraber

Kuzucuum kavuştunuz demek yeni cicilerinlee :) Güle güle kullan hepsiniii , ayrıca çatal bıçaklar da ne güzel parlamış öyle :KK70: :KK70:
evet kuzum geldiler biri kırık çıktı dün değişitirdik beraber onunda hevesli olduğunu görmek beni çok heyecanlandırdı

evet kuzum geldiler biri kırık çıktı dün değişitirdik beraber onunda hevesli olduğunu görmek beni çok heyecanlandırdı
Ooh maşallah :) karşı taraftan bu duyguyu alınca insan daha çok heveslenip heyecanlanıyor tabii :) Daha da heyecanlı günler yakında tabii bunlar ne ki :)

Ooh maşallah :) karşı taraftan bu duyguyu alınca insan daha çok heveslenip heyecanlanıyor tabii :) Daha da heyecanlı günler yakında tabii bunlar ne ki :)
kesinlikle öyle ama bizim süreç karıştığı için oldukça heyecanlandırıyor beni şuan bana hersey istediğin gibi olsun falan demesi çok mutlu ediyor beni

Günaydın kızlarr

math27 math27 tebrik ederim bebeğiniz olacakmış sağlıkla kucağınıza alın inşalalh.

YEKTA61 YEKTA61 kuzum neden böyle birşey yaptılar ya soyguncu gibi çok çirkin birşey bu yanlarına bırakma git mutlaka bence
Teşekkür ederim darısı size inşallah:)

Günaydın kuzulaaar , güzel bir hafta olsun İnşallah! :)
math27 math27 canım hayurlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah (bu arada isim değişikliği sebebiyle sen tanıyamayacaksın muhemelen beni :) :KK70: )
YEKTA61 YEKTA61 kuzu ben anlamadım nasık ehr mağazaya fazla fazla paralar verilir ki nasıl yapmışlar onu. Fiyatı sen biliyorsan onlar da biliyordur yani iki katı parayı nasıl verirler anlamadım :KK43:
Üzüldüm ama ispat da edilemez ki bu
Evet tanıyamadım :KK43: inşallah sizinde önce düğün sonra bebiş haberlerinizi alırız:KK46:

math27 math27 Ay daha dün gibi evlenmiştiniz bebek haberleri de almaya başladıkk :)) Sağlıkla kucağınıza akın inşallah
YEKTA61 YEKTA61 Sinir oluyorum böyle haksızlıklara ya of bugün ben de zaten sürat kargo savaşı veriyorum bu kadar berbat olamazlar herhalde. Bir daha da kalkıp onlarla bir şey göndermem kimseye. Kesin hasarlı gidecek gönderdiklerim ben de bi daha kıyameti koparıcam.

Topiğin ilk gelini bendim galiba ilk annesi de ben olacam:))

Günaydın kızlarr

math27 math27 tebrik ederim bebeğiniz olacakmış sağlıkla kucağınıza alın inşalalh.

YEKTA61 YEKTA61 kuzum neden böyle birşey yaptılar ya soyguncu gibi çok çirkin birşey bu yanlarına bırakma git mutlaka bence
Teşekkür ederim darısı size inşallah:)

Günaydın kuzulaaar , güzel bir hafta olsun İnşallah! :)
math27 math27 canım hayurlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah (bu arada isim değişikliği sebebiyle sen tanıyamayacaksın muhemelen beni :) :KK70: )
YEKTA61 YEKTA61 kuzu ben anlamadım nasık ehr mağazaya fazla fazla paralar verilir ki nasıl yapmışlar onu. Fiyatı sen biliyorsan onlar da biliyordur yani iki katı parayı nasıl verirler anlamadım :KK43:
Üzüldüm ama ispat da edilemez ki bu
Evet tanıyamadım :KK43: inşallah sizinde önce düğün sonra bebiş haberlerinizi alırız:KK46:

math27 math27 Ay daha dün gibi evlenmiştiniz bebek haberleri de almaya başladıkk :)) Sağlıkla kucağınıza akın inşallah
YEKTA61 YEKTA61 Sinir oluyorum böyle haksızlıklara ya of bugün ben de zaten sürat kargo savaşı veriyorum bu kadar berbat olamazlar herhalde. Bir daha da kalkıp onlarla bir şey göndermem kimseye. Kesin hasarlı gidecek gönderdiklerim ben de bi daha kıyameti koparıcam.

Topiğin ilk gelini bendim galiba ilk annesi de ben olacam:)):anneadayı:

Merhaba, önce tebrik ederim çok mutlu olun inşallah :)
Ben henüz evlenmedim 1 ay var ama aileme çok düşkünüm şimdiden karalar bağladım severek evleniyorum ama yine de içim çok buruk sanırım biraz zamana ihtiyaç var alışmak için
Çok Teşekkür ederim. Baba evinden çıkmak çok zormuş ya ben hep aman sevdiğime gidicem derdim hiç öyle değilmiş. Tabiki alışıcaz ama zorlanıyorum

Kızlar uzun aradan sonra geldim ben de bazıları bizi tanımıyorum.. Ama bundan sonra sık sık görüşürüz inşallah:) sizin düğünler yakın zamanda galiba evinizi kuruyorsunuz.. Her sey gönlünüzce olsun inşallah.. Rabbim hepimize hayırla nasıl etsin her seyi.. Ben daha bekleyecek gibiyim..

Çok Teşekkür ederim. Baba evinden çıkmak çok zormuş ya ben hep aman sevdiğime gidicem derdim hiç öyle değilmiş. Tabiki alışıcaz ama zorlanıyorum
Ne kadar oldu canım evleneli.. Bende artık konuşayım diye sabirsizim. Bir senedir ayriyiz.. Ben okuyorum o çalışıyor gelemiyor artık işi yüzünden iki yaa bile çıkıyor ara.

Back