Haklısın kuzum benimde haftaya cuma uğraşmak istemiyyrom artık insanın kafası çok meşgul oluyor. içini ferah tut olmuştur inşallahHihih toplanmanızı sağlar belki dediM ve başardııım
Yaa uğraşmak istemiyorum her yandan bişiler kafamı kurcalıyo zaten yeterince. İnşallah yapmışlardııır
Zaman su gibi valla gelir elbet2016 temmuz da gelir mi acabaaaah ulan aahh
Merhaba kızlarrr işlerden dolayı giremiyorum çok eskiden hiç çıkmazdım ya
Bende dün eminönüne gittim nişanlık bohça alışverişi yaptım sözlüm içim bisürü şeyler aldım bir de nişan hediyesi olarak kolonya dağıtıcam şişelerde.. Kolonyanın rengi sarı yasemin kolonyası seçtim harika kokuyodu bide keçe ipi aldım bir de yavru ağzı çiçek sizce etiketi ne renk olmalı ??
Mrs Pink senin gelinliğin provası var anladığım kadarıyla bende sıradayım bekliyorum fotonuu :))
Hoşgeldin canım sarılı turunculu birşeyler olabilir beyaz üzerine
Tam tarih belli değil canım nişanım 6 eylülde nişanı atlatalımda inş hemen zaman mekan bulup ayarlıcaz 2016 için :)
Kendinmi yapacaksın etiketi ?Turuncu ve sarılı olabilr diye düşündüm bende aynen :)
Hoşgeldin canıım, bence de turunculu bişeyler olsun :)Merhaba kızlarrr işlerden dolayı giremiyorum çok eskiden hiç çıkmazdım ya
Bende dün eminönüne gittim nişanlık bohça alışverişi yaptım sözlüm içim bisürü şeyler aldım bir de nişan hediyesi olarak kolonya dağıtıcam şişelerde.. Kolonyanın rengi sarı yasemin kolonyası seçtim harika kokuyodu bide keçe ipi aldım bir de yavru ağzı çiçek sizce etiketi ne renk olmalı ??
Mrs Pink senin gelinliğin provası var anladığım kadarıyla bende sıradayım bekliyorum fotonuu :))
İnşallah kuzucum inşallah. Ay su bardağım yokmuş misafir sofrası için biliyomusunHaklısın kuzum benimde haftaya cuma uğraşmak istemiyyrom artık insanın kafası çok meşgul oluyor. içini ferah tut olmuştur inşallah
ramazan sonrasına olcak benimkiseninkide mi ozamana denk gelir
Kendinmi yapacaksın etiketi ?
Hoşgeldin canıım, bence de turunculu bişeyler olsun :)
Umarım provada güzel şeyler görürüm, fotoğrafı da yarın burada bulursunuz
ay yerleştiridkçe eksik çıkıor zaten ama bunlar çok şıkmış bence al gitsin kuzu.Hoşgeldin canıım, bence de turunculu bişeyler olsun :)
Umarım provada güzel şeyler görürüm, fotoğrafı da yarın burada bulursunuz
İnşallah kuzucum inşallah. Ay su bardağım yokmuş misafir sofrası için biliyomusun23 gün kala hala bardak mardak delleniyorum
Şıp diye şunu alıcam gidicek valla kadehlerinde desensiz zaten. http://urun.n11.com/kupa/6li-allegra-mesrubat-bardagi-P36328590. Bir de çok güzel bardak kırarım o yüzden uygun fiyatlı olsun dedim
hmm tamam ozaman kuzuHiç bilemiyorum canım ramazandan önce yada sonra bir fikrim yok dediğim gibi
Çoook sevdiğim bir arkadaşım tasarlayıp yapıcak canım
Ay aldım gitti puanım varmış bide kartta mis gibi olduay yerleştiridkçe eksik çıkıor zaten ama bunlar çok şıkmış bence al gitsin kuzu.
Buarada ben linensten mumluk almıştım hatırlıomusuuun o kırık geldi geri gönderdim 1 tane yolladılar aradım tekrar stokta yok dediler sonrada paramı verdiler şaka gibi bi tane kaldı elimde
Oo puanda varsa tadından yenmezAy aldım gitti puanım varmış bide kartta mis gibi oldu
Aa o pembe feneri diyosun di mii? Cidden mi? E onu da yollasaydın ne salaklar yaaa.
Benim de komidinlerim yatağın iki başına yerleşmedi yaa, teki yerleşti teki başka yerdeFenerlerime üzüldüm ben de o yüzden. Farklı bir yerleştirme yapıcam artık
Haha sorma yarım kaldı resmen hayallerOo puanda varsa tadından yenmez
Ya şaka gibi gerçekten yollamadım artık belki tekrar stoğa girer diye
Hadi ya seninkiler de olmadımı uygulayamadık ikimizde düşündüğümüzü desene
Haha sorma yarım kaldı resmen hayaller
Evet ya iki komdinin üstüne koycaktım mis gibi yatağın iki başına ama öyle yerleşmedi odaya işte.
Artık tekini de yerde kullanırım :) Sen de tekini öyle kullanırsın olmazsa. Ama bilsem bi büyük bi küçük alırdım ya ona üzüldüm şuan. Yerde öyle çok güzel oluyo
Hihih toplanmanızı sağlar belki dediM ve başardııım
Yaa uğraşmak istemiyorum her yandan bişiler kafamı kurcalıyo zaten yeterince. İnşallah yapmışlardııır
Balayındalar şimdi onlar kuzuevlenen gitti evlenen gitti zaten.azaldık sanki yaolmuştur canım daha zamnında var sıkıntı yapma kendine.
Balayındalar şimdi onlar kuzu
Hahah abartma kızım gelince yazarsınben balayında da yazarım size bu gidişle
evlenen gitti evlenen gitti zaten.azaldık sanki yaolmuştur canım daha zamnında var sıkıntı yapma kendine.
HahahahHahah abartma kızım gelince yazarsın
Hahah abartma kızım gelince yazarsın
Ayıp olur ama kocasına napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?