2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ee hatunlar balayındalar mis gibi şimdii :)
İnşallah kuzucum gidip göriciim . Duvar kağıdını değiştirmeye çalışıcam bi de inşallah başaırırım

iple çekiyorum bende senin düğünün tam olarak ne zamandı kuzum hatırlayamıyorum.değiştirirler inşallah

Yardımsever arkadaşım Ne iyi oldu kızlar tanışmamız ya iyi ki yazmışım buraya :)
Ay canımmm Evet iyiki tanışmışız maşallah bize
Ayyy ne tatlı bir muhabbet buuu. Ben de tam olarak böyle düşünüyorum. İyi ki bulduk birbirimiziii
Ama buraları boş bırakmayalııım! Günaydıııııın :)

Ayyy ne tatlı bir muhabbet buuu. Ben de tam olarak böyle düşünüyorum. İyi ki bulduk birbirimiziii
Ama buraları boş bırakmayalııım! Günaydıııııın :)

Günaydııın
Hadi geel sana da sarılalımmm
Boş bırakmak yok buralardayız kuzuu ve gelinliğini görmeyi bekliyoruz

Günaydııın
Hadi geel sana da sarılalımmm
Boş bırakmak yok buralardayız kuzuu ve gelinliğini görmeyi bekliyoruz
Hihih evet evet bana da sarılıııın
Ya ama sarılmayabilirsiniz ziraa fotoğrafsız geldim Herşey gayet yolundaydı sırtı düzeltmişler V yapmışlar ben sırt daha mı açık olsa falan dedim ama sadece belin gözükmüyo deyip hep bir ağızdan ikna ettiler. Kolları düzelttik falan filan . Bi de kalça sonrası balık kısım biraz daha mı sarsa dedim ama o da hareketimi çok kısıtlayacağı için bu kadar yeterli diye vazgeçtim
Ya fotoğraf neden yok sorusunun cevabı da şu kii; hiç fotoğraf çekmeye müsait bir ortam yoktu Yani çeksem deli gibi görünücektim kesin Başka gelin vardı o böyle gayet sakin hıhı olmuş falan diyip çıkarınca problem gelin imajı vermek istemedim

Hahah tahmin edebiliyorum ortamı o yüzden kızmadım tamam
İstediğin gibi olmasına sevindim kuzu herşey yolunda yani çok şükür
Ben fotoğraf getirdim ama sizee albümde

Olsun canım sen beğendiysen içine sindiyse gerek yok resme nsl olsa çekersin bir ara :)) İyi yapmışsın sende gayet rahat ol baksana diğer geline bayaa baya sakinmiş

Günaydın herkeseeeeee

Günaydın canıım evet ben yaptım henüz bitmedi tabi 4/1i daha Çok teşekkür ederiim etiketin boyutu biraz küçük oldu ama yapacak birşey yok artık

Yooo gayet iyi olmuş bence senin şişede büyük benimki bu kdr büyük değil ben yuvarlak yaptırcm etiketi

50cc şişeler benim, etiketleri ben kestiğim için zor olmasın diye yuvarlak yapmadım canım

Hımm anladım canıım bende yapınca gösteririm size , hangi kolonya kullandın koku olarak zambak falan mı açık renk çünkü

Hahah tahmin edebiliyorum ortamı o yüzden kızmadım tamam
İstediğin gibi olmasına sevindim kuzu herşey yolunda yani çok şükür
Ben fotoğraf getirdim ama sizee albümde
Ayy beni anladığın için çok sevindimm Yaa ama bunlar çok tatlı olmuuuuş, çok çok çok beğendim ben . Ellerine sağlık kuzucuum :)
Olsun canım sen beğendiysen içine sindiyse gerek yok resme nsl olsa çekersin bir ara :)) İyi yapmışsın sende gayet rahat ol baksana diğer geline bayaa baya sakinmiş

Günaydın herkeseeeeee
Haha aynen öyle canım ben de sakin gelin imajı vermeye çalıştım elimden geldiğince Haftaya teslimat var zaten o zaman çekebilirsem şey edicem. O da olmazsa en fazla 22 gün beklersiniz
Amaa internetten aldığım kına elbisesinin fotolarını çektim dün akşam, gelinliği çekemedim bari bunu çekeyim de yırtarım belki dedim. Onu koyucam bi fikir verirsiniz ben bilemedim

Heheeeheh beklicez elimiz mahkum hadii koy bari bakalım yorum yapalım

Hımm anladım canıım bende yapınca gösteririm size , hangi kolonya kullandın koku olarak zambak falan mı açık renk çünkü
Tabi ki gösteerrr ismini hatırlayamadım ya çiçek kokusu ama kuzu
Teşekkür ederiiiim kuzu benimde içime sindi
Hadiii elbiseleri göreliiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…