2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benide oraya yönlendirme şansın varmı ahah izmirde bulamıyorum ya sitesi falan varmıdır acaba ? Yoksa renkli zarf alıcam
Kuzu adamla baya iletişim halindeydik o dönem mecburen İntermetten satışları yok sanırım ama istersen sorarız kargo falan yaparız? :)

Ay kuzucum teşekkür ederim, linkleri kaydettim hemen, alıcam inşallah bu hafta onları da :)

Kuzu adamla baya iletişim halindeydik o dönem mecburen İntermetten satışları yok sanırım ama istersen sorarız kargo falan yaparız? :)

Rica ederim kuzu benim ölçüler 13x18 ama uyarmı 350 adet istiyorum sorabilirmisin sana zahmet tanıdıksın indirim yapar belki

Kuzu benimkiler kareydi gördüğün gibi ben önce zarfı aldım, zarfın ölçüsüne göre de davetiye düzenlendi işte . Böyle kapaksız mı istiyosun sen de? Bi de bunların kapaklıları vardı çünkü ona göre bi sorayım

benim davetiye şuan baskıda ama 13x18 olmak zorunda yani kapaksız daha iyi bence

renkli kraftlar da var kuzu kalın. Zaten gramajı yazar açıklamada.

Dur hatta ben karesini de koyayım albüme bi bak, onun bu boyutları var.

Baktım canım çok sağol renklileri ne kadar ki _?

Ya onları netten de anlarsın aslında kuzu, Aurablue nin yönlendirdiği yerde kalınları da vardı renklilerin dediğim gibi

80 grmış şimdi baktım çok ince gerçekten

Günaydın hatunlar tek tek alıntılayamadım hepinizin herbişeyciğine baktımm hepsi bir birinden harikaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…