Kuzu adamla baya iletişim halindeydik o dönem mecburenBenide oraya yönlendirme şansın varmı ahah izmirde bulamıyorum ya sitesi falan varmıdır acaba ? Yoksa renkli zarf alıcam
Ay kuzucum teşekkür ederim, linkleri kaydettim hemen, alıcam inşallah bu hafta onları da :)
Kuzu adamla baya iletişim halindeydik o dönem mecburenİntermetten satışları yok sanırım ama istersen sorarız kargo falan yaparız? :)
benim davetiye şuan baskıda amaKuzu benimkiler kareydi gördüğün gibi ben önce zarfı aldım, zarfın ölçüsüne göre de davetiye düzenlendi işte . Böyle kapaksız mı istiyosun sen de? Bi de bunların kapaklıları vardı çünkü ona göre bi sorayım
Canım var o ölçülerde de kraft zarf. Dur fotoğraf koyayım albümeRica ederim kuzu benim ölçüler 13x18 ama uyarmı 350 adet istiyorum sorabilirmisin sana zahmet tanıdıksın indirim yapar belki
Hee kapaklı amabenim davetiye şuan baskıda ama13x18 olmak zorunda yani kapaksız daha iyi bence
Canım var o ölçülerde de kraft zarf. Dur fotoğraf koyayım albüme
Kapaksız mı kuzu? Kapaksızı sordum da bu ölçüde olmaz dedii banaaCanım var o ölçülerde de kraft zarf. Dur fotoğraf koyayım albüme
Koydum albüme kuzu. Kaliteli bi zarf ya aslında.benim davetiye şuan baskıda ama13x18 olmak zorunda yani kapaksız daha iyi bence
Gördüm şimdi kuzu böylemi alsam renklimi kafam karıştı şimdi renkliler ince oalbiliyormuş ben netten bakmıştımKoydum albüme kuzu. Kaliteli bi zarf ya aslında.
renkli kraftlar da var kuzu kalın. Zaten gramajı yazar açıklamada.Gördüm şimdi kuzu böylemi alsam renklimi kafam karıştı şimdi renkliler ince oalbiliyormuş ben netten bakmıştımMrs Pink söyledi
renkli kraftlar da var kuzu kalın. Zaten gramajı yazar açıklamada.
Dur hatta ben karesini de koyayım albüme bi bak, onun bu boyutları var.
Ya onları netten de anlarsın aslında kuzu,Aurablue nin yönlendirdiği yerde kalınları da vardı renklilerin dediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?