• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaaar davetiye zarf konusunda banada yardfımcı olun :mad:

Malumunuz bizde daha davetiye felan seçemedik. nerede ucuzdur vs nasıl yaptırırız fikrim yok

Kızlaaar davetiye zarf konusunda banada yardfımcı olun :mad:

Malumunuz bizde daha davetiye felan seçemedik. nerede ucuzdur vs nasıl yaptırırız fikrim yok

canım kızlarınki tasarım.onlardan rica edersen sanada yaparlar sonrada bi matbaadan çıkarttırırsın.bildiğim kadarıyla daha uyguna da geliyo.benimki normal bi kart seçip bastırdık bi yerden.800 tane bastırdık ve baya tuttu

canım cok güzeller herkese merhaba arada girip bakıyorum bitti mi tamamen hazırlıklar

ustalar tamamen çıktı evden anahtarı teslim ettiler. mobilyaları bekliyoruz hala canım.18ine kadar teslim edicekler.hemen halıları alcaz.kınalığı da alırsak geriye pek bişey kalmıyo ıvır zıvırlar işte.sen napıyosun tarih belli oldu mu az çok

anlayamadık sen fotoğrafsız mı dönücem dedin :KK62: fotoğrafsız kabul etmeyiz:KK12:
Hihih toplanmanızı sağlar belki dediM ve başardııım :D
Düzeltmişlerdir kuzum hem düzeltmedilerse de uğraşsınlar azıcık daha, vakit var nasıl olsa
Yaa uğraşmak istemiyorum her yandan bişiler kafamı kurcalıyo zaten yeterince. İnşallah yapmışlardııır :(

Merhaba kızlarrr işlerden dolayı giremiyorum çok eskiden hiç çıkmazdım ya :D :D
Bende dün eminönüne gittim nişanlık bohça alışverişi yaptım sözlüm içim bisürü şeyler aldım bir de nişan hediyesi olarak kolonya dağıtıcam şişelerde.. Kolonyanın rengi sarı yasemin kolonyası seçtim harika kokuyodu bide keçe ipi aldım bir de yavru ağzı çiçek sizce etiketi ne renk olmalı ??
Mrs Pink Mrs Pink senin gelinliğin provası var anladığım kadarıyla bende sıradayım bekliyorum fotonuu :))

Back