Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaar davetiye zarf konusunda banada yardfımcı olun
Malumunuz bizde daha davetiye felan seçemedik. nerede ucuzdur vs nasıl yaptırırız fikrim yok
Çok güzeller güle güle kullan gelin çiçeğimi olacak ?kızlar dün bikaç parça bişey aldım albüme koydum :)
Çok güzeller güle güle kullan gelin çiçeğimi olacak ?
canım cok güzeller herkese merhaba arada girip bakıyorum bitti mi tamamen hazırlıklaryok canım vazoya koycam onu.gelin çiçeğini daha almadım ama alıcam
canım cok güzeller herkese merhaba arada girip bakıyorum bitti mi tamamen hazırlıklar
Vay canınaaa mutlaka bekliyoruz fotoğrafff sakın ha sakın gelme fotosuzAy evet gerçekten herkes kayıp. Akşama gelinlik provası var ve teslimat öncesi son prova. Böyle giderse fotoğrafsız dönücem herkes uyansın![]()
![]()
![]()
Bu sessizlikle olmaz ki ama aaaVay canınaaa mutlaka bekliyoruz fotoğrafff sakın ha sakın gelme fotosuz![]()
Ay evet gerçekten herkes kayıp. Akşama gelinlik provası var ve teslimat öncesi son prova. Böyle giderse fotoğrafsız dönücem herkes uyansın![]()
![]()
![]()
Düzeltmişlerdir kuzum hem düzeltmedilerse de uğraşsınlar azıcık daha, vakit var nasıl olsaBu sessizlikle olmaz ki ama aaa
Yaa şaka bi yana çok korkuyorum o saçma sırtı düzeltebildiler mi diye poff
Hihih toplanmanızı sağlar belki dediM ve başardııımanlayamadık sen fotoğrafsız mı dönücem dedinfotoğrafsız kabul etmeyiz
![]()
Yaa uğraşmak istemiyorum her yandan bişiler kafamı kurcalıyo zaten yeterince. İnşallah yapmışlardııırDüzeltmişlerdir kuzum hem düzeltmedilerse de uğraşsınlar azıcık daha, vakit var nasıl olsa
2016 temmuz da gelir mi acabaaaah ulan aahh
![]()
Gelir geliirr :) benimde inş 2016 da düğün sıkıntı yapma![]()
seninki nezaman :)