• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eveet çok yakışmışş :)) Saçlar da maşallah çok güzel nasıl kullanacaksın peki açık mı olacak toplayacak mısın ? Ay ben o saçları salardım heralde :))
Ay senin de pek aşağı kalır yanın yok ki kuzucum sen salıverirsin madem öyle :D :)

Eveet çok yakışmışş :)) Saçlar da maşallah çok güzel nasıl kullanacaksın peki açık mı olacak toplayacak mısın ? Ay ben o saçları salardım heralde :))
Ay bende açık istiyordum ama cok cabuk bozulur bide kinada once gelinlik giycem sonra çıkarıp bindalliyi giycem kesin bozulur :/

Ay senin de pek aşağı kalır yanın yok ki kuzucum sen salıverirsin madem öyle :KK70: :)
YA benimki çok kabarıyor gün başı bir piremsesken sonlara doğru hagride dönüşme riskim var :D Belki nikahta açabiliirim hoplama zıplama olmayacak sonuçta :D Ya da o yolladığım gibi örerim, nişanlıcağzım yakıştırır bana örgüyü :KK68:
Ay bende açık istiyordum ama cok cabuk bozulur bide kinada once gelinlik giycem sonra çıkarıp bindalliyi giycem kesin bozulur :/
Hoff aynı durum işte bende de. Aman ya her şey dert :D
Kızlarr evimide atayım mı? Bu arada hani bana hiç beğeni bildirimi gelmedi .p :KK49::rolleyes:
At tabiysi biz de onu bekliyoruz ya :D Beğemeyi unutuyorum ben hep :D

YA benimki çok kabarıyor gün başı bir piremsesken sonlara doğru hagride dönüşme riskim var :KK70: Belki nikahta açabiliirim hoplama zıplama olmayacak sonuçta :KK70: Ya da o yolladığım gibi örerim, nişanlıcağzım yakıştırır bana örgüyü :KK68:

Hoff aynı durum işte bende de. Aman ya her şey dert :KK70:

At tabiysi biz de onu bekliyoruz ya :KK70: Beğemeyi unutuyorum ben hep :KK70:

Evet yeni albumumden bakabilirsiniz kzlaarr ama yatak odamn resmi yok ya videosu var :/ Mrs Pink Mrs Pink Auralee Auralee

Guncelleyeyim kuzum seninkini de inceleyeyim hemen :) ay sen ne durumdasn anlat bakalm
Ay ben ne durumdayımm, yavaş yavaş değil artık hızla eşya alıyorum :D Düğün tarihimiz belli gibi artık, ay sonu yer tutucaz inşallah. 7 mayıs kına-düğün, 14 mayıs da nikah olabilir. Tabi tarih öne de kayabilir 1 hafta ileri de gidebilir. Durum bu şu anda. Ama ben paniklemeye başladım hiçbir şeye yetemeyecekmişim gibi geliyor. İş yerim her yere çok uzak ve çok geç çıkıyorum ne yapacağımı bilmiyorum hiç :(

Ay ben ne durumdayımm, yavaş yavaş değil artık hızla eşya alıyorum :KK70: Düğün tarihimiz belli gibi artık, ay sonu yer tutucaz inşallah. 7 mayıs kına-düğün, 14 mayıs da nikah olabilir. Tabi tarih öne de kayabilir 1 hafta ileri de gidebilir. Durum bu şu anda. Ama ben paniklemeye başladım hiçbir şeye yetemeyecekmişim gibi geliyor. İş yerim her yere çok uzak ve çok geç çıkıyorum ne yapacağımı bilmiyorum hiç :KK43:

Ay kuzum beni biliyorsun cok az zamanda yaptm herşeyi yetiştirirsin panik yapma hiç:)

Ay kuzum beni biliyorsun cok az zamanda yaptm herşeyi yetiştirirsin panik yapma hiç:)
Bilmiyorum ki ya biraz içim rahat çok şükür sıkıntımız yok, ama maddi açıdan zor bir dönem işte düğün yapmak. Ben bir de diyorum ki, düğün tarihini aldıktan sonra balayı araştırmasına gireyim, belki yurtdışı uygun bi paket olur direk taksite girerim.

YA benimki çok kabarıyor gün başı bir piremsesken sonlara doğru hagride dönüşme riskim var :KK70: Belki nikahta açabiliirim hoplama zıplama olmayacak sonuçta :KK70: Ya da o yolladığım gibi örerim, nişanlıcağzım yakıştırır bana örgüyü :KK68:
Hahah evet büyük bir risk bu gerçekten :D Nikahta dilediini yapabilirsin sakin bir gün olacak neticede :)
Evet yeni albumumden bakabilirsiniz kzlaarr ama yatak odamn resmi yok ya videosu var :/ Mrs Pink Mrs Pink Auralee Auralee
Ayy birazcıcık geç kalmış olabilirim ama çook beğendim herşey çok güzel olmuş canım benim güle güle huzurla oturun inşallah. :) Yatak odasının da telafisini yaparsın tabii bekleriz hiç sorun yok :D
Ara verdiğin için açıklarını kapatman gerek di mi ama :P :)

Bilmiyorum ki ya biraz içim rahat çok şükür sıkıntımız yok, ama maddi açıdan zor bir dönem işte düğün yapmak. Ben bir de diyorum ki, düğün tarihini aldıktan sonra balayı araştırmasına gireyim, belki yurtdışı uygun bi paket olur direk taksite girerim.

Evet ben erken halletim onu hem uygun da oluyor boylece canm maddi olarak sana katılıyorum cok sarsıyor insani

Hahah evet büyük bir risk bu gerçekten :KK70: Nikahta dilediini yapabilirsin sakin bir gün olacak neticede :)

Ayy birazcıcık geç kalmış olabilirim ama çook beğendim herşey çok güzel olmuş canım benim güle güle huzurla oturun inşallah. :) Yatak odasının da telafisini yaparsın tabii bekleriz hiç sorun yok :KK70:
Ara verdiğin için açıklarını kapatman gerek di mi ama :p :)

Evet ya açığı kapatacam inşallah canm simdi de nikah sekeri yapiyorum mola verince ceyiz albümünü güncellerim:) bide ben ayakkabımi kardesimle tasarladm onu da atacam bakalm begenecekmisiniz

Evet ben erken halletim onu hem uygun da oluyor boylece canm maddi olarak sana katılıyorum cok sarsıyor insani

Evet ya açığı kapatacam inşallah canm simdi de nikah sekeri yapiyorum mola verince ceyiz albümünü güncellerim:) bide ben ayakkabımi kardesimle tasarladm onu da atacam bakalm begenecekmisiniz
Ooh biriktirdin tabii şimdi biz bayram edicez :D
Bekliyoruz kuzucum onları da. Nikah şekerlerini de tabii :P :D

Back