- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Aynı benYeni ciciler aldm kizlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/minnakprensesin-cicisleri.764020/
Bu arada benmde 5yildir ehliyetim var ve cuzdanimi cok guzel susluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı benYeni ciciler aldm kizlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/minnakprensesin-cicisleri.764020/
Bu arada benmde 5yildir ehliyetim var ve cuzdanimi cok guzel susluyor![]()
Daha hiç bir fikrim yok maalesef![]()
Mesela irem derici olabilirdi ama her düğünde o var. Ben biraz daha nostalji istiyorumHmmm aslında nette çok güzel listeler var nasıl müziklerden hoşlandığını söylesen bizde ona göre yardımcı oluruz sana :)
Mesela irem derici olabilirdi ama her düğünde o var. Ben biraz daha nostalji istiyorum
kurabiye gözdesi diye bi sayfa canım oraya yaptırcam ben gerçekten ugraşamıycam zaten denedimde beceremedim ama fazla vakit alan bişeyHangi sayfaydı kuzucum? Bence de bişey olmaz yaa cidden çok uygun uğraştığımıza değmez
Ben mesela bu Şarkıyı çok severim aklıma bu geldi sana diyim :)
Kesinlikle cok zaman kaybi. Ben erkek arkadasmin dogum gununde yapmistim 3. Den sonra skildmkurabiye gözdesi diye bi sayfa canım oraya yaptırcam ben gerçekten ugraşamıycam zaten denedimde beceremedim ama fazla vakit alan bişey![]()
saatler değişmiş ya benim biyolojik saatimde değiştiGünaydın, var mi benim gibi tembeller?
evet canım bende denemek için yaptım 5 tane 6. sını yapamadım sıkıldımKesinlikle cok zaman kaybi. Ben erkek arkadasmin dogum gununde yapmistim 3. Den sonra skildmtamamen sabir isi
![]()
hiç set fiyatlarını araştırmadım canım bilmiyorumKızlar ben dün çeyiz setlerime baktım. Krc 4çelik tencere düdüklü tencere çaydanlık çkb takımı 84 parça yemk takımı(kare) 42 parça kahvaltı takımı cezve takımı 2600 lira nasl sizce
Bende bilmiyorum ki. Sen tek tek mi aldın canım. Katalogtaki tek fiyatları daha pahalı normaldenhiç set fiyatlarını araştırmadım canım bilmiyorum![]()
evet canım tek tek aldım begendiğim markaları...Bende bilmiyorum ki. Sen tek tek mi aldın canım. Katalogtaki tek fiyatları daha pahalı normalden
Kızlar ben dün çeyiz setlerime baktım. Krc 4çelik tencere düdüklü tencere çaydanlık çkb takımı 84 parça yemk takımı(kare) 42 parça kahvaltı takımı cezve takımı 2600 lira nasl sizce
Hmm bende düşünüyorumda :) bakayım bi durumuma:)Cnm bende kurban bayramnda bu setten aldm.ama setin icindeki catal bicak takimini ust modeliyle degstrdm ve fark vererrk almis oldum.
herkess nerde napıyosunuzzz :)
bakarım canımbenim için birazcık abartılı canım daha doğrusu fazla inciyi sevmiyorum fiyatı uygun ama :)
http://www.zidedekor.com/mutfak/tepsiler bide bunlara bak :)
bu sabah erken kalktım çalıştım ama çok sıkıldım nerden seçtim nasıl seçtim bu bölümü ben bilmiyorum yaBugün ders çalışmıyorsun galiba hatunBenim hazırlanacak bir sınavım var da başlamaya çok üşeniyorum.
![]()