• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hmmm aslında nette çok güzel listeler var nasıl müziklerden hoşlandığını söylesen bizde ona göre yardımcı oluruz sana :)
Mesela irem derici olabilirdi ama her düğünde o var. Ben biraz daha nostalji istiyorum

Kızlar ben dün çeyiz setlerime baktım. Krc 4çelik tencere düdüklü tencere çaydanlık çkb takımı 84 parça yemk takımı(kare) 42 parça kahvaltı takımı cezve takımı 2600 lira nasl sizce

Kızlar ben dün çeyiz setlerime baktım. Krc 4çelik tencere düdüklü tencere çaydanlık çkb takımı 84 parça yemk takımı(kare) 42 parça kahvaltı takımı cezve takımı 2600 lira nasl sizce
hiç set fiyatlarını araştırmadım canım bilmiyorum:KK64:

Cnm bende kurban bayramnda bu setten aldm.ama setin icindeki catal bicak takimini ust modeliyle degstrdm ve fark vererrk almis oldum.

Back
X