- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
hangi bu buketler canımBende iyi diyelim iyi olsun Tatlim :) sen sayfayi dicektin su Gul buketlerinin :) hem resimlerini Gormedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi bu buketler canımBende iyi diyelim iyi olsun Tatlim :) sen sayfayi dicektin su Gul buketlerinin :) hem resimlerini Gormedim
Sabundan Gul buketleri Canm :)hangi bu buketler canım
demetin sabunları diye bi sayfa canım...Sabundan Gul buketleri Canm :)
demetin sabunları diye bi sayfa canım...
ben teslimat süresinde sorun filan yaşamadım...
ama Precious u biraz bekletmiş teslimat süresinde...
Eki Görüntüle 1281722 sabunlarım bunlar canım hatta bunların biraz küçüğü yarın akşama kadar 50 kuruş...
https://www.facebook.com/pages/Demetin-sabunları/673916366026026?fref=ts linki bu canım :)Guzelmis Canim:) bana linkini yollayabilir misin canim? Kampanya mi yapmisti canmm?
facede arat canım demetin sabunları diye...Telefondan giriyorum canim acilmadi sayfa bende
Tamamdir canim :) senden cevap beklerken buldum sanirimfacede arat canım demetin sabunları diye...
sitelere züccaciye tarzı yerlere bak canım normalden daha uygun oluyor...
bizim evde olcak canım sonra çekirdek aile olarak güzel bi mekanda akşam yemegi ile kutlıycaz :)
bende büfe için az az küçük şirin şeyler yapıcam renkli görünsün diye cakepopslar benimde aklımda bakalım nasıl olcak :)
Kızlar ben yine kaldım ve ehliyet benim için bitmiştir... öküz gibi ağladım kendime sinirimden. Yap yap normalde ama gel sınavda kal. Şimdi merkeze gidiyoz sevdicekle. Biraz kafam dağılsın diye
demetin sabunları diye bi sayfa canım...
ben teslimat süresinde sorun filan yaşamadım...
ama Precious u biraz bekletmiş teslimat süresinde...
Eki Görüntüle 1281722 sabunlarım bunlar canım hatta bunların biraz küçüğü yarın akşama kadar 50 kuruş...
sana neden öyle saçma sapan davranmış ki gıcık oldum şu anda
canim cakepops bugun yine denedim ve vazgectim. Kuvertur cikolata falan gerekiyor, hic ugrasmicam. Market cikolatasiyla benmari usulu eritip yapinca cikolata hemen donuyor veya bozuluyor fazla ısıda kalinca sertlesiyor. Tad olarak da kakaolu kekle yapinca baydi bana agir geldi şuan kardesim yiyor yaptiklarimi
büfeye koymak minik şirin aperatifler bulmak lazım ama neler olabilir
Canim benimkilerde de iki tanesi daha kucuk. Ayrica tule saricam beyaz ustune inci yapistiricam dedi. Kesede geldi. Ben kendim yapicam tul isini. Bir de benimki yumusak baya, ezilecek gibi sordum kadina. Durdukca sertlesir dedi. Artik ugrasmadim cok gec geldigi icin.
sana neden öyle saçma sapan davranmış ki gıcık oldum şu anda
keseler çok büyükmüş sabunlar için keşke benim ki gibi yapsaymışay hic bilmiyorum, oyalamadim bisey yapmadim. Parayi yatir dedi hemen yatirdim. Tulle susliyim diye de kendisi dedi, hatta foto yolladi boyle yaparim diye ama oyle gelmedi, boyle geldi.
Eki Görüntüle 1281810
Daha hiç bir fikrim yok maalesefNasil muzikler dusunuyorsun:)
keseler çok büyükmüş sabunlar için keşke benim ki gibi yapsaymış
Gunaydiiinn :)Günaydın kızlarr:)
Hangi sayfaydı kuzucum? Bence de bişey olmaz yaa cidden çok uygun uğraştığımıza değmezben görüntülerinden hoşlanmadım canım blendr setinde braun ve tefal öneriyolar genelde :)
facede bi sayfada kuzum ama normal kurabiyelerden çok az daha küçük :)
o kadardan bişey olmaz :)
ilk nevresimden bendede var :)
evet canım tanesini bir liradan yapıyolar ama normal boyuttaki kurabiyelerdeb bi tık daha küçük :)
valla ben denedim beceremedim
bide bizim söz nişan arası 1 hafta olcak ya o bir haftada bu kurabiye işine vakit ayıramayabilirim en iyisi yaptırmak benim için :)