• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sabundan Gul buketleri Canm :)
demetin sabunları diye bi sayfa canım...
ben teslimat süresinde sorun filan yaşamadım...
ama Precious Precious u biraz bekletmiş teslimat süresinde...
onur 383.jpg sabunlarım bunlar canım hatta bunların biraz küçüğü yarın akşama kadar 50 kuruş...

Eki Görüntüle 1281722 sabunlarım bunlar canım hatta bunların biraz küçüğü yarın akşama kadar 50 kuruş...

Guzelmis Canim:) bana linkini yollayabilir misin canim? Kampanya mi yapmisti canmm?

kızlarrr çok mutluyum yaa :)
önümüzde ay çeyizimin mutfak kısmı baya bitmiş sayılıyor :)
kepçe seti
2 adet kahvaltı tabagı
ekmek sepeti
salata servis seti
yumurta kalıbı
keyif tepsisi
french press
kızartma tenceresi
krep tavası
kara tahta
pano
bunları alıcam....

geriye
blendr seti
çay tepsisi
peçetelik
günlük bardak takımı
misafir su takımı
kek fanusu kalıyor :)

sitelere züccaciye tarzı yerlere bak canım normalden daha uygun oluyor...

bizim evde olcak canım sonra çekirdek aile olarak güzel bi mekanda akşam yemegi ile kutlıycaz :)
bende büfe için az az küçük şirin şeyler yapıcam renkli görünsün diye cakepopslar benimde aklımda bakalım nasıl olcak :)

canim cakepops bugun yine denedim ve vazgectim. Kuvertur cikolata falan gerekiyor, hic ugrasmicam. Market cikolatasiyla benmari usulu eritip yapinca cikolata hemen donuyor veya bozuluyor fazla ısıda kalinca sertlesiyor. Tad olarak da kakaolu kekle yapinca baydi bana agir geldi şuan kardesim yiyor yaptiklarimio_O

Kızlar ben yine kaldım ve ehliyet benim için bitmiştir... öküz gibi ağladım kendime sinirimden. Yap yap normalde ama gel sınavda kal. Şimdi merkeze gidiyoz sevdicekle. Biraz kafam dağılsın diye

saglik olsun canim, istanbulda olaydin seni oyle bi hazirlardim ki seneye formula1 pilotu olurdun:KK55:

kizlar araba kullanmaktan sogumayin, ilerde bebeklerimiz olunca cok gerekecek. bence yani:KK46:

Eki Görüntüle 1281722 sabunlarım bunlar canım hatta bunların biraz küçüğü yarın akşama kadar 50 kuruş...

Canim benimkilerde de iki tanesi daha kucuk. Ayrica tule saricam beyaz ustune inci yapistiricam dedi. Kesede geldi. Ben kendim yapicam tul isini. Bir de benimki yumusak baya, ezilecek gibi sordum kadina. Durdukca sertlesir dedi. Artik ugrasmadim cok gec geldigi icin.:KK62:

canim cakepops bugun yine denedim ve vazgectim. Kuvertur cikolata falan gerekiyor, hic ugrasmicam. Market cikolatasiyla benmari usulu eritip yapinca cikolata hemen donuyor veya bozuluyor fazla ısıda kalinca sertlesiyor. Tad olarak da kakaolu kekle yapinca baydi bana agir geldi şuan kardesim yiyor yaptiklarimio_O

büfeye koymak minik şirin aperatifler bulmak lazım ama neler olabilir:KK51:

Canim benimkilerde de iki tanesi daha kucuk. Ayrica tule saricam beyaz ustune inci yapistiricam dedi. Kesede geldi. Ben kendim yapicam tul isini. Bir de benimki yumusak baya, ezilecek gibi sordum kadina. Durdukca sertlesir dedi. Artik ugrasmadim cok gec geldigi icin.:KK62:
sana neden öyle saçma sapan davranmış ki gıcık oldum şu anda:KK62:

sana neden öyle saçma sapan davranmış ki gıcık oldum şu anda:KK62:

ay hic bilmiyorum, oyalamadim bisey yapmadim. Parayi yatir dedi hemen yatirdim. Tulle susliyim diye de kendisi dedi, hatta foto yolladi boyle yaparim diye ama oyle gelmedi, boyle geldi.

Screenshot_2014-10-23-12-25-19.png

ben görüntülerinden hoşlanmadım canım blendr setinde braun ve tefal öneriyolar genelde :)

facede bi sayfada kuzum ama normal kurabiyelerden çok az daha küçük :)
o kadardan bişey olmaz :)

ilk nevresimden bendede var :)

evet canım tanesini bir liradan yapıyolar ama normal boyuttaki kurabiyelerdeb bi tık daha küçük :)
valla ben denedim beceremedim
bide bizim söz nişan arası 1 hafta olcak ya o bir haftada bu kurabiye işine vakit ayıramayabilirim en iyisi yaptırmak benim için :)
Hangi sayfaydı kuzucum? Bence de bişey olmaz yaa cidden çok uygun uğraştığımıza değmez

Back