- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki henüz belli olmaz ama işe yaradığını düşnüyor musun? Bir de göbeği de eritir dimi bu hareket baskı var sonuçtaEvet canım, kaslar ancak alıştı ya, ölecektim ilk günler.. Ama hala zor yani hareketler..
Annemle babam bana çok karışıyorlar yaa şimdiden pek bişey aldırmıyorlar daha çok var acele etme diye sinir oluyorum Böyle almak istediğim şeylerin yanından geçerken arkama baka baka geçip gidiyorum...ne bitmez günmüşşş yaaa
sanırım mutfak için tüm eksiklerimi bu ay alabilcem kızlar tabi blendr seti hariç
babamın dünyadan haberi yok o hala çeyizim için kredi çekeceğini sanıyor mutfagın bitmesine çok yaklaştım inanamıyorum :)Annemle babam bana çok karışıyorlar yaa şimdiden pek bişey aldırmıyorlar daha çok var acele etme diye sinir oluyorum Böyle almak istediğim şeylerin yanından geçerken arkama baka baka geçip gidiyorum...
Çok iyi yapmışsında parayı baban vermiyor mu ki?babamın dünyadan haberi yok o hala çeyizim için kredi çekeceğini sanıyor mutfagın bitmesine çok yaklaştım inanamıyorum :)
Peki henüz belli olmaz ama işe yaradığını düşnüyor musun? Bir de göbeği de eritir dimi bu hareket baskı var sonuçta
babamdan tabi ki para alıyorum canım o genel ihtiyaçlarım için verdiğini sanıyor ben genel ihtiyaçlarımda tasarruf yolunu seçtim :)Çok iyi yapmışsında parayı baban vermiyor mu ki?
Tutumlu hatun vay be süpersinbabamdan tabi ki para alıyorum canım o genel ihtiyaçlarım için verdiğini sanıyor ben genel ihtiyaçlarımda tasarruf yolunu seçtim :)
amcam bi otelde çalışıyor ona yardım ediyorum o bi miktar veriyor
sevgilim yardım ediyor
bu şekilde yaşayıp gidiyorum :)
Canım ben kütahyadaydım bugün kare bone china 12 kişilik yemek takımı 1460 tl set alırsan 2300 den başlıyor kahvaltı takımı tencere seti çatal bıçak seti de var :)Bende bilmiyorum ki. Sen tek tek mi aldın canım. Katalogtaki tek fiyatları daha pahalı normalden
Ayyy çok sevindim canımKizlaaaar, kina salonumu tuttuk :) cok mutluyummmm
yok canım ya çok yavaş dediğin gibiBiraz ağır gibi dans ettiğimi düşünemedim mesela :) Ama ayak uydururuz derseniz olabilir
Canım kütahya iyi değilmiş sanırım. Güral daha iyimiş diye duydum.Canım ben kütahyadaydım bugün kare bone china 12 kişilik yemek takımı 1460 tl set alırsan 2300 den başlıyor kahvaltı takımı tencere seti çatal bıçak seti de var :)
Canım kütahyaya gezmeye gittim dediğim fiyatlar hem kütahya porselen hem güral için geçerli zaten ikisi aynı adamın firması..karaca falan da vardı hep o civardaydı fiyatlarCanım kütahya iyi değilmiş sanırım. Güral daha iyimiş diye duydum.
Günaydın güzel gelincikler
Günaydın hatunlar :) güzel,huzurlu ve bol çeyizli hafta bizimle olsun inşallah