- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
ders çalışıyorum bende ara verdim :)Geri dönüyoruz eve canım. Sen napıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ders çalışıyorum bende ara verdim :)Geri dönüyoruz eve canım. Sen napıyosun
ne alemdesiniz gelincikler sesiniz solugunuz çıkmıyo :)
hamarat gelinciliğin hali bi ba başka oluyo tabiBen mutfaktaydım canım, börek attım fırına onu bekliyorum :)
Bende kahvaltıya yapacam börek :)Ben mutfaktaydım canım, börek attım fırına onu bekliyorum :)
hamarat gelinciliğin hali bi ba başka oluyo tabi
Bende kahvaltıya yapacam börek :)
kuzum ifadelerin yanındaki minik kutudan bide cevaplanın yanındaki dosya yükleden :)kızlaaar nasıl resim ekliyodukk yaaa
afiyet olsun canım :)Buyrunuz gelincikler beraber yiyelim :)
fazla mı abartılı sence ben biraz süslü şeyleri severim dee bi de fiyatı 80 tl sence pahallı mı bilemedimfazla incili değiller mi canım
benim için birazcık abartılı canım daha doğrusu fazla inciyi sevmiyorum fiyatı uygun ama :)fazla mı abartılı sence ben biraz süslü şeyleri severim dee bi de fiyatı 80 tl sence pahallı mı bilemedim
içim içime sığmıyo ama neden bilmiyorum
çok özletme kendini :)
şikayet için mail atmıştım kendileri aramıştı beni küçük bi yaygara ile kargom geldi :)
kuzum aklıma ilk bitki çayları ıhlamur bide hazır çorba geldi bardak için çorba paketleri var ya ben pek kahvaltı yapmam kışın iyi oluyo sıcak sıcak :)
oyyy bak böyle sorunca aşkım depreşti bi anda
ben bu adamdan başka biriyle olabilceğime inanmıyorum bide uzun süren ilk ilişkim :)
Selam kızlar :)) misafirim varda buralara giremedim ( bende düğün müziklerine daldım ya napacam bilmiyorum. Bu haftaki konumda bu sanırım :))
bu ay çeyiz alabilcem :)Hayırdır inşallah :) Ben de tam tersi çok sıkılıyorum.
iyiyim tatlım sen nasılsın :)Tamam Tatlim eeee nasilsin bakalim :)
iyiyim tatlım sen nasılsın :)