• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benim odun kardeşim daha yeni aldı tabi odun arabayla yatıp kalktığı için kolay oldu
babama bana ögret diyorum ama çok stresli bi adam:KK70:
şimdi kardeşime sırnaşıyorum dalga geçtiğim günlerin acısını çıkarıyor
bende kendimi teselli ediyorum :)
ben ehliyet alırsam metrobüs tramvay otobüs minibüs taksi boş kalır:KK70:
istanbul trafigi daha beter olur:confused:
Sevdicek diyo ki senin ehliyetin olsa ben napacaktım diyo. Seni ben taşırım diyo:)))

Sevdicek diyo ki senin ehliyetin olsa ben napacaktım diyo. Seni ben taşırım diyo:)))
Her işte bi hayr vardır canım belki alsan Allah korusun çok kötü bi kaza bela olcak
Annem olmayan işleri çok zorlamamak gerek der hep :)

Kızlar ben yine kaldım ve ehliyet benim için bitmiştir... öküz gibi ağladım kendime sinirimden. Yap yap normalde ama gel sınavda kal. Şimdi merkeze gidiyoz sevdicekle. Biraz kafam dağılsın diye

Bak bana ne rahatım, rapor falan da almadım sınava da gitmedim. Sıkıldım artık, babamın zoruyla başlamıştım zaten emri vaki yoluyla..

Belki çok ilerde denerim bi daha ama yok. Sınav stresini kaldıramaz oldu artık vücudum. Hrmen bi yerlerden bişeler oluyo
bende de var cüzdanımda kimlik tam cesaretlendim kullanıyorum artık derken 3 hafta once bi jeepe geçirdim sağdan o oldu ve araba faslı kapandı :)

Bak bana ne rahatım, rapor falan da almadım sınava da gitmedim. Sıkıldım artık, babamın zoruyla başlamıştım zaten emri vaki yoluyla..
Bende sevdicek dedi diye alcaktım ama yok yani napalım olmuyo işte. Sanki alsam ehliyeti araba mı alabilecektim 15 yıl.

Bende sevdicek dedi diye alcaktım ama yok yani napalım olmuyo işte. Sanki alsam ehliyeti araba mı alabilecektim 15 yıl.

Aynen ya, ben de aynı mantıktayım, araba alamayacam zaten neden ehliyetim olsun. Ehliyeti aldım mı kullanmak isterim ben, kenara koymam. 1 hakkım kaldı benim de ama ümidim yok yani, burda pratik imkanım mı var sanki? Babama çok kızıyorum emri vaki yaptı diye, o da üzülüyor ama benim plansız iş yapmayı sevmediğimi bilir, keşke hiç kalkışmasaydı. Malum ben yazın ameliyat olacaktım, o da gitmiş beni kursa yazdırmış. Ameliyat olunca kursum yarım kaldı falan, hiç bilmiyordum zaten kullanmayı.. Gece rüyalarıma giriyor bak bu gece de gördüm diyorlar sınavın var bugün hadi bin arabaya falan.. :KK11:

evde kimse yaşamasada kirleniyo canım ohh miss gibi olmuştur uzat ayaklarınıda dinlen :)

Uzattım valla, şu an o pozisyondayım. :)

Kızlar ben yine kaldım ve ehliyet benim için bitmiştir... öküz gibi ağladım kendime sinirimden. Yap yap normalde ama gel sınavda kal. Şimdi merkeze gidiyoz sevdicekle. Biraz kafam dağılsın diye

öyle düşünme canım ya, ikinci seferde alırsın..

Back