• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merak edenler var çekemezsem çok kızarlar dersin hahah :KK70: :KK70:
Biz bekliyoruz vallahi anlamam :p :KK70:
Bu aradaa iki elbisenin de siparişini verdim merakla bekliyorumm :KK70: Ama beden olmazsa diye korkuyoru elbiselerin kalıpları çok darmış yaa, inşallah olur :KK43:
hayırlısı olsun canım olur inş takma kafana hemen geliyor ztaen o ürünler olmazsa başka bakarsın. ayrıca benimde beğendiğim bi modeldi o kayık yaka olan ;)

İnşallah bugün çekicem umutluyum :KK70:
Ölçüleri yazmıyormuydu kuzu yoksa s m beden olarakmıydı sadece
Kuzu 36-38 diye dee abşam 40 almıştı ona olmadı düşün. Ben giydim dün anca oldu bana çok fena bi histi :D :D
Ben de 40 mı alsam dedim ama 38 kalmıştı onu aldım . Ama straplez olanı 40 aldım ikisini de denicem. Benim düğün için elbisesini ordan alan başka bi arkadaşım da çok dar demişti bilmiyorum gelince görüciiiz
Ay bu arada o baktığımız saati e buy da 67 dolara buldum 187 liraya falan geliyo yani çok iyi ama acaba yetişir mi bilemedim ya almak istiyoruuum.
hayırlısı olsun canım olur inş takma kafana hemen geliyor ztaen o ürünler olmazsa başka bakarsın. ayrıca benimde beğendiğim bi modeldi o kayık yaka olan :KK66:
kızlar dün akşam nikahımız kıyıldı :KK36: çok garip birşeymiş. günler azaldıkça heyecan artıyor

İnşallah olur kuzu ya . HAyır beğenirsem ama beden olmazsa çok üzülürüm :(
Ben de bi süredir bakıyodum ona zaten ama mağazalardan arayayım dedim bulamayınca verdim sipariş. Olmazsa bir daha uğraşmak durumdayım :(
Bu arada hayırlı olsun nikahınız da :) Çok heyecanlı bi durumdur mutlakaa :) Allah mutlu etsin, huzurlu bi yuvanız olsun inşallahhhh :)

Kuzu 36-38 diye dee abşam 40 almıştı ona olmadı düşün. Ben giydim dün anca oldu bana çok fena bi histi :KK70: :KK70:
Ben de 40 mı alsam dedim ama 38 kalmıştı onu aldım . Ama straplez olanı 40 aldım ikisini de denicem. Benim düğün için elbisesini ordan alan başka bi arkadaşım da çok dar demişti bilmiyorum gelince görüciiiz
Ay bu arada o baktığımız saati e buy da 67 dolara buldum 187 liraya falan geliyo yani çok iyi ama acaba yetişir mi bilemedim ya almak istiyoruuum.

İnşallah olur kuzu ya . HAyır beğenirsem ama beden olmazsa çok üzülürüm :KK43:
Ben de bi süredir bakıyodum ona zaten ama mağazalardan arayayım dedim bulamayınca verdim sipariş. Olmazsa bir daha uğraşmak durumdayım :KK43:
Bu arada hayırlı olsun nikahınız da :) Çok heyecanlı bi durumdur mutlakaa :) Allah mutlu etsin, huzurlu bi yuvanız olsun inşallahhhh :)
amin canım inş hepimizin yuvası huzurlu sağlıklı olur

kızlar dün akşam nikahımız kıyıldı :KK36: çok garip birşeymiş. günler azaldıkça heyecan artıyor

Ayyy çok heyecanlı Allah ayırmasın kuzum çok mutlu olun inşallah
Kuzu 36-38 diye dee abşam 40 almıştı ona olmadı düşün. Ben giydim dün anca oldu bana çok fena bi histi :KK70: :KK70:

İnşallah olur kuzu ya . HAyır beğenirsem ama beden olmazsa çok üzülürüm :KK43:
Ben de bi süredir bakıyodum ona zaten ama mağazalardan arayayım dedim bulamayınca verdim sipariş. Olmazsa bir daha uğraşmak durumdayım :KK43:

Hmm straplezi 40 alman iyi olmuş en azından biri olmazsa diğeri olur en kötü ihtimal ikisini de verirsin inşallah olmaz ama öyle birşey :-)
Canım alma yetişmez bazen 2 ayı buluyor biliyorsun bende gelin tokasını alamıorum o yüzden ordan n11de falan yokmu?

Ayyy çok heyecanlı Allah ayırmasın kuzum çok mutlu olun inşallah

Hmm straplezi 40 alman iyi olmuş en azından biri olmazsa diğeri olur en kötü ihtimal ikisini de verirsin inşallah olmaz ama öyle birşey :-)
Canım alma yetişmez bazen 2 ayı buluyor biliyorsun bende gelin tokasını alamıorum o yüzden ordan n11de falan yokmu?
Yaa zaten kargoyla 280 oldu yine. N11de gördüm heyecanla tıkladııım ama satışa kapalıymış malesef :(
Diğer sitelerde de 380 falan hep

günaydın kızlar :)

çok şekerler canım gül güle kullan

teşekkür ederim canım
Merak edenler var çekemezsem çok kızarlar dersin hahah :KK70: :KK70:
Biz bekliyoruz vallahi anlamam :p :KK70:
Bu aradaa iki elbisenin de siparişini verdim merakla bekliyorumm :KK70: Ama beden olmazsa diye korkuyoru elbiselerin kalıpları çok darmış yaa, inşallah olur :KK43:

olmazsa geri gönderirsin dert etme.çok var böyle elbise çıkıp baksan da bulabilirsin aslında.bende nişanımda almıştım ya böyle kırmızı balık model.aslında çok yerde vardı da her modeli beğenememiştim bi de beden sıkıntı olmuştu.olmazsa çıkıp bakarsın biraz

hayırlı olsun canım.Allah mutlu etsin.bikaç gün sonra da resmen evli olcaksın insan gerçekten düşününce garip hissediyo :)

FS4774 budur kuzucum

ne için alıyosun canım bunu

günaydın kızlar :)

teşekkür ederim canım

olmazsa geri gönderirsin dert etme.çok var böyle elbise çıkıp baksan da bulabilirsin aslında.bende nişanımda almıştım ya böyle kırmızı balık model.aslında çok yerde vardı da her modeli beğenememiştim bi de beden sıkıntı olmuştu.olmazsa çıkıp bakarsın biraz

hayırlı olsun canım.Allah mutlu etsin.bikaç gün sonra da resmen evli olcaksın insan gerçekten düşününce garip hissediyo :)

amin canım saol

Tamam kuzum bende bakarım saat araştırıyorum gözüme çarpar belki
Tamam kuzucuum :)
Evet canım böyle elbiseler var zaten . Çok mağaza gezdim ben aradığım başka bişey olduğundan bi türlü bulamadım ya da çok uç rakamalra buldum malesef :( Artık bunu bi değerlendireyim dedim . Olmazsa tekrar mağaza gezicem :(
Düğün için kuzu, saat takmak gerekecek ya onun için araştırmadayım.

Tamam kuzucuum :)

Evet canım böyle elbiseler var zaten . Çok mağaza gezdim ben aradığım başka bişey olduğundan bi türlü bulamadım ya da çok uç rakamalra buldum malesef :KK43: Artık bunu bi değerlendireyim dedim . Olmazsa tekrar mağaza gezicem :KK43:

Düğün için kuzu, saat takmak gerekecek ya onun için araştırmadayım.

anladım canım doğru şimdi hatırladım.babam nişanlıma saat değilde özel bi yüzük yaptırcaktı ama hiç sesi çıkmıyo sanırım onuda yaptırmıycak

anladım canım doğru şimdi hatırladım.babam nişanlıma saat değilde özel bi yüzük yaptırcaktı ama hiç sesi çıkmıyo sanırım onuda yaptırmıycak
Evet öyle demiştiiin hatırlatsan mı acaba bi. Ona göre davranırsın sen de yaptırmayacaksa

Günaydın gençlerrr :KK68:

Günaydııınn :)) Nikahın varmış dün akşam senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun düğüne az kaldı o halde tam hatırlamadım ama :)

Günaydııınnn bu akşam gelinlik provam var meraktan çatlıyorum nasıl oldu diye:-)

Günaydıın ben buradayken sende yeni gelmiştin canımm pekte hatırlamıyorum ama çok sevindim adına inşallah çok güzel geçer foto çekicekmişsin galiba bende merak ettim şimdi :) hayırlısı olsun eminim çok güzeldir ;)

hoşgeldin tatlımm nerelerdesinn

Canıım günaydın hoşbuldumm ya giremiyorumki işler çok yoğun herkes dışarda çalıştığından ofis işleri bana kalıyo valla sen nasılsın neler yaptın geldin mi istanbulaa güzell haberlerim var benimdee :))

Evet öyle demiştiiin hatırlatsan mı acaba bi. Ona göre davranırsın sen de yaptırmayacaksa

geçenlerde yüzüğünü götürdüm biraz genişliycek dedim.birde ölçüsünü alcaktın ya yüzük için dedim.ne yüzüğü dedi sonra hıı dedi hatırladı :110: güya bana model seçtircekti falan.ay ne biliyim ısrarla hatırlatmak da istemiyorum ama anneme bi daha söyleyim olmazsa :KK14:

Günaydııınn :)) Nikahın varmış dün akşam senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun düğüne az kaldı o halde tam hatırlamadım ama :)

Günaydıın ben buradayken sende yeni gelmiştin canımm pekte hatırlamıyorum ama çok sevindim adına inşallah çok güzel geçer foto çekicekmişsin galiba bende merak ettim şimdi :) hayırlısı olsun eminim çok güzeldir :KK66:

Canıım günaydın hoşbuldumm ya giremiyorumki işler çok yoğun herkes dışarda çalıştığından ofis işleri bana kalıyo valla sen nasılsın neler yaptın geldin mi istanbulaa güzell haberlerim var benimdee :))

Bende hatırlayamadım o_O Çok teşekkür ederim, evet inşallah yarın fotoğrafla gelicem size senide izliyorum artık bakabilirsin :-)

Günaydınnn kızlarrr :) curlygirl curlygirl hayırlı olsunnn Allah mutlu mesut bir ömür yaşlanmayı nasip etsin
Hoşgeldin kuzuu :KK6:

geçenlerde yüzüğünü götürdüm biraz genişliycek dedim.birde ölçüsünü alcaktın ya yüzük için dedim.ne yüzüğü dedi sonra hıı dedi hatırladı :110: güya bana model seçtircekti falan.ay ne biliyim ısrarla hatırlatmak da istemiyorum ama anneme bi daha söyleyim olmazsa :KK14:
Evet evet sen söylemesen de annenle bi yoklama yapabilirsin kuzu. Böyle işler annelere kalıyor zaten genelde o halleder :)

Evet evet sen söylemesen de annenle bi yoklama yapabilirsin kuzu. Böyle işler annelere kalıyor zaten genelde o halleder :)

anneminde hafızası zayıf durmadan hatırlatma yapmak gerekiyo işte :KK70: bakalım canım yaptırırlarsa sağolsunlar yaptırmazlarsa napıyım ısrar edemiycem :KK43: ama üzülceğim kesin :KK43:

Back