Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledigim resimlere bakabilirsin canmm13 eylül canım.seninki daha uzak galiba
13 eylül canım.seninki daha uzak galiba
Ekledigim resimlere bakabilirsin canmm
Evet evet benimki seneye 14 mayıs inşallah, nişanlım askerde 3 ayı kaldı. :) nerde yapıyosun düğünü belki önceden bahsetmişsindir ama yeni katıldığım için okuyamadım hepsini. Biz de mekan bakıyoruz da ufaktan erken rezervasyondan yararlanalım hem de dolmasın diye :)
az kalmış.su gibi geçsin 3 ay sizin için :) çok da uzak değilmiş aslında.ben ankaradayım canım ona göre söyleyim ankaradaysan eğer.çok oldu ben bahsedeli aslında.biz düğün mekanımızda evleniyoruz.alt katı restorant orda tanışmıştık üst katında evlenicez kısmetse :)
Vayy cok romantik inşallah her şey istediğin gibi geçer :) yok ben istanbuldayım, bir sürü mekan var aslında ama her yer para tuzağı gibi burda, bakalm biz nerde yapacağız :)
teşekkür ederim inşallahanladım canım bilgim yok benim hiç.istanbula gitmedim bile
nişanlım orda askerlik yapmış ama evlendikten sonra gideriz belki
düğün dediğin 3-4 saatlik bişey çok bütçe ayırmamakla çok iyi edersiniz :) hiç gerek yok :)
keşke gitmeseymişsiniz.burda şartlar daha iyi :) inşallah çok merak ediyorumBen küçükken ankarada yaşamışız ama pek hatırlamıyorum :) inşallah gelirsiniz bi gezmek lazım![]()
keşke gitmeseymişsiniz.burda şartlar daha iyi :) inşallah çok merak ediyorum![]()
kızlar saçma olursa kusura bakmayın ama ben sizin fotolara bakmayı beceremiyorumneden ki acaba? sayfanıza girmem gerek di mi?
Geçmişşş olsun kuzummmKızlar günaydıın, dün akşam eve eşya götürdük çok yoruldumm.
Dönüşte de ufak bir trafik kazası geçirdik ağzımı ve burnumu torpidoya çarptı sert bir şekilde
Şuan şiş bir suratla geziyorum umarıım şekli bozulmaz burnumun![]()
canım profili izlemen gerekiyor fotolarını görmek istediğin kişinin tabi oda seni izlicek karşılıklıkızlar saçma olursa kusura bakmayın ama ben sizin fotolara bakmayı beceremiyorumneden ki acaba? sayfanıza girmem gerek di mi?
günaydın tatlımmgünaydınnnnnnnnn :)
günaydın canımmm hemen bakıyorummGünaydın kızlarrr. Dün ufak tefek bir şeyler aldım yeni :) Albüme ekliyorum
Çok geçmiş olsun kuzuuuKızlar günaydıın, dün akşam eve eşya götürdük çok yoruldumm.
Dönüşte de ufak bir trafik kazası geçirdik ağzımı ve burnumu torpidoya çarptım sert bir şekilde
Teşekkür ederim canım gitmedim ya nişanlım çok ısrar etti ama ne bileyim istemedim uğraşmakGeçmişşş olsun kuzummmdoktora falan gittin mi krem falan verirdi belki şişlik için
canım profili izlemen gerekiyor fotolarını görmek istediğin kişinin tabi oda seni izlicek karşılıklı
günaydın tatlımm
günaydın canımmm hemen bakıyorumm
Çok geçmiş olsun kuzuuu
Canımm çok geçmiş olsun yaaa , aman verilmiş sadakanız varmış yine bişey olmamış. Ama bi doktora görünseydin ya şiştiyse yüzünKızlar günaydıın, dün akşam eve eşya götürdük çok yoruldumm.
Dönüşte de ufak bir trafik kazası geçirdik ağzımı ve burnumu torpidoya çarptım sert bir şekilde
güle güle kullan canm hepsiniGünaydın kızlarrr. Dün ufak tefek bir şeyler aldım yeni :) Albüme ekliyorum