• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Screenshot_2015-07-14-20-38-31.webp
Screenshot_2015-06-14-23-24-43.webp
Screenshot_2015-06-14-23-22-51.webp
Screenshot_2015-06-14-23-21-56.webp

13 eylül canım.seninki daha uzak galiba

Evet evet benimki seneye 14 mayıs inşallah, nişanlım askerde 3 ayı kaldı. :) nerde yapıyosun düğünü belki önceden bahsetmişsindir ama yeni katıldığım için okuyamadım hepsini. Biz de mekan bakıyoruz da ufaktan erken rezervasyondan yararlanalım hem de dolmasın diye :)

Evet evet benimki seneye 14 mayıs inşallah, nişanlım askerde 3 ayı kaldı. :) nerde yapıyosun düğünü belki önceden bahsetmişsindir ama yeni katıldığım için okuyamadım hepsini. Biz de mekan bakıyoruz da ufaktan erken rezervasyondan yararlanalım hem de dolmasın diye :)

az kalmış.su gibi geçsin 3 ay sizin için :) çok da uzak değilmiş aslında.ben ankaradayım canım ona göre söyleyim ankaradaysan eğer.çok oldu ben bahsedeli aslında.biz düğün mekanımızda evleniyoruz.alt katı restorant orda tanışmıştık üst katında evlenicez kısmetse :)

az kalmış.su gibi geçsin 3 ay sizin için :) çok da uzak değilmiş aslında.ben ankaradayım canım ona göre söyleyim ankaradaysan eğer.çok oldu ben bahsedeli aslında.biz düğün mekanımızda evleniyoruz.alt katı restorant orda tanışmıştık üst katında evlenicez kısmetse :)

Vayy cok romantik inşallah her şey istediğin gibi geçer :) yok ben istanbuldayım, bir sürü mekan var aslında ama her yer para tuzağı gibi burda, bakalm biz nerde yapacağız :)

Vayy cok romantik inşallah her şey istediğin gibi geçer :) yok ben istanbuldayım, bir sürü mekan var aslında ama her yer para tuzağı gibi burda, bakalm biz nerde yapacağız :)

teşekkür ederim inşallah :KK68: anladım canım bilgim yok benim hiç.istanbula gitmedim bile :KK53: nişanlım orda askerlik yapmış ama evlendikten sonra gideriz belki :KK51:düğün dediğin 3-4 saatlik bişey çok bütçe ayırmamakla çok iyi edersiniz :) hiç gerek yok :)

teşekkür ederim inşallah :KK68: anladım canım bilgim yok benim hiç.istanbula gitmedim bile :KK53: nişanlım orda askerlik yapmış ama evlendikten sonra gideriz belki :KK51:düğün dediğin 3-4 saatlik bişey çok bütçe ayırmamakla çok iyi edersiniz :) hiç gerek yok :)

Ben küçükken ankarada yaşamışız ama pek hatırlamıyorum :) inşallah gelirsiniz bi gezmek lazım Hoppa

kızlar saçma olursa kusura bakmayın ama ben sizin fotolara bakmayı beceremiyorum:KK48: neden ki acaba? sayfanıza girmem gerek di mi?

Kızlar günaydıın, dün akşam eve eşya götürdük çok yoruldumm.
Dönüşte de ufak bir trafik kazası geçirdik ağzımı ve burnumu torpidoya çarptım sert bir şekilde :KK43:
Şuan şiş bir suratla geziyorum umarıım şekli bozulmaz burnumun:KK43::KK43:

Dönüşte de ufak bir trafik kazası geçirdik ağzımı ve burnumu torpidoya çarptı sert bir şekilde :KK43:
Geçmişşş olsun kuzummm :( doktora falan gittin mi krem falan verirdi belki şişlik için

kızlar saçma olursa kusura bakmayın ama ben sizin fotolara bakmayı beceremiyorum:KK48: neden ki acaba? sayfanıza girmem gerek di mi?
canım profili izlemen gerekiyor fotolarını görmek istediğin kişinin tabi oda seni izlicek karşılıklı
günaydınnnnnnnnn :)
günaydın tatlımm
Günaydın kızlarrr. Dün ufak tefek bir şeyler aldım yeni :) Albüme ekliyorum
günaydın canımmm hemen bakıyorumm
Dönüşte de ufak bir trafik kazası geçirdik ağzımı ve burnumu torpidoya çarptım sert bir şekilde :KK43:
Çok geçmiş olsun kuzuuu

Geçmişşş olsun kuzummm :KK43: doktora falan gittin mi krem falan verirdi belki şişlik için
Teşekkür ederim canım gitmedim ya nişanlım çok ısrar etti ama ne bileyim istemedim uğraşmak :KK43: Buz koydum bol bol, ağrı kesicilerle idare ederim diye düşündüm
canım profili izlemen gerekiyor fotolarını görmek istediğin kişinin tabi oda seni izlicek karşılıklı

günaydın tatlımm

günaydın canımmm hemen bakıyorumm

Çok geçmiş olsun kuzuuu

Sağol canımm

Günaydın kuzulaar.
Canımm çok geçmiş olsun yaaa , aman verilmiş sadakanız varmış yine bişey olmamış. Ama bi doktora görünseydin ya şiştiyse yüzün

Back