2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende krem orta sehpa arıyorum haklısın sıkıntılı bir renk beyaz daha kolay buluruz inş

baktığın fiyat aralığı ne kuzu

Dedim zaten

Ya aynı sıkıntı şuan bende yaşıyorum krem ve değişik bir kahve bizim mobilyalar tv ünitesinin altı var üstüne raf alırım dedim uyduramıyorm şimdi renk fiyatlar çok uçuk dediğin gibi hep beyaz.
Marangoza sordum 300 dedi sırf rafa şimdi bizim iş yerinde çalıştığımız bir firma var onlara sorucam yaptırmak zorunda kaldım yani ben kuzu

Hoşgeldiiin

Ayy sadece rafa 300 mü dedi yok artık yaaa delirmişler benceee .
Bak bunu buldum ama bilemedim
http://urun.n11.com/tv-sehpasi/sanal-mobilta-stil-country-tv-sehpasi-dis-budak-P67866371
dikdörtgen formda farklı ufak ve ucuz bişi hahaha
Hahah Ay ben dieğrlerine bakınca bunun fi,yatı bana baya iyi geldi hemen aldım yapıver dedim

ben bişi yaptım ama iyimi kötümü bilemedim gelin arabası ve şoförü sıkıntımız vardı. kiralamayı düşünüyorduk ama çok sıcak bakmıyordum. çift olan bir arkadaşımı var. ayrıldılar ama bayadır ayrılar. kızla konuştuk olablir falan diye konuşunca aaradım arkadaşı arabamızı sen süreceksin dedim ayrılar bir araya geldiklerinde sürekli tartışıyorlar iyi cesaret bendeki ogün huzursuzluk çıkarmı bilmiyorum nişanlımda iyi oldu onlarıda barıştırmış oluruz diyor ama strese girdim şimdiden

Selam geeenç, hoşgeldiin

Hoşbuldum :) yine alınacak ve eksikler konuşuluyor :) Düğün bitince feci boşluğa düşücez biliyorsunuz dimi

deli cesareti senin ki belki ortamdan etkilenip bu sefer kavga etmezler

Ay o gün kavga etmezler inşallah hayırlısı olsun

Geçen gün düşünüyordum bunu hayatımızda ciddi boşluk olacak gerçekten ama eksik bitmiyor ozamanda buluruz bişeyler

ben dekorasyon namına bir şey almadım, onu düğünden sonra ya bırakıcam geniş geniş alırım diye..Çünkü kendimi biliyorum şimdi sadece almış olmak için alıcam ama güzel bulursam affetmem

Evet 3 tane raf birtane kapaklı ya 300 dedi
Çok güzelmiş buu ama üstü yok
Üstüne bişey istemiyorum ki ben zaten kuzu sadece sehpa arıyorum. Üstüne ayrı raf alıcaktım. Geçri onu bulmak da zormuş ama düz raf yahu gıcık oldum şimdi bak
Hoşbuldum :) yine alınacak ve eksikler konuşuluyor :) Düğün bitince feci boşluğa düşücez biliyorsunuz dimi
Ay eveeet, ama şuanki halimden daha kötü olmaz herhalde yaa

instagramda görüyorum bende istediğin renk yapıyolar ama o fiyatta görmedim hiç kuzu

Hahaha ben de bilemedim iyi mi ettin kötü mü diye amaa... Arabayı mı kullanıcak sadece yoksa araba da o arkadaşınızın mı anlamadım.
Neyse ya düğünün hatrına kavga etmezler herhalde o kadar düşüncesiz olamazlar

instagramda görüyorum bende istediğin renk yapıyolar ama o fiyatta görmedim hiç kuzu
Evet işte fiyat sorunu olmasa zaten bulunuyor dediğin gibi mobilyaları aldığım yerden de yaptırırım.
Ama bu kadar sona kalınca el mahkum. Bi çare bulucaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…