2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

anca olur kuzu yeni başladın daha :)

Evet daha çook yeni kuzu olacak o iş ben biliyorum , takipçiler çoğalsın da herşey tıkır tıkır işler inşallah :)
ayyy olurmu öyle unutma geriye bi tek fotoğraflar kalıyo
Ay birileri fotoğraftan mı vazgeçti yoksa Mrs Pink ?
Off haklısın kuzuu ama gerçekten yoruldum araştırma yapasım hiç mi hiç yok , düşünesim yok. Sonradan pişman olacağımı bilmesem hiç bulaşmicam o işe gerçekten sıkıldım çünkü
Auralee kuzu valla durum bu , yani bir çırpıda hallolacak herşey için bi ton çaba sarfetmem gerekiyo hep benim, bunca zaman uğraşınca yoruldum haliyle

Oyalar tabi ya birde özeniyorsun yaparken daha çok uğraşıyorsun ondan daha uzun sürer tasarımlar
Evet biraz öyle oluyor. Bir de böyle kararsızgillerden olunca bir yazı fontu seçmek bile insanı çok oyalıyor
şimdi gördüm, sen söyleyince kuzu tabiki ettim

Kesinlikle pişman olursunn. Son zamanlar artık hadi dayan sen bu işi de halledersin

Tekzenden küçük oda için hazır perde alayım dedim kargo ücreti 13 lira şaka gibi gerçekten

Kızlar yaa aklıma takılan bişey daha var. Şimdi benim koltuklarn ayakları masa ve sandalyelerin ayakları krem olacak hep. Ama krem tv ünitesi bulmak da inanılmaz zorlanıyorum. Bir iki tane gördüm onlar da çok pahalılar . Napıcam bilemedim yaa fikri olan var mı. Beyaz alsam çok saçma olacak muhtemelen ben napıcam

başkalarıyla da konuşuyor ya canım kimle ne konuşuğunu karıştırmış olabilirmiki
daha çok yenisin sabret bakalım çıkar bişiler

sıkma canını ya evet biraz çok işin oluyo bu aralar ama atlama kuzu önemli bişey o da

İnşallah başarırım kuzu ya çok da geç kaldım ama bakalım

Yuh gerçekten de. Kargo ücretlerine sinir oluyorum!

Hadi 7-8 tl neyse de 13 ne ya
Kuzu krem beyaz değilmiydi snin mobilyan zaten beyaz ünite de olur ne olacak

eşyaları aldığın yerden baksan kuzu daha sağlıklı olur bide sen tv yi orayamı koyacaktın, sanki dğer oda diye hatırladım ben

Kuzu krem beyaz değilmiydi snin mobilyan zaten beyaz ünite de olur ne olacak
Beyaz yok kuzu dediğim gibi koltuk ve sandalye ayakları masa krem. Ama tv sehpasının üzerine raf falan da alıcam onların da beyazını bulmak daha kolay ne yapıcamı bilemedim.
eşyaları aldığın yerden baksan kuzu daha sağlıklı olur bide sen tv yi orayamı koyacaktın, sanki dğer oda diye hatırladım ben
Oraya koyucam tv yi de canım. Diğer odada bişey yok zaten şuan bomboş hiçbişey alınmadı :) İlerde oraya da alırız bir tane ama bu salonda olacak. Diğerlerini aldığım yer de hep siparişe göre çalıştığından baya pahalı oluyo işte onu da yapamıyorum o yüzden

canım ikeadaki raflar krem gibi yani süt beyaz değildi sanırım. koçtaştada öyle hatırlıorum. ayrıca n11e baksana greenandblue n11den aldı ya belki bulursun orada

canım ikeadaki raflar krem gibi yani süt beyaz değildi sanırım. koçtaştada öyle hatırlıorum. ayrıca n11e baksana greenandblue n11den aldı ya belki bulursun orada
Benim mobilyalar bu sağdaki renk canım . Çok bakındım internetten ama bi daha iyice araştırayım n11 i. Çok seçenek var da renk uymuyo işte. Renk uysa fiyatlar uç. Beyaz çok buldum hem beğendiğim hem uygun fiyatlı

Eklentiler

• IMG_20150719_183229.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…