• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim mobilyalar bu sağdaki renk canım . Çok bakındım internetten ama bi daha iyice araştırayım n11 i. Çok seçenek var da renk uymuyo işte. Renk uysa fiyatlar uç. Beyaz çok buldum hem beğendiğim hem uygun fiyatlı
bende krem orta sehpa arıyorum haklısın sıkıntılı bir renk beyaz daha kolay :( buluruz inş

Beyaz yok kuzu dediğim gibi koltuk ve sandalye ayakları masa krem. Ama tv sehpasının üzerine raf falan da alıcam onların da beyazını bulmak daha kolay ne yapıcamı bilemedim.

Oraya koyucam tv yi de canım. Diğer odada bişey yok zaten şuan bomboş hiçbişey alınmadı :) İlerde oraya da alırız bir tane ama bu salonda olacak. Diğerlerini aldığım yer de hep siparişe göre çalıştığından baya pahalı oluyo işte onu da yapamıyorum o yüzden :KK43:
baktığın fiyat aralığı ne kuzu

Dedim zaten :D
Beyaz yok kuzu dediğim gibi koltuk ve sandalye ayakları masa krem. Ama tv sehpasının üzerine raf falan da alıcam onların da beyazını bulmak daha kolay ne yapıcamı bilemedim.

Oraya koyucam tv yi de canım. Diğer odada bişey yok zaten şuan bomboş hiçbişey alınmadı :) İlerde oraya da alırız bir tane ama bu salonda olacak. Diğerlerini aldığım yer de hep siparişe göre çalıştığından baya pahalı oluyo işte onu da yapamıyorum o yüzden :KK43:

Kuzu ben aslında ünite şeklinde istemiyorum sehpa istiyorum sadece
. Öyle arka paneli falan olmasın sağında solunda bişey olmasın sadece üstüne raf alıcam ben .
Bi ara şunu alacaktım işte mobilyaları beyaz yapmayı düşünürken
http://urun.n11.com/tv-unitesi/sanal-mobilya-ruya-tv-unitesi-12557-P21783819
Onun da fiyatı ben baktığımda 350ydi . O civarda bulsam iyi olurdu
Ya aynı sıkıntı şuan bende yaşıyorum krem ve değişik bir kahve bizim mobilyalar tv ünitesinin altı var üstüne raf alırım dedim uyduramıyorm şimdi renk fiyatlar çok uçuk dediğin gibi hep beyaz.
Marangoza sordum 300 dedi sırf rafa şimdi bizim iş yerinde çalıştığımız bir firma var onlara sorucam yaptırmak zorunda kaldım yani ben kuzu

Hoşgeldiiin :KK15:

Ya aynı sıkıntı şuan bende yaşıyorum krem ve değişik bir kahve bizim mobilyalar tv ünitesinin altı var üstüne raf alırım dedim uyduramıyorm şimdi renk fiyatlar çok uçuk dediğin gibi hep beyaz.
Marangoza sordum 300 dedi sırf rafa şimdi bizim iş yerinde çalıştığımız bir firma var onlara sorucam yaptırmak zorunda kaldım yani ben kuzu
Ayy sadece rafa 300 mü dedi yok artık yaaa delirmişler benceee .
Bak bunu buldum ama bilemedim
http://urun.n11.com/tv-sehpasi/sanal-mobilta-stil-country-tv-sehpasi-dis-budak-P67866371
dikdörtgen formda farklı :KK70: ufak ve ucuz bişi :KK70: hahaha
Hahah :D Ay ben dieğrlerine bakınca bunun fi,yatı bana baya iyi geldi hemen aldım yapıver dedim :D

ben bişi yaptım ama iyimi kötümü bilemedim :D gelin arabası ve şoförü sıkıntımız vardı. kiralamayı düşünüyorduk ama çok sıcak bakmıyordum. çift olan bir arkadaşımı var. ayrıldılar ama bayadır ayrılar. kızla konuştuk olablir falan diye konuşunca aaradım arkadaşı :D arabamızı sen süreceksin dedim :D ayrılar bir araya geldiklerinde sürekli tartışıyorlar :D iyi cesaret bendeki :D ogün huzursuzluk çıkarmı bilmiyorum :D nişanlımda iyi oldu onlarıda barıştırmış oluruz diyor ama :D strese girdim şimdiden :D

Dedim zaten :KK70:

Hoşgeldiiin :KK15:

Selam geeenç, hoşgeldiin :KK70:

Hoşbuldum :) yine alınacak ve eksikler konuşuluyor :) Düğün bitince feci boşluğa düşücez biliyorsunuz dimi :KK53:

ben bişi yaptım ama iyimi kötümü bilemedim :KK70: gelin arabası ve şoförü sıkıntımız vardı. kiralamayı düşünüyorduk ama çok sıcak bakmıyordum. çift olan bir arkadaşımı var. ayrıldılar ama bayadır ayrılar. kızla konuştuk olablir falan diye konuşunca aaradım arkadaşı :KK70: arabamızı sen süreceksin dedim :KK70: ayrılar bir araya geldiklerinde sürekli tartışıyorlar :KK70: iyi cesaret bendeki :KK70: ogün huzursuzluk çıkarmı bilmiyorum :KK70: nişanlımda iyi oldu onlarıda barıştırmış oluruz diyor ama :KK70: strese girdim şimdiden :KK70:

deli cesareti senin ki :rolleyes::rolleyes: belki ortamdan etkilenip bu sefer kavga etmezler:cool:

ben bişi yaptım ama iyimi kötümü bilemedim :KK70: gelin arabası ve şoförü sıkıntımız vardı. kiralamayı düşünüyorduk ama çok sıcak bakmıyordum. çift olan bir arkadaşımı var. ayrıldılar ama bayadır ayrılar. kızla konuştuk olablir falan diye konuşunca aaradım arkadaşı :KK70: arabamızı sen süreceksin dedim :KK70: ayrılar bir araya geldiklerinde sürekli tartışıyorlar :KK70: iyi cesaret bendeki :KK70: ogün huzursuzluk çıkarmı bilmiyorum :KK70: nişanlımda iyi oldu onlarıda barıştırmış oluruz diyor ama :KK70: strese girdim şimdiden :KK70:
Ay o gün kavga etmezler inşallah hayırlısı olsun :D

Geçen gün düşünüyordum bunu hayatımızda ciddi boşluk olacak gerçekten ama eksik bitmiyor ozamanda buluruz bişeyler :KK70:

ben dekorasyon namına bir şey almadım, onu düğünden sonra ya bırakıcam geniş geniş alırım diye..Çünkü kendimi biliyorum şimdi sadece almış olmak için alıcam :confused: ama güzel bulursam affetmem :KK73:

Evet 3 tane raf birtane kapaklı ya 300 dedi :KK70:
Çok güzelmiş buu ama üstü yok
Üstüne bişey istemiyorum ki ben zaten kuzu sadece sehpa arıyorum. Üstüne ayrı raf alıcaktım. Geçri onu bulmak da zormuş ama düz raf yahu gıcık oldum şimdi bak :D :D
Hoşbuldum :) yine alınacak ve eksikler konuşuluyor :) Düğün bitince feci boşluğa düşücez biliyorsunuz dimi :KK53:
Ay eveeet, ama şuanki halimden daha kötü olmaz herhalde yaa o_O

Kuzu ben aslında ünite şeklinde istemiyorum sehpa istiyorum sadece
. Öyle arka paneli falan olmasın sağında solunda bişey olmasın sadece üstüne raf alıcam ben .
Bi ara şunu alacaktım işte mobilyaları beyaz yapmayı düşünürken
http://urun.n11.com/tv-unitesi/sanal-mobilya-ruya-tv-unitesi-12557-P21783819
Onun da fiyatı ben baktığımda 350ydi . O civarda bulsam iyi olurdu
instagramda görüyorum bende istediğin renk yapıyolar ama o fiyatta görmedim hiç kuzu

Hahaha ben de bilemedim iyi mi ettin kötü mü diye amaa... :D Arabayı mı kullanıcak sadece yoksa araba da o arkadaşınızın mı anlamadım.
Neyse ya düğünün hatrına kavga etmezler herhalde o kadar düşüncesiz olamazlar :D

instagramda görüyorum bende istediğin renk yapıyolar ama o fiyatta görmedim hiç kuzu
Evet işte fiyat sorunu olmasa zaten bulunuyor dediğin gibi mobilyaları aldığım yerden de yaptırırım.
Ama bu kadar sona kalınca el mahkum. Bi çare bulucaz artık :(

Back
X