2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar fikire ihtiyacım var albümde sizi bekliyor. fotodaki çirkinliğimi görmezden gelin lütfen gecenin bir yarısı çekildi fotolar

Oo baya bitmiş senin süslemeler gerçi vakitte kalmadı iyi olmuş yetişmiş bak.
Kuzu şu haliyle kaba duruyor ama kemer alıcam falan demişsin kemerle hoş durabilir gibi geldi bana

Ters bağlamıslar düzelebiliyomus canm neyseki simdi öğrendm
İyi bari boşa stress yaptın

Oo baya bitmiş senin süslemeler gerçi vakitte kalmadı iyi olmuş yetişmiş bak.
Kuzu şu haliyle kaba duruyor ama kemer alıcam falan demişsin kemerle hoş durabilir gibi geldi bana

İyi bari boşa stress yaptın
off evet. piyasadakiler daha güzel duruyor. ama bir yandanda bunun manevi değeri bastırıyor bilemiyorum.
çok şükür birçok şey bitti. eksik kalan büyükleride aldık bir yerleştime ve kınadaki giyecekler kaldı gibi

İnstagram..... ve facebook .... sayfama bekliyorum güzel gelinler

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa dün ben de duydum bu kampanyayı direk antenlerim açıldı. Çok iyi ve biz zaten bu tvyi almayı düşünüyorduk. Bakalım nişanlımın aklına yatar inşalla. Ütüye de para vermeyiz

Yaa dün ben de duydum bu kampanyayı direk antenlerim açıldı. Çok iyi ve biz zaten bu tvyi almayı düşünüyorduk. Bakalım nişanlımın aklına yatar inşalla. Ütüye de para vermeyiz
günaydın canım :)
kesinlikle süper kampanya bir düşünün.imkanınız varsa kaçırmayın. ütüyü de denedim çok beğendim. parlatma yapıyor ama hemen hemen her ütüde oluyor sanırım. netteki yorumlarda gayet iyi.

delonghi iyi bi marka zaten ama ben düşük bi bütçe ayırmıştım ütüye. Tv de düşündüğümüz tv, ben 900e bulmuştum n11de ama bakalım uygun gelirse alıcaz. Tek sorum tvyi çok erken alan var mı? Garanti vs konusunda ne yaptınız. Atıyorum sorunlu çıktı evlenince kurduğunuzda, problem olur mu?

güle güle kullan kuzuu

Kızlaaar bende evimin resimlerini ve gelinliğimin kapalı halini albüme koydum bakabilirsiniz

canım tvde 36 inç üstüne kampanya varmış. istedğinizse bence bekleme.n11den tv almayı hiç düşünmedim nolur nolmaz. ama diğer bimeks teknosa falan baktığımda aynı fiyattı oyüzden alalım dedik bizde. garantisinide artık düşünmüceksin bilmiyorumki. bundan daha iyi bi kampanya buluruz dersen beklemelisin yoksa boşver. şurada zaten 7-8 ay sonra evleneceksn :)

pardon kuzu ya snei alıntılıycaktım :) yanlışlıkla pixiebellayı alıntıladım. güle güle kullan eşyalarını tatlımm

gelinlik çok güzel olmuş ama anlamadım bu kadar kısa sürede harikalar :) evde harika. mutfağım hep böyle olsun istemiştim bende :)
canım gelinlik benimki değil aynı modeli başkasına dikmişler kapalı halini banada resim attı gelinlikçim bende merak edenler vardı kapalı hali nasıl olur die sizede göstereyim dedim

canım gelinlik benimki değil aynı modeli başkasına dikmişler kapalı halini banada resim attı gelinlikçim bende merak edenler vardı kapalı hali nasıl olur die sizede göstereyim dedim
msjıda şimdi okudum zaten canım güzel olmuş beğendim ben inş seninkide böyle olur

bende bugün teslim alıcam kısmetse dünde ayakkabılığımızı kurduk çok tatlıııı evimin kalan eşyalarını yerleştirdim yavaş yavaş bitiriyoruz sanırım kına için elbise aradım ama tabide bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…