kına şişeleri bitti ama ben şimdi yetmez diye düşünmeye başladım 10 tane daha eklicem. davetiyeleri süsleyip dağıtmaya başladım zaten. sadece kavanozlarım kaldı. birde etiketleri bastırıp kına şişelerine yapıştırmam onlarıda bu haftasonu hallederim diye düşünüyorum. inş.
ne yapacaksın peki canım
kızlar fikire ihtiyacım var albümde sizi bekliyor. fotodaki çirkinliğimi görmezden gelin lütfen gecenin bir yarısı çekildi fotolar
İyi bari boşa stress yaptınTers bağlamıslar düzelebiliyomus canm neyseki simdi öğrendm
off evet. piyasadakiler daha güzel duruyor. ama bir yandanda bunun manevi değeri bastırıyor bilemiyorum.Oo baya bitmiş senin süslemeler gerçi vakitte kalmadı iyi olmuş yetişmiş bak.
Kuzu şu haliyle kaba duruyor ama kemer alıcam falan demişsin kemerle hoş durabilir gibi geldi bana
İyi bari boşa stress yaptın
Yaa dün ben de duydum bu kampanyayı direk antenlerim açıldı. Çok iyi ve biz zaten bu tvyi almayı düşünüyorduk. Bakalım nişanlımın aklına yatar inşalla. Ütüye de para vermeyizkızlar günaydın :) kimse yok biliyorum ama dün güzel birgün ben yazıyım siz okursunuz nasılsacarrefour sa da beğendiğimiz bir portmanto vardı onu almaya gittik ve tesadüfen öğrendikki 36inç üstü lg tv alana delonghi marka buharlı ütü 1 tl :) eee bizde lg tv istiyorduk hemde tvler piyasa ile aynı fiyata e ozaman alalım dedik :) vee ürünler albümde :)
günaydın canım :)Yaa dün ben de duydum bu kampanyayı direk antenlerim açıldı. Çok iyi ve biz zaten bu tvyi almayı düşünüyorduk. Bakalım nişanlımın aklına yatar inşalla. Ütüye de para vermeyiz
delonghi iyi bi marka zaten ama ben düşük bi bütçe ayırmıştım ütüye. Tv de düşündüğümüz tv, ben 900e bulmuştum n11de ama bakalım uygun gelirse alıcaz. Tek sorum tvyi çok erken alan var mı? Garanti vs konusunda ne yaptınız. Atıyorum sorunlu çıktı evlenince kurduğunuzda, problem olur mu?günaydın canım :)
kesinlikle süper kampanya bir düşünün.imkanınız varsa kaçırmayın. ütüyü de denedim çok beğendim. parlatma yapıyor ama hemen hemen her ütüde oluyor sanırım. netteki yorumlarda gayet iyi.
güle güle kullan kuzuudelonghi iyi bi marka zaten ama ben düşük bi bütçe ayırmıştım ütüye. Tv de düşündüğümüz tv, ben 900e bulmuştum n11de ama bakalım uygun gelirse alıcaz. Tek sorum tvyi çok erken alan var mı? Garanti vs konusunda ne yaptınız. Atıyorum sorunlu çıktı evlenince kurduğunuzda, problem olur mu?
canım tvde 36 inç üstüne kampanya varmış. istedğinizse bence bekleme.n11den tv almayı hiç düşünmedim nolur nolmaz. ama diğer bimeks teknosa falan baktığımda aynı fiyattı oyüzden alalım dedik bizde. garantisinide artık düşünmüceksin bilmiyorumki. bundan daha iyi bi kampanya buluruz dersen beklemelisin yoksa boşver. şurada zaten 7-8 ay sonra evleneceksn :)delonghi iyi bi marka zaten ama ben düşük bi bütçe ayırmıştım ütüye. Tv de düşündüğümüz tv, ben 900e bulmuştum n11de ama bakalım uygun gelirse alıcaz. Tek sorum tvyi çok erken alan var mı? Garanti vs konusunda ne yaptınız. Atıyorum sorunlu çıktı evlenince kurduğunuzda, problem olur mu?
pardon kuzu ya snei alıntılıycaktım :) yanlışlıkla pixiebellayı alıntıladım. güle güle kullan eşyalarını tatlımmgünaydın canım :)
kesinlikle süper kampanya bir düşünün.imkanınız varsa kaçırmayın. ütüyü de denedim çok beğendim. parlatma yapıyor ama hemen hemen her ütüde oluyor sanırım. netteki yorumlarda gayet iyi.
gelinlik çok güzel olmuş ama anlamadım bu kadar kısa süredeKızlaaar bende evimin resimlerini ve gelinliğimin kapalı halini albüme koydum bakabilirsiniz
hihihi saol canım darısı başına :)pardon kuzu ya snei alıntılıycaktım :) yanlışlıkla pixiebellayı alıntıladım. güle güle kullan eşyalarını tatlımm
canım gelinlik benimki değil aynı modeli başkasına dikmişler kapalı halini banada resim attı gelinlikçim bende merak edenler vardı kapalı hali nasıl olur die sizede göstereyim dedimgelinlik çok güzel olmuş ama anlamadım bu kadar kısa süredeharikalar :) evde harika. mutfağım hep böyle olsun istemiştim bende :)
msjıda şimdi okudum zaten canımcanım gelinlik benimki değil aynı modeli başkasına dikmişler kapalı halini banada resim attı gelinlikçim bende merak edenler vardı kapalı hali nasıl olur die sizede göstereyim dedim
sağol kuzu benimki biraz daha kabarık olucak :)msjıda şimdi okudum zaten canımgüzel olmuş beğendim ben inş seninkide böyle olur
canım gelinlik benimki değil aynı modeli başkasına dikmişler kapalı halini banada resim attı gelinlikçim bende merak edenler vardı kapalı hali nasıl olur die sizede göstereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?