2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızzzlarr nerdesiniz
burdayım :)
Kızlar size bir soru.. Evlenme teklifinizi hangi aşamada aldınız? Ben henüz almadım.
ben aileleri tanıştırmadan önce bi kaç kere konuşurken öyle düz teklif etti ama ben ısrarla bunu tekliften saymadığımı söyledim sonrasında bişiler yaptı ama öyle aman aman teklif olayı olmadı beklentimde olmadı ama ona varmış gibi gösterdim

Ben ilk aşamada aldım evlenme teklifi ettikten sonra ailelere bildirdik hazırlıklara başladık vs.
En doğrusu..
bizim baya iki kere oldu ama tabi asıl olan isteme sonrası olmuştu
Benim de olursa öyle olacak sanırım :/

Ben de istemeye geliyorsunuz ama teklif etmedin daha diyorum, öylesine bir söylüyor sayılmaz diyorum. Bilmiyorum eder mi etmez mi..

En doğrusu..

Benim de olursa öyle olacak sanırım :/

Ben de istemeye geliyorsunuz ama teklif etmedin daha diyorum, öylesine bir söylüyor sayılmaz diyorum. Bilmiyorum eder mi etmez mi..
İstediğini belli etmişsin canım teklif eder herhalde daha vakit var diye düşünüyor olabilir

Kızlar size bir soru.. Evlenme teklifinizi hangi aşamada aldınız? Ben henüz almadım.

nişanlıyım 2 aydan az bi süre var düğüne hala almadım sanırım etmiycek.1-2 ay önce söylemiştim.sen bana evlenme teklif etmedin diye.yeni dank etmişti doğru evlenme teklifi etmedim ben sana falan demişti.şimdide işlerden vakit bulamıyo sanırım.sorana da ben evlendikten sonra edicem, riske atmayım sonra hayır falan der diyo bende baskı yapmıyorum pek

İstediğini belli etmişsin canım teklif eder herhalde daha vakit var diye düşünüyor olabilir
Ona kalsa etmez ki, ben ısrar ediyorum işte. Ama bıraktım artık akışına..
Klasik evlenme teklifine bile razıyım

Bir de tektaş nişanda mı takılıyor?

valla bende razıyım bi yemeğe götürse iki çift güzel söz söylese diz çökse tamamdır ama yok işte.
tektaş sözde alyans nişanda takılıyo heralde net olrak bilmiyorum.ama biz öyle yapmamıştık.sözde hoca gelip duamızı etmişti.ikisini birden takalım ki duayla takılmış olsun dediler.birde nişan yapılıp yapılmıycağı da net değildi sonuçta sözde konuşulmamıştı daha öyle şeyler.nişanda formaliteden tekrar takıldı işte.sizde öyle yapabilirsiniz bence

Son düzenleme:
Benim yarın sözüm var ama yüzük takılmayacak dendi. 16 ağustosta da nişan var onda takılır herhalde..

Az önce yine benimki ile konuşurken evlenme teklifine artık gerek yok, zaten istendikten sonra ve nişan tarihi konulmuşken anlamsız dedim. Anlamlı ya da anlamsız teklif edeceğim dedi. Bunun gecikmesinin nedeni sensin ama bunu şimdi söylemeyeceğim çok yakın zamanda söyleyeceğim ve sen de bana hak vereceksin dedi. Ne olduğunu çok merak ettim açıkçası..

büyükler daha iyi bilir canım merak etme.aa ne olabilirki bende merak ettim şimdi.sonuç olarak edicekmiş ama ne güzel.bizim başlarda ailem istememişti.bizde çok hayal kurmayalım herşey olabilir diye konuşmuştuk.ikimizde isteme olduğunda ailemin razı olup olmıycağına odaklıydık ciddi başlamıştık zaten de.zor zamanlardı bizim için.söz olup sorun da aşılınca sonrasında biraz daha anlamsızlaştı işte.ama yinede isterim.hala bekliyorum umudumu kaybetmedim

Merhabalar düğün fotografçısıyla anlaştınızmı?Henüz anlaşmadıysanız lütfen iletişime geçermisiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Uma uma döndük muma

hahahha son umudum doğum günüm ama 21 ağustosta.ondan sonra düğüne de pek bişey kalmıyo zaten.etmezse de napalım artık
Farklı tarihte etsin bence ya, özel günlerin aynı gün olmasını sevmiyorum ben, farklı gün daha güzel olur bence.. :)

Farklı tarihte etsin bence ya, özel günlerin aynı gün olmasını sevmiyorum ben, farklı gün daha güzel olur bence.. :)

o kadarını sipariş edemem ama benim için günü önemli değil ya zaten sadece nası ettiği önemli aklımda tutucağım şey orası.özel günlerde de öyle çok romantik değildir benim nişanlım.sıradan bi akşam ya da gece öyle romantikleşir işte.

Haklısın bulduk da bunuyoruz

canım benim söz nişandan bi gün önce oldu oyüzden sözde hiç bir şey takmadık. nişadanda tek taşı nişanlım bana taktı. ama bir çok arkadaşım istemede tektaşı taktı nişanda normal alyans taktılar. arada zaman varsa böle yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…