• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

güle güle kullan kuzuu
Olsun benim de yeni blenderım var ou güle güle kullanırım :KK70:Evin de gelinliğin de çok güzel canım :)
canım tvde 36 inç üstüne kampanya varmış. istedğinizse bence bekleme.n11den tv almayı hiç düşünmedim nolur nolmaz. ama diğer bimeks teknosa falan baktığımda aynı fiyattı oyüzden alalım dedik bizde. garantisinide artık düşünmüceksin bilmiyorumki. bundan daha iyi bi kampanya buluruz dersen beklemelisin yoksa boşver. şurada zaten 7-8 ay sonra evleneceksn :)
Ay cidden öyle değil mi :KK70: Neyse bakalım bi iyice araştıralım benim beğendiğim lgnin 42 inç modeliydi 1000tl görünüyor carrefoursada

Olsun benim de yeni blenderım var ou güle güle kullanırım :KK70:Evin de gelinliğin de çok güzel canım :)

Ay cidden öyle değil mi :KK70: Neyse bakalım bi iyice araştıralım benim beğendiğim lgnin 42 inç modeliydi 1000tl görünüyor carrefoursada
hangi model canım biizmkide 42 1900 tl ye aldık ama hangisine bakıyorsun sen :110:

:) hahayy evet tatlımm sende güle güle kullan
çok teşekkür ederimm

bende bi hareket yok yine ya.bi tane cam su şisesi aldım hepsi bu :KK53: he birde damat bohçası seti aldım.içini dolduramadım hala :confused:

Back
X