- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
teşekkür ederim tatlımmgelinlik çok güzel olmuş canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim tatlımmgelinlik çok güzel olmuş canım![]()
Olsun benim de yeni blenderım var ou güle güle kullanırımgüle güle kullan kuzuu
Ay cidden öyle değil micanım tvde 36 inç üstüne kampanya varmış. istedğinizse bence bekleme.n11den tv almayı hiç düşünmedim nolur nolmaz. ama diğer bimeks teknosa falan baktığımda aynı fiyattı oyüzden alalım dedik bizde. garantisinide artık düşünmüceksin bilmiyorumki. bundan daha iyi bi kampanya buluruz dersen beklemelisin yoksa boşver. şurada zaten 7-8 ay sonra evleneceksn :)
hangi model canım biizmkide 42 1900 tl ye aldık ama hangisine bakıyorsun senOlsun benim de yeni blenderım var ou güle güle kullanırımEvin de gelinliğin de çok güzel canım :)
Ay cidden öyle değil miNeyse bakalım bi iyice araştıralım benim beğendiğim lgnin 42 inç modeliydi 1000tl görünüyor carrefoursada
haberler sende bugünKızlarrr günaydınn :) ayyy çok yorgunum dün çeyiz götürdük![]()
kuzuuu yaşasın çok sevindim fotoğraf altına yorum yapamadım ondan daldım burayaAy geliyorum kuzucum birazdan modelle beraber![]()
:) hahayy evet tatlımm sende güle güle kullanOlsun benim de yeni blenderım var ou güle güle kullanırımEvin de gelinliğin de çok güzel canım :)
Ay cidden öyle değil miNeyse bakalım bi iyice araştıralım benim beğendiğim lgnin 42 inç modeliydi 1000tl görünüyor carrefoursada
kuzuuu yaşasın çok sevindim fotoğraf altına yorum yapamadım ondan daldım buraya![]()
tatlımm ben gelinliğini şimdi gördüm maaşaAllah çok güzel olmuşsunnkuzuuu yaşasın çok sevindim fotoğraf altına yorum yapamadım ondan daldım buraya![]()
biz izleşiyorduk ama alla alla
şimdi ida bakın kuzular
fazlasıyla anladım canımhaberler sende bugünhadi hayırlı olsun. nasıldı
beni anladınmı
oh maşallah ozaman :) tv ve ocakta bağlandığında sanırım benimde sadece ikisi kalmış olacakfazlasıyla anladım canımama çok şükür bi aksesuarla kıyafetler kaldı :)
teşekkür ederim canım :) bu arada ev hayırlı olsun :) gelinlikte güzelmiş beğendimm :)tatlımm ben gelinliğini şimdi gördüm maaşaAllah çok güzel olmuşsunn
benim dikiliyo ya canım unuttun mu :)oh maşallah ozaman :) tv ve ocakta bağlandığında sanırım benimde sadece ikisi kalmış olacakına elbisesini ne yapcaz ya varmı aklında bişi