kimse yok diye yavaş davrandımGünaydıın ben burdayın kuzu gerçekten başarılı bir alışveriş olmuş ama göremiyorum ben fotoğraflarını
Güle güle kullan canımm güzel bir alışveriş olmuşkimse yok diye yavaş davrandımbakabilirisn canım :)
hhah baktım şimdi çk güzel ikid ütü hemde buhar kazanlı gerçekten çok karlı olmuş güle güle kullanınkimse yok diye yavaş davrandımbakabilirisn canım :)
Günaydınnnnnn :) kızlar yine bir aksilikle karsınızdayım dün eve gttim l koltugum yanlıs yapılmıs
aa nasıl yanlış yapılmışGünaydınnnnnn :) kızlar yine bir aksilikle karsınızdayım dün eve gttim l koltugum yanlıs yapılmıs
saol canım valla süpr oldu ütüye para ayıramıyordum harika oldu Allah bir kez daha yardım etti :)Güle güle kullan canımm güzel bir alışveriş olmuş
canım öbür aldığım ütüyü anneme vermiştim. ütüsü bozulmuştu aç onu dedim alırım sonra dedim ve son 2 aydır ütü almak çok zor geliyordu kıyamıyordum paraya. oyüzden bu süper oldu çok çok mutlu oldumhhah baktım şimdi çk güzel ikid ütü hemde buhar kazanlı gerçekten çok karlı olmuş güle güle kullanın
günaydınn nasıll neyi yanlış olmuuş
Şansına işte kuzucum Allah bizide görüyorcanım öbür aldığım ütüyü anneme vermiştim. ütüsü bozulmuştu aç onu dedim alırım sonra dedim ve son 2 aydır ütü almak çok zor geliyordu kıyamıyordum paraya. oyüzden bu süper oldu çok çok mutlu oldum
kesinlikle bu dönemde çok iyi anladımki Allah yuva kurana gerçekten yardım ediormuşŞansına işte kuzucum Allah bizide görüyor
Bende hep duyardım bunu doğruymuş gerçekten. Süslemeler nasıl gidiyor ?kesinlikle bu dönemde çok iyi anladımki Allah yuva kurana gerçekten yardım ediormuş
hhah baktım şimdi çk güzel ikid ütü hemde buhar kazanlı gerçekten çok karlı olmuş güle güle kullanın
günaydınn nasıll neyi yanlış olmuuş
bi ikili bir de tekli kısmı vardı yanlıs yerlestirilmiş normalde ikili kısmı tv karsısna getrmstm izlemek kolay olur diye ama onlar cam karsısna denk getrms işte sacma bi durum olmusaa nasıl yanlış yapılmış
saol canım valla süpr oldu ütüye para ayıramıyordum harika oldu Allah bir kez daha yardım etti :)
Şansa bak ya ne olacak geri gönderecekmisin ? Bizimde 3lü vizon 2li mavi olacaktı tam tersi yapmışlardı ama geri göndermedik uğraşmak istememiştikbi ikili bir de tekli kısmı vardı yanlıs yerlestirilmiş normalde ikili kısmı tv karsısna getrmstm izlemek kolay olur diye ama onlar cam karsısna denk getrms işte sacma bi durum olmus
kına şişeleri bitti ama ben şimdi yetmez diye düşünmeye başladım 10 tane daha eklicem. davetiyeleri süsleyip dağıtmaya başladım zaten. sadece kavanozlarım kaldı. birde etiketleri bastırıp kına şişelerine yapıştırmam onlarıda bu haftasonu hallederim diye düşünüyorum. inş.Bende hep duyardım bunu doğruymuş gerçekten. Süslemeler nasıl gidiyor ?
ne yapacaksın peki canımbi ikili bir de tekli kısmı vardı yanlıs yerlestirilmiş normalde ikili kısmı tv karsısna getrmstm izlemek kolay olur diye ama onlar cam karsısna denk getrms işte sacma bi durum olmus
Yani bizimki tuhaf durdu kuzu odayı kapattıŞansa bak ya ne olacak geri gönderecekmisin ? Bizimde 3lü vizon 2li mavi olacaktı tam tersi yapmışlardı ama geri göndermedik uğraşmak istememiştik
değiştirsinler ozaman kuzu bir kaç güne yapar getirirler zaten sıkma canınıYani bizimki tuhaf durdu kuzu odayı kapattı
Ters bağlamıslar düzelebiliyomus canm neyseki simdi öğrendmdeğiştirsinler ozaman kuzu bir kaç güne yapar getirirler zaten sıkma canını
canım kına için mi biraz kaba geldi banakızlar fikire ihtiyacım var albümde sizi bekliyor. fotodaki çirkinliğimi görmezden gelin lütfen gecenin bir yarısı çekildi fotolar
oh çok şükür bariTers bağlamıslar düzelebiliyomus canm neyseki simdi öğrendm
evet canım kına için düşünüyorum. sence piyasadaki bindallılardanmı omu?canım kına için mi biraz kaba geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?