2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar günaydın :) kimse yok biliyorum ama dün güzel birgün ben yazıyım siz okursunuz nasılsa carrefour sa da beğendiğimiz bir portmanto vardı onu almaya gittik ve tesadüfen öğrendikki 36inç üstü lg tv alana delonghi marka buharlı ütü 1 tl :) eee bizde lg tv istiyorduk hemde tvler piyasa ile aynı fiyata e ozaman alalım dedik :) vee ürünler albümde :)

Günaydıın ben burdayın kuzu gerçekten başarılı bir alışveriş olmuş ama göremiyorum ben fotoğraflarını

hhah baktım şimdi çk güzel ikid ütü hemde buhar kazanlı gerçekten çok karlı olmuş güle güle kullanın

günaydınn nasıll neyi yanlış olmuuş
canım öbür aldığım ütüyü anneme vermiştim. ütüsü bozulmuştu aç onu dedim alırım sonra dedim ve son 2 aydır ütü almak çok zor geliyordu kıyamıyordum paraya. oyüzden bu süper oldu çok çok mutlu oldum

Şansına işte kuzucum Allah bizide görüyor

hhah baktım şimdi çk güzel ikid ütü hemde buhar kazanlı gerçekten çok karlı olmuş güle güle kullanın

günaydınn nasıll neyi yanlış olmuuş

aa nasıl yanlış yapılmış

saol canım valla süpr oldu ütüye para ayıramıyordum harika oldu Allah bir kez daha yardım etti :)
bi ikili bir de tekli kısmı vardı yanlıs yerlestirilmiş normalde ikili kısmı tv karsısna getrmstm izlemek kolay olur diye ama onlar cam karsısna denk getrms işte sacma bi durum olmus

bi ikili bir de tekli kısmı vardı yanlıs yerlestirilmiş normalde ikili kısmı tv karsısna getrmstm izlemek kolay olur diye ama onlar cam karsısna denk getrms işte sacma bi durum olmus
Şansa bak ya ne olacak geri gönderecekmisin ? Bizimde 3lü vizon 2li mavi olacaktı tam tersi yapmışlardı ama geri göndermedik uğraşmak istememiştik

Bende hep duyardım bunu doğruymuş gerçekten. Süslemeler nasıl gidiyor ?
kına şişeleri bitti ama ben şimdi yetmez diye düşünmeye başladım 10 tane daha eklicem. davetiyeleri süsleyip dağıtmaya başladım zaten. sadece kavanozlarım kaldı. birde etiketleri bastırıp kına şişelerine yapıştırmam onlarıda bu haftasonu hallederim diye düşünüyorum. inş.
ne yapacaksın peki canım

kızlar fikire ihtiyacım var albümde sizi bekliyor. fotodaki çirkinliğimi görmezden gelin lütfen gecenin bir yarısı çekildi fotolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…