- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
kuzu yazmıştım aslında biz çarşamba günü olmadığını fark ettik , nişanlımın tanıdığı kuyumcu vardı o son dakika çözdü saolsun tabi bir masraf dahakuzu ya aklıma geldi foto çekiminde boynunda bişi varmıydı takı olarak
sadece eşyalar evde daha yerleşmedikiüzülme bende hemen hemen aynı durumdayım ayrıca evin hazır senin
hım seti aldınız yani onunlamı çektiniz fotolarıkuzu yazmıştım aslında biz çarşamba günü olmadığını fark ettik , nişanlımın tanıdığı kuyumcu vardı o son dakika çözdü saolsun tabi bir masraf daha
sen hala neden bakmıyosun kuzu yaaaBenim kına mekanımm yok dahaİşin garibi bakmıyorumda
evet canım hatta fotoğrafta belli oluyo sanırım abartı bişey değil öyle :)hım seti aldınız yani onunlamı çektiniz fotoları
bi tanede bana lütfen :)sadece eşyalar evde daha yerleşmedikihalen bir tv miz bilem yok. sihirli değnek istiyorum
hıhı evet gördümde onunlamı çektiniz onu bilemedim. bende set istiyorum alıcaz ama fotoyu onunlamı çeksek bilemedim.evet canım hatta fotoğrafta belli oluyo sanırım abartı bişey değil öyle :)
aynen@Conchiglia bu kızların daha zamanları varya biz dürtmesek bişi yapmıyorlar :)
bence olabilir öbür türlü çok boş kalıyo çünkü kuzuhıhı evet gördümde onunlamı çektiniz onu bilemedim. bende set istiyorum alıcaz ama fotoyu onunlamı çeksek bilemedim.
kursmu versek acabaaynenbize teşekkür etmeleri lazım tecrübe olduk
evet oda var offf nasıl yetişecekbence olabilir öbür türlü çok boş kalıyo çünkü kuzu
kursmu versek acaba
oda var tabibence ben örnek olmamalıyım masraf bitmiyoki
hım buda ayrı sorunbak kuzu oda baya masraf çıkartıyor. bak ayarla aradan çıksın
sen hala neden bakmıyosun kuzu yaaa
kaçarın yokAy hiç bilmiyorum neden bakmadığımı sanırım masraf çıkacak diye
Dimi yaa kaçarı yok elbet tutulacak halletmem lazım bu aralarkaçarın yokbari biran önce ayarlada sıkışma daha fazla
Kızlar size bir soru.. Evlenme teklifinizi hangi aşamada aldınız? Ben henüz almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?