Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahha tabiki yetmez bir sürü eşyamız olacaknişanlım bu ikimize de yeter diyo da bu bana ancak yeterbi tane de küçüğünü aldık artık.ağzına kadar doldurur muyum bilemiyorum.herşeyi yanıma alırım ben
![]()
bende ortanca yapıcam kuzum![]()
kızlar berjerin modelinide renginide değiştirdim albümdeki renk ve model olacak![]()
arkadaşım yaptı çok güzel oldu ama kendimden çokta emin değilimHahha tabiki yetmez bir sürü eşyamız olacak
Bakalım yapailecekmiyizBu berjerde çok güzel rengide güzelmiş
toz pembe istiyodum da ucuza bulunca hemen aldıkinşallah sağlamdır patlamaz falan.teşekkür ederim canım :)
ikinizde güle güle kullann kızlararkadaşım yaptı çok güzel oldu ama kendimden çokta emin değilim
olmadı ona yaptırırım sende yollarsın yaptırırız![]()
ikinizde güle güle kullann kızlar
Hahha tabiki yetmez bir sürü eşyamız olacak
Bakalım yapailecekmiyizBu berjerde çok güzel rengide güzelmiş
arkadaşım yaptı çok güzel oldu ama kendimden çokta emin değilim
olmadı ona yaptırırım sende yollarsın yaptırırız![]()
dimi kadınız sonuçta 1 saatte hazırlanır yanımıza da ne var ne yok alırızhala alışamadı nişanlım durmadan kapının önünde bekliyo
![]()
ne güzelmiş kuzu öyle :)meraklıgiller toplaşın :) misafirim geldi bakın hele albümüme![]()
teşekkür ederim :) çok beğendim ve feci heyecan yaptım gelinliği alınca nolur kimbilirne güzelmiş kuzu öyle :)
çok şirinmişşş güle güle kullan canım :)günaydın kızlar :) dün eve uğradım ama tv ünitesi gelmemiş daha.watsonsdan aldığım bavulların fotoğrafını çektim şimdi atıyorum albüme
Bende pek yoktu biliyomusun stresten heraldeteşekkür ederim :) çok beğendim ve feci heyecan yaptım gelinliği alınca nolur kimbilir![]()
bende bugüne kadar hiç heyecan yoktu soranlara hep diyordum stres var diye ama bugün hissettim :) 15 gün kaldı :)Bende pek yoktu biliyomusun stresten heraldeama giyince bi tuhaf oldum heycan yaptım sonrda ayyy napıyorum ben dedim
![]()
![]()
evet ya az kaldıı :)bende bugüne kadar hiç heyecan yoktu soranlara hep diyordum stres var diye ama bugün hissettim :) 15 gün kaldı :)
benim daha kınada giyecek birşeyim yok evim hazır değil napıcaz böyleevet ya az kaldıı :)
hım buda ayrı sorunBenim kına mekanımm yok dahaİşin garibi bakmıyorumda
kuzu ya aklıma geldi foto çekiminde boynunda bişi varmıydı takı olarakevet ya az kaldıı :)
üzülme bende hemen hemen aynı durumdayım ayrıca evin hazır seninbenim daha kınada giyecek birşeyim yok evim hazır değil napıcaz böyle