- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu arada gecelik 490 tlcikmiş
Çok gzel canım ama tül kurdela bişeyler ekleyebilirsin pembe yada lila renk:)
biz iyiyiz sende haberler :)selam kızlarr sevdiceğin yanından geliyorum nasılsınız bakalım
Bende İstanbuldayım sevdiceğimde yarın Bursadan ailesiyle akşam saatlerine doğru gelicek..Kalbim küt küt atıyo Bende çalıştığım için ablacım ve annecim sağolsunlar bugün şu saatlerde ikram hazırlıkları yapıyolar ben pek yardım edemesemde akşamları eve gittiğimde yardımcı oluyorum kalp şeklinde söz kurabiyeleri yaptım çok güzel oldularr :) tepsiyi hazırladım dün akşamda 1.30 da yattım .Bu akşam umarım güzelce uyuyabilirim yarın bende erken kalkıcam duş,kuaför,hazırlıklar derken zaten akşam olur çok heyecanlıyım napıcam bahsettikçe duygulanıyorum gözümden yaşlar geliyo
selam kızlarr sevdiceğin yanından geliyorum nasılsınız bakalım
Sevdiceğimle sanırım sanırım sanırım düğün mekanını tuttuk gibi bişey olduuuubiz iyiyiz sende haberler :)
Dolaştık kuzumla baya düüğün mekanı için gün ayırttık 1 kasıma kadar süre verdiler 1 kasımda tamamen tutacağız inşallahya bu kurabiye olayına bende mi girsem bilemedim. kimisi tutmuyor kurabiyeler büyüyor küçülüyor zor oluyor diyor. bende uzak duruyorum. bi denesem mi. hiç şeker hamuru tecrübem yok ama
inşallah herşey güzel geçer, ki geçecek eminim bende aşırı heyecanlı biriyim. inşallah bu isteme söz olaylarında yüzüm kızarmaz. kıpkırmızı oluyorum sıkılınca ben
selam bebek biz iyiyiz de sen nerdesin
neresi neresiiiiSevdiceğimle sanırım sanırım sanırım düğün mekanını tuttuk gibi bişey olduuuu
kuzum ben kuraniye denedimde olmadı yani yaptığım pek hoşuma gitmedi...ya bu kurabiye olayına bende mi girsem bilemedim. kimisi tutmuyor kurabiyeler büyüyor küçülüyor zor oluyor diyor. bende uzak duruyorum. bi denesem mi. hiç şeker hamuru tecrübem yok ama
inşallah herşey güzel geçer, ki geçecek eminim bende aşırı heyecanlı biriyim. inşallah bu isteme söz olaylarında yüzüm kızarmaz. kıpkırmızı oluyorum sıkılınca ben
Sevdiceğimle sanırım sanırım sanırım düğün mekanını tuttuk gibi bişey olduuuu
Pekom (polis eğitim ve kongre merkezi) zeytinburnunda aynı zamanda polis evi gittin mi bilmiyorum kuzu ama otel gibi bir yer baya şık falan neyse orayı tutucaz inşallah hatta dur resimleri de yükleyimneresi neresiiii
Teşekkür ederim kuzucum kesinleştirmedik o yüzden umutlanmak istemiyorum ama inşallah bi aksilik çıkmazda tutarız orayıgözün aydın cnm :)
çok guzeller ama bu şeker hamurlarinın içinde haram olan katkilat var ben cesaret edemiyorum açıkçası .. bende sevgilime doğum gününde biyle biseg yaptiricaktim ama şeker hamurunun icindekiler bölümüne bakınca vaz geçtim .. bu işi yapanların da bu konulara hiç dikkat ediceklerini sabmiyorum acikcasi ..skuzum ben kuraniye denedimde olmadı yani yaptığım pek hoşuma gitmedi...
bu büyüklükte yaptırcam 50 adet...
Teşekkür ederim kuzucum kesinleştirmedik o yüzden umutlanmak istemiyorum ama inşallah bi aksilik çıkmazda tutarız orayı
güzel yer canım inşallah olur :)Pekom (polis eğitim ve kongre merkezi) zeytinburnunda aynı zamanda polis evi gittin mi bilmiyorum kuzu ama otel gibi bir yer baya şık falan neyse orayı tutucaz inşallah hatta dur resimleri de yükleyim
valla onu bende hiç düşünmedimçok guzeller ama bu şeker hamurlarinın içinde haram olan katkilat var ben cesaret edemiyorum açıkçası .. bende sevgilime doğum gününde biyle biseg yaptiricaktim ama şeker hamurunun icindekiler bölümüne bakınca vaz geçtim .. bu işi yapanların da bu konulara hiç dikkat ediceklerini sabmiyorum acikcasi ..s
çok guzeller ama bu şeker hamurlarinın içinde haram olan katkilat var ben cesaret edemiyorum açıkçası .. bende sevgilime doğum gününde biyle biseg yaptiricaktim ama şeker hamurunun icindekiler bölümüne bakınca vaz geçtim .. bu işi yapanların da bu konulara hiç dikkat ediceklerini sabmiyorum acikcasi ..s
Dolaştık kuzumla baya düüğün mekanı için gün ayırttık 1 kasıma kadar süre verdiler 1 kasımda tamamen tutacağız inşallah
Pekom (polis eğitim ve kongre merkezi) zeytinburnunda aynı zamanda polis evi gittin mi bilmiyorum kuzu ama otel gibi bir yer baya şık falan neyse orayı tutucaz inşallah hatta dur resimleri de yükleyim
kuzum ben kuraniye denedimde olmadı yani yaptığım pek hoşuma gitmedi...
bu büyüklükte yaptırcam 50 adet...
Babam polis canım Polis yakını olmasına gerek yok sadece polis yakınlarına herşey %30 indirimli, eğer bütçenizi aşmayacaksa bi konuşun derim bençok güzelmiş cnm.Polisevi için polis tanıdık gerekiyor ama dimi? yoksa benim memlekette ki polisevi'de güzel bi yerde ama polis tanıdık olmayınca ben hiç orayı düşünmedim alternatifler arasında
İnşallah canımm çoktandır burayı istiyordum. İçinde restorantları, kuaförü, hamamı, saunası, dış mekan fotoğrafçısı vb. hizmetleri var. Belki kına gecesini de burda yaparım bakalım hayırlısı.güzel yer canım inşallah olur :)
valla onu bende hiç düşünmedim