• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok gzel canım ama tül kurdela bişeyler ekleyebilirsin pembe yada lila renk:)

canım yüzük yükseltici eklicem buna daha, makası pembe süslerim belki, hayalseverrr hayalseverrr gibi yükselticinin yan taraflarını pembe yapabilirim. renk gelecek illa ki. fotoda göründüğünden daha güzel aslında yani bence:KK53:

Bende İstanbuldayım sevdiceğimde yarın Bursadan ailesiyle akşam saatlerine doğru gelicek..Kalbim küt küt atıyo :KK36:Bende çalıştığım için ablacım ve annecim sağolsunlar bugün şu saatlerde ikram hazırlıkları yapıyolar ben pek yardım edemesemde akşamları eve gittiğimde yardımcı oluyorum kalp şeklinde söz kurabiyeleri yaptım çok güzel oldularr :) tepsiyi hazırladım dün akşamda 1.30 da yattım .Bu akşam umarım güzelce uyuyabilirim yarın bende erken kalkıcam duş,kuaför,hazırlıklar derken zaten akşam olur çok heyecanlıyım napıcam bahsettikçe duygulanıyorum gözümden yaşlar geliyo

ya bu kurabiye olayına bende mi girsem bilemedim. kimisi tutmuyor kurabiyeler büyüyor küçülüyor zor oluyor diyor. bende uzak duruyorum. bi denesem mi. hiç şeker hamuru tecrübem yok amao_O

inşallah herşey güzel geçer, ki geçecek eminim:KK49: bende aşırı heyecanlı biriyim. inşallah bu isteme söz olaylarında yüzüm kızarmaz. kıpkırmızı oluyorum sıkılınca ben:oops:

selam kızlarr sevdiceğin yanından geliyorum nasılsınız bakalım :KK76:

selam bebek:KK46: biz iyiyiz de sen nerdesin:KK19:

ya bu kurabiye olayına bende mi girsem bilemedim. kimisi tutmuyor kurabiyeler büyüyor küçülüyor zor oluyor diyor. bende uzak duruyorum. bi denesem mi. hiç şeker hamuru tecrübem yok amao_O

inşallah herşey güzel geçer, ki geçecek eminim:KK49: bende aşırı heyecanlı biriyim. inşallah bu isteme söz olaylarında yüzüm kızarmaz. kıpkırmızı oluyorum sıkılınca ben:oops:

selam bebek:KK46: biz iyiyiz de sen nerdesin:KK19:
Dolaştık kuzumla baya düüğün mekanı için gün ayırttık 1 kasıma kadar süre verdiler 1 kasımda tamamen tutacağız inşallah :KK68::KK68::KK68:

kuzum ben kuraniye denedimde olmadı yani yaptığım pek hoşuma gitmedi...
bu büyüklükte yaptırcam 50 adet...
10729088_1486714248269253_830748868_n.jpg

10723515_1486714244935920_1917968672_n.jpg

neresi neresiiii:KK71::KK71::KK71:
Pekom (polis eğitim ve kongre merkezi) zeytinburnunda aynı zamanda polis evi gittin mi bilmiyorum kuzu ama otel gibi bir yer baya şık falan neyse orayı tutucaz inşallah hatta dur resimleri de yükleyim

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    570 KB · Görüntüleme: 331
  • 2.jpg
    2.jpg
    579,5 KB · Görüntüleme: 195
  • 3.jpg
    3.jpg
    546,1 KB · Görüntüleme: 150

çok guzeller ama bu şeker hamurlarinın içinde haram olan katkilat var ben cesaret edemiyorum açıkçası .. bende sevgilime doğum gününde biyle biseg yaptiricaktim ama şeker hamurunun icindekiler bölümüne bakınca vaz geçtim .. bu işi yapanların da bu konulara hiç dikkat ediceklerini sabmiyorum acikcasi :( ..s

Teşekkür ederim kuzucum kesinleştirmedik o yüzden umutlanmak istemiyorum ama inşallah bi aksilik çıkmazda tutarız orayı :KK76:

çok güzelmiş cnm.Polisevi için polis tanıdık gerekiyor ama dimi? yoksa benim memlekette ki polisevi'de güzel bi yerde ama polis tanıdık olmayınca ben hiç orayı düşünmedim alternatifler arasında

Pekom (polis eğitim ve kongre merkezi) zeytinburnunda aynı zamanda polis evi gittin mi bilmiyorum kuzu ama otel gibi bir yer baya şık falan neyse orayı tutucaz inşallah hatta dur resimleri de yükleyim
güzel yer canım inşallah olur :)
çok guzeller ama bu şeker hamurlarinın içinde haram olan katkilat var ben cesaret edemiyorum açıkçası .. bende sevgilime doğum gününde biyle biseg yaptiricaktim ama şeker hamurunun icindekiler bölümüne bakınca vaz geçtim .. bu işi yapanların da bu konulara hiç dikkat ediceklerini sabmiyorum acikcasi :KK43: ..s
valla onu bende hiç düşünmedim :KK51:

çok guzeller ama bu şeker hamurlarinın içinde haram olan katkilat var ben cesaret edemiyorum açıkçası .. bende sevgilime doğum gününde biyle biseg yaptiricaktim ama şeker hamurunun icindekiler bölümüne bakınca vaz geçtim .. bu işi yapanların da bu konulara hiç dikkat ediceklerini sabmiyorum acikcasi :KK43: ..s

Hadi ya.. İyice sorup soruşturmak lazım..

Dolaştık kuzumla baya düüğün mekanı için gün ayırttık 1 kasıma kadar süre verdiler 1 kasımda tamamen tutacağız inşallah :KK68::KK68::KK68:

çok güzelmiş ben beğendim nezih bi yere benziyor:KK50:

kaç tl tutacak canım:KK17:

kaç tl istiyolar bunlara kuzu:110:

çok güzelmiş cnm.Polisevi için polis tanıdık gerekiyor ama dimi? yoksa benim memlekette ki polisevi'de güzel bi yerde ama polis tanıdık olmayınca ben hiç orayı düşünmedim alternatifler arasında
Babam polis canım :KK69: Polis yakını olmasına gerek yok sadece polis yakınlarına herşey %30 indirimli, eğer bütçenizi aşmayacaksa bi konuşun derim ben

güzel yer canım inşallah olur :)

valla onu bende hiç düşünmedim :KK51:
İnşallah canımm çoktandır burayı istiyordum. İçinde restorantları, kuaförü, hamamı, saunası, dış mekan fotoğrafçısı vb. hizmetleri var. Belki kına gecesini de burda yaparım bakalım hayırlısı. :KK6:

Back