• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hazır mı herşey neler yapıyosunuz :)

Evet canım şeker hamuruyla kalp şeklinde söz kurabiyesi yaptım paketledim dün akşam kurdelelerinede nazar boncuğu taktık dün akşam sarma sardık annem bugün börek çörek kek elmalı tart falan yapıcak ablamla kahvelerin yanına lokum aldım söz tepsim hazır elbisemi geçen hafta aldım yarında erkenden kalkıcam duş kuaför hazırlık..akşama doğruda gelicekler inşallah canım :) :) dua et bana

Evet canım şeker hamuruyla kalp şeklinde söz kurabiyesi yaptım paketledim dün akşam kurdelelerinede nazar boncuğu taktık dün akşam sarma sardık annem bugün börek çörek kek elmalı tart falan yapıcak ablamla kahvelerin yanına lokum aldım söz tepsim hazır elbisemi geçen hafta aldım yarında erkenden kalkıcam duş kuaför hazırlık..akşama doğruda gelicekler inşallah canım :) :) dua et bana
ayy çok heyecanlı yaa
bize anlatırsın herşeyi:)
resimler var mı :)

ben bugün çok yoruldum yaaa
ama size güzel bi haberim var
benim artık bi ütüm varmış:)
ben sevgilime elektrikli aletleri almaya başladığımı söylememiştim bugün söyledim kızdı bana
ütüyle blendr eksik filan diye konuştuk begendiğim ütüyü almış:)

ben sevgilime elektrikli aletleri almaya başladığımı söylememiştim bugün söyledim kızdı bana

Ne güzel işte canım güle güle kullan hangi ütü? :)

Kızlar bir şey danışmak istiyorum size.. Malum sevgilimle aramızda çooooook mesafe var. Bu aralar kendine hiç dikkat etmiyor beslenmesine vs. Ben ona bir paket hazırlayıp yollamak istiyorum. İçine neler koyabilirim? Giyecek, yiyecek değişik fikirler istiyorum. 1 kutu supradyn koycam o kesin (vitamin).. :)
pastil koyabilirsin canım

Ne güzel işte canım güle güle kullan hangi ütü? :)
morphy-richards-42221-power-steam-elite-utu-i6479.jpg

Eki Görüntüle 1279710

Kızlar sizden fikir almıştım ya hani bu bıçaklar için.. Cicilibicilievesyalarinda 35 liraydı tanesi ama ben evideada 21 tlye buldum ordan aldım fakat seçme şansı yoktu yani kafalarına göre yolluyorlarmış, ben de dedim şansıma ne gelirse artık.. Maalesef beğendiğim 1 ve 3 gelmedi :KK43: 2. olan geldi. Tabi o da güzel ama diğerlerinden biri olsa daha da sevinirdim :)
Bence 2 de çok hoş canım Aşkla kullan :)

Güle Güle kllan canım :)

Canım neden böyle bir ütü aldın da normal ütü almadın? Fikir amaçlı soruyorum. :)
valla inan bilmiyorum canım daha tam araştırmamıştım bile bu markaya takıldım ya ben ayy ütüsünüde çok begendim filan dedim :)
o da almış :)
ama kazanlı ütülerin buhar gücü daha fazla olduğu için ütü daha kısa sürede bitiyomuş daha pratikmiş:)
ama kendim alsaydım belki kazanlı almazdım

valla inan bilmiyorum canım daha tam araştırmamıştım bile bu markaya takıldım ya ben ayy ütüsünüde çok begendim filan dedim :)
o da almış :)
ama kazanlı ütülerin buhar gücü daha fazla olduğu için ütü daha kısa sürede bitiyomuş daha pratikmiş:)
ama kendim alsaydım belki kazanlı almazdım

Daha elektrikli olaylarına girmedim nerden baksan 2 yılım daha var diye ama araştırırken bunlara da bakayım hiç aklımda yoktu :)

Daha elektrikli olaylarına girmedim nerden baksan 2 yılım daha var diye ama araştırırken bunlara da bakayım hiç aklımda yoktu :)
araştırmakta fayda var canım bide magazadan çıkmadığı sürece garantisi başlamıyo diye biliyorum
bazen alıyolar magazada bekletiyolar

Back