- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
çıplak gzrim bunu almak yerine
Zaten bunu giysek üstümüzde kaç saniye kalır ki ortalama 5-10-15?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıplak gzrim bunu almak yerine
15 saniye için vermem ben o parayı versem de hiç çıkarmadan evde gezer dururum :)Zaten bunu giysek üstümüzde kaç saniye kalır ki ortalama 5-10-15?
15 saniye için vermem ben o parayı versem de hiç çıkarmadan evde gezer dururum :)
ayy duramam demi :)He durursun tabi, sen öyle san
İşte canım il dışı tayinleri de haziran temmuzda açtıkları için bu olay gerçekleşebilir bizde istanbula gideriz orda ki öğretmen açığı daha da fazla hıh:))
İşte canım il dışı tayinleri de haziran temmuzda açtıkları için bu olay gerçekleşebilir bizde istanbula gideriz orda ki öğretmen açığı daha da fazla hıh:))
Pardon hangi sehirdesiniz dicektim
kuzum ben kuraniye denedimde olmadı yani yaptığım pek hoşuma gitmedi...
bu büyüklükte yaptırcam 50 adet...
50 adet 50 tl canım...
kendim yaparım dedim ama ugraşamıycam
bence 50 kişi için hiç dışarıya yönelme canım bizimde taş çatlasa 50 kişi olcaz ama evdeyiz :)
Günaydın canımmm ohh ne güzeell miss gibii tadını cıkarınn :):)Gunaydin kizlaar
Nisanlim yanima gelddide ondan burayla ilgilenemiyorum..optum sizleri
Oyy canım hayırlı olsun uğur getirsin o zaman :)Sınava girmeden 2 nevresim takımı ve yatak örtüsü aldım :))
Sağol tatlım :) 3markadan da birer tane aldım :) taç özdilek ve soley :)Oyy canım hayırlı olsun uğur getirsin o zaman :)
Günaydın kızlar... offf ya stres stres üstüne bi bitmiyo valla. 11de sınavım var çok dua edin bana olur mu