- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
çıplak gzrim bunu almak yerine![]()
Zaten bunu giysek üstümüzde kaç saniye kalır ki ortalama 5-10-15?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıplak gzrim bunu almak yerine![]()
15 saniye için vermem ben o parayı versem de hiç çıkarmadan evde gezer dururum :)Zaten bunu giysek üstümüzde kaç saniye kalır ki ortalama 5-10-15?![]()
15 saniye için vermem ben o parayı versem de hiç çıkarmadan evde gezer dururum :)
ayy duramam demi :)He durursun tabi, sen öyle san![]()
İşte canım il dışı tayinleri de haziran temmuzda açtıkları için bu olay gerçekleşebilirbizde istanbula gideriz orda ki öğretmen açığı daha da fazla hıh:))
İşte canım il dışı tayinleri de haziran temmuzda açtıkları için bu olay gerçekleşebilirbizde istanbula gideriz orda ki öğretmen açığı daha da fazla hıh:))
Pardon hangi sehirdesiniz dicektim![]()
kuzum ben kuraniye denedimde olmadı yani yaptığım pek hoşuma gitmedi...
bu büyüklükte yaptırcam 50 adet...
![]()
![]()
50 adet 50 tl canım...
kendim yaparım dedim ama ugraşamıycam
bence 50 kişi için hiç dışarıya yönelme canım bizimde taş çatlasa 50 kişi olcaz ama evdeyiz :)
Günaydın canımmm ohh ne güzeell miss gibii tadını cıkarınn :):)Gunaydin kizlaar
Nisanlim yanima gelddide ondan burayla ilgilenemiyorum..optum sizleri
Oyy canım hayırlı olsun uğur getirsin o zaman :)Sınava girmeden 2 nevresim takımı ve yatak örtüsü aldım :))
Sağol tatlım :) 3markadan da birer tane aldım :) taç özdilek ve soley :)Oyy canım hayırlı olsun uğur getirsin o zaman :)
Günaydın kızlar... offf ya stres stres üstüne bi bitmiyo valla. 11de sınavım var çok dua edin bana olur mu