• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hem tanışma hem isteme olucak canım uzak oldukları için ..Telefonda konuştular daha önce ama ilk defa görücekler birbirlerini aileler :)

Peki birşey sorabilirmiyim, sadeve tanışmaya gelindiğinde çaymı yapılır kahvemi? Siz atlatın hayırlısıyla benide bilgilendirin :KK76:

Peki birşey sorabilirmiyim, sadeve tanışmaya gelindiğinde çaymı yapılır kahvemi? Siz atlatın hayırlısıyla benide bilgilendirin :KK76:

Canım isteme olduğu için önce tabii ki kahve servisi yapıcam istendikten sonra yüzükler takılıcak daha sonrada ikramlarla birlikte çay servisi olucak

Kızlar kargomu aldımm ve gidip kavga ettim ama şimdi netten nevresim takımı almayı düşünüyorum ama yurtiçi kargo ise almayı düşünmüyorum napacam ya

Kızlar kargomu aldımm ve gidip kavga ettim ama şimdi netten nevresim takımı almayı düşünüyorum ama yurtiçi kargo ise almayı düşünmüyorum napacam ya
Off bu kargolar cidden cok sknti. Konus baska kargoya verin de. Zaten ucretsiz kargo degilse kabul ederler.

bunın fiyatını neyniş öğrendniz mi ?

Sırf dantelden eminönünden alıp yapabiliriz ya bn cevajhirde gördüm sırf bildiğiniz tül 950 liraydı ohaa dedim benimde gözlerrrr:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
henüz fiyatını ögrenemedim canım :)
Kızlar bende ağustos gibi evleneceğim nişanım ocak ayında olacak ama hiç bir hazırlık yapmıyorum. Çok mu rahatım ne:KK47::KK53:
bi yerden başlamalısın :)

Bende İstanbuldayım sevdiceğimde yarın Bursadan ailesiyle akşam saatlerine doğru gelicek..Kalbim küt küt atıyo :KK36:Bende çalıştığım için ablacım ve annecim sağolsunlar bugün şu saatlerde ikram hazırlıkları yapıyolar ben pek yardım edemesemde akşamları eve gittiğimde yardımcı oluyorum kalp şeklinde söz kurabiyeleri yaptım çok güzel oldularr :) tepsiyi hazırladım dün akşamda 1.30 da yattım .Bu akşam umarım güzelce uyuyabilirim yarın bende erken kalkıcam duş,kuaför,hazırlıklar derken zaten akşam olur çok heyecanlıyım napıcam bahsettikçe duygulanıyorum gözümden yaşlar geliyo
ayyy ne kadar heyecanlısındır şimdi:)

Back