2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

2015 in sonu 2016 başı daha belli değil yani :)

Daha varmış canım yavaş yavaş hazırlık yaparsın öyle hemen alma daha güzelleri çıkıyo sonra herşeyin :) Biz gelincikler her an herşeyi beğenebiliyoruz

ohooo daha ne olcak yeter o kadar bende ceyizr namina da busey yok millettan onxe kalma babaannemin.yaptığı seccade var o kadar onu da kullanmam zaten
bence yavaş yavaş almaya su gibi para gidiyo valla ben anlamadım bu işi bi ay başını bi ay sonunu biliyorum

Kızlar sizden fikir almıştım ya hani bu bıçaklar için.. Cicilibicilievesyalarinda 35 liraydı tanesi ama ben evideada 21 tlye buldum ordan aldım fakat seçme şansı yoktu yani kafalarına göre yolluyorlarmış, ben de dedim şansıma ne gelirse artık.. Maalesef beğendiğim 1 ve 3 gelmedi 2. olan geldi. Tabi o da güzel ama diğerlerinden biri olsa daha da sevinirdim :)

Olsun canım o da güzelmiş üzülme sen :)

cicilibicili şeyler çok pahalı ya
bende evideadan bişeyler alıcam çok fazla eksiğim kalmadı zaten :)
çok tatlı bıçaklar valla ben hepsini tereddütsüz begenirim :)

cicilibicili şeyler çok pahalı ya
bende evideadan bişeyler alıcam çok fazla eksiğim kalmadı zaten :)
çok tatlı bıçaklar valla ben hepsini tereddütsüz begenirim :)

Yalnız şöyle bişi oldu. İlk defa ordan alışveriş yaptım, sorularım kısmı var, ordan sorduğun her soruya hemen cevap veriyorlar çok ilgililer ama siparişimi 2ye bölmüşler. 2 posta halinde yollayacaklarmış. İlk posta geldi. Diğeri sonra gelecekmiş.

English Home siparişlerim de geldi, çok beğendim hepsini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…