- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
ay benmde var ya..daha hiç başlamadım ödemesine
Ben 4 taksit yaptırdım 1650tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay benmde var ya..daha hiç başlamadım ödemesine
Ben 4 taksit yaptırdım 1650tl
güzel olmuşcanım ama bence küçük bi renk katmalısın ellerine sağlık :)
güzel olmuşcanım ama bence küçük bi renk katmalısın ellerine sağlık :)
inanamıyoruummmmHeyyyyyyy :)
inanamıyoruummmm
kim gelmişş
nelerlerdesin gelincik:)
bizimde 580 dolar işte. allahtan ev arkadaşım var. 2 ye bölüp ödücez kasımdan itibaren
Ben tekim bide, off çok sıkıştım bu ara yaa.. Kiraydı, yakıttı, krediydi.. Daha bir yığın şey..
aynen yaa..bi sürü borç yaptım..
yılbaşına kadar artk çeyiz namına bişi almamam gerek.
en azından aylık ödemelerim birazcık inecek... ikinci dönem yakıt parasıda bitince anca rahatlıcm.
ondan snra da düğüne kınaya odaklanırım artık
Ben tekim bide, off çok sıkıştım bu ara yaa.. Kiraydı, yakıttı, krediydi.. Daha bir yığın şey..
yalnız değilsiniz kızlar daha benim hiçbişiyimde yok
Para olmadan hiçbir şey olmuyor valla..
Merhaba
selam kızlar :) kargom bugün geleckti güya. takibe baktım müşteri şubeden alcak diyo.evde yokmuşum ne not var ne telefon. sinir oldum şikayet ettim ama sinirimi alamadım. çünkü bu 2.oldu. daha öncede yanlış adrese bırakmışlardı kargomu. başka nereye şikayet etsemde bu şubenin başını yaksam diye düşünüorum
selam kızlar :) kargom bugün geleckti güya. takibe baktım müşteri şubeden alcak diyo.evde yokmuşum ne not var ne telefon. sinir oldum şikayet ettim ama sinirimi alamadım. çünkü bu 2.oldu. daha öncede yanlış adrese bırakmışlardı kargomu. başka nereye şikayet etsemde bu şubenin başını yaksam diye düşünüorum
Kızlar bir şey danışmak istiyorum size.. Malum sevgilimle aramızda çooooook mesafe var. Bu aralar kendine hiç dikkat etmiyor beslenmesine vs. Ben ona bir paket hazırlayıp yollamak istiyorum. İçine neler koyabilirim? Giyecek, yiyecek değişik fikirler istiyorum. 1 kutu supradyn koycam o kesin (vitamin).. :)