• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben tekim bide, off çok sıkıştım bu ara yaa.. Kiraydı, yakıttı, krediydi.. Daha bir yığın şey.. :KK43:

aynen yaa..bi sürü borç yaptım..
yılbaşına kadar artk çeyiz namına bişi almamam gerek.
en azından aylık ödemelerim birazcık inecek... ikinci dönem yakıt parasıda bitince anca rahatlıcm.
ondan snra da düğüne kınaya odaklanırım artık :KK49:

aynen yaa..bi sürü borç yaptım..
yılbaşına kadar artk çeyiz namına bişi almamam gerek.
en azından aylık ödemelerim birazcık inecek... ikinci dönem yakıt parasıda bitince anca rahatlıcm.
ondan snra da düğüne kınaya odaklanırım artık :KK49:

Aynen benim de kendimi tutmam gerek.. Kasımın 15ine kadar hiçbir şey almayacağım artık. Bu ayı kapattım.

selam kızlar :) kargom bugün geleckti güya. takibe baktım müşteri şubeden alcak diyo.evde yokmuşum ne not var ne telefon. sinir oldum şikayet ettim ama sinirimi alamadım. çünkü bu 2.oldu. daha öncede yanlış adrese bırakmışlardı kargomu. başka nereye şikayet etsemde bu şubenin başını yaksam diye düşünüorum :KK11:

Hoşgeldin :)

selam kızlar :) kargom bugün geleckti güya. takibe baktım müşteri şubeden alcak diyo.evde yokmuşum ne not var ne telefon. sinir oldum şikayet ettim ama sinirimi alamadım. çünkü bu 2.oldu. daha öncede yanlış adrese bırakmışlardı kargomu. başka nereye şikayet etsemde bu şubenin başını yaksam diye düşünüorum :KK11:

Valla canım benim de başıma çok geldi öyle şeyler, nereye şikayet ettiysem de olmadı, bir şekilde arada kaynamayı başarıyorlar.

Kızlar bir şey danışmak istiyorum size.. Malum sevgilimle aramızda çooooook mesafe var. Bu aralar kendine hiç dikkat etmiyor beslenmesine vs. Ben ona bir paket hazırlayıp yollamak istiyorum. İçine neler koyabilirim? Giyecek, yiyecek değişik fikirler istiyorum. 1 kutu supradyn koycam o kesin (vitamin).. :)

Hemensoyliyim.cnku bu konuda baya hakkimi arayip karsiligini almisligim var.
Once subeyi arayip kizmissindir zaten. Kargoyu kim sana getrdiyse onun numarasini al. Siz niye gelmeden once aramiyorsunuz yada geldik diye not birakmiyorsunuz diye kizacaksn. Adam hala gicik konusursa sen adini soyadini soyle bakim bana diceksin.
Tabi o da havali havali soylicek. Hemen bolge mudurlugunu arayip bu subeyi ve elemani sikayet ediceksn. Atiyorum soyle ;
A:sizin gorrvnz kaargoyi eve teslm etmek degilmi?
B:evet
A:o halde neden ben evde yokken gelinmistr diye not biraklmiyo eve!ben sizimi takip edip durcam.nerden bileyim gelip gittiginizi.su subenizdeki su elemanin yaptigi hata sebeyle bunun telafi edilmesini ve kargomun eve biraklmasini istyrm de...baya ofkeli konus.

Denenmis ve sonuc alnmistir. Subeyi bolge mudurlugune ssikayet et kisaca

Kızlar bir şey danışmak istiyorum size.. Malum sevgilimle aramızda çooooook mesafe var. Bu aralar kendine hiç dikkat etmiyor beslenmesine vs. Ben ona bir paket hazırlayıp yollamak istiyorum. İçine neler koyabilirim? Giyecek, yiyecek değişik fikirler istiyorum. 1 kutu supradyn koycam o kesin (vitamin).. :)

Ayy sen ne kdar dusuncelisin yaaa :D masallah

selam kızlarr nasıl gidiyor bakalım ?

siz gerçekten hazır mısınız evliliğe? ruh eşiniz olduğunu hisssediyor musunuz

Back