- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
bende nişan için gerekli olanları çeyizimde kullanılcak türden alıp tasarruf sağlamayı planlıyorum
Nasıl mesela canım? He bir de sen balerinli set mi almak istiyordun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende nişan için gerekli olanları çeyizimde kullanılcak türden alıp tasarruf sağlamayı planlıyorum
Keşke kendi şehrinizdekileri seçip baksaydınız Bir mobilya beğendikten sonra insanın aklında o kalıyor sonrabiz orda bi markadan çok güzel mobilyalar beğendik,sanırım aria firmasıydı.ama firma bursada ve online satışta göremedik sitelerinde öyle olunca kaldı
İnternetten alacam ya gerçekten taç mıdır acaba?gayet uygun canım dediğin seti 500 de aşagı hiç görmedim :)
hangi site canım?İnternetten alacam ya gerçekten taç mıdır acaba?
Keşke kendi şehrinizdekileri seçip baksaydınız Bir mobilya beğendikten sonra insanın aklında o kalıyor sonra
n11 canım. Başka site var mı senin bildiğinhangi site canım?
Daha vaktin varmış, inşallah daha çok içine sinen bir model bulursunbakalım o modelin belki aynısını yapan bi yer bulursak olabilir ya da başka bi yerden bakıcaz artık.düğün yaza olduğundan şuan acelesi yok ztn.belki o zmna kdr başka güzel bir model beğeniriz bi yerde :) ama ewt aklım kaldı :)
yok kuzum benim aklımda yok balerinli set...Nasıl mesela canım? He bir de sen balerinli set mi almak istiyordun?
taçın kendi sitesine baktın mı canımn11 canım. Başka site var mı senin bildiğin
Kuzu adanada yaşayacak olsanız mobilyacılar sitesinde güzel şeyler var. Bence istanbulda da vardır:)Daha vaktin varmış, inşallah daha çok içine sinen bir model bulursun
Onu gördüm de güvenilir mi bilmiyorum. Kredi kartı ile alacam yataçın kendi sitesine baktın mı canım
bide yanlış hatırlamıyosam nevresim dünyası diye bi site vardı
alışveriş yapmadım canım net bişey söyleyememOnu gördüm de güvenilir mi bilmiyorum. Kredi kartı ile alacam ya
Yine en iyisi bilindik siteler canım iadesi varsa alacam :)alışveriş yapmadım canım net bişey söyleyemem
yok kuzum benim aklımda yok balerinli set...
bunları istiyorum 150 tutyor fiyatı daha ucuz bulamadım mesela bunları kullandıktan sonra çeyizime kaldırıcam 3 üde eksik şu anda :)
başkasıdır canım :)Allah Allah ben yanlış hatırladım sanırsam, belki başkasıydı o
benim bohçada bakım seti ve terlik eksik bu paralar nereye gidiyo bende anlamıyorum kivalla bende bu ay maaşı nereye harcadım belli değil. güya bohçayı tamamlıcaktım, o yuzden bu ay birikim yapmadım ama param çar çur oldu
Benim de şu kömür taksidi bitsin tupperwarelere girişicem, onları da bir tamamlayayım.