• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

biz orda bi markadan çok güzel mobilyalar beğendik,sanırım aria firmasıydı.ama firma bursada ve online satışta göremedik sitelerinde :KK43: öyle olunca kaldı :KK43:
Keşke kendi şehrinizdekileri seçip baksaydınız :( Bir mobilya beğendikten sonra insanın aklında o kalıyor sonra :(

Keşke kendi şehrinizdekileri seçip baksaydınız :KK43: Bir mobilya beğendikten sonra insanın aklında o kalıyor sonra :KK43:

bakalım o modelin belki aynısını yapan bi yer bulursak olabilir ya da başka bi yerden bakıcaz artık.düğün yaza olduğundan şuan acelesi yok ztn.belki o zmna kdr başka güzel bir model beğeniriz bi yerde :) ama ewt aklım kaldı :)

bakalım o modelin belki aynısını yapan bi yer bulursak olabilir ya da başka bi yerden bakıcaz artık.düğün yaza olduğundan şuan acelesi yok ztn.belki o zmna kdr başka güzel bir model beğeniriz bi yerde :) ama ewt aklım kaldı :)
Daha vaktin varmış, inşallah daha çok içine sinen bir model bulursun :KK19:

Nasıl mesela canım? He bir de sen balerinli set mi almak istiyordun?
yok kuzum benim aklımda yok balerinli set...
bunları istiyorum 150 tutyor fiyatı daha ucuz bulamadım mesela bunları kullandıktan sonra çeyizime kaldırıcam 3 üde eksik şu anda :)
IMG_7194[1]-600x817.jpg

cam-kapakli-beyaz-kucuk-kek-fanusu-600x817.jpg
IMG_7369[1]-600x817.jpg

tam olarak şu an alıp başımı gitsem kızlar :)
40 adet poşet 25
50 adet kurabiye 50
50 adet etiket 15
kafes 20
ahşap harfler 50
kurabiyelik fanus peçetelik 150
konuşma balonları 15
çerçeve 60

tam olarak 385 lira...:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

yok kuzum benim aklımda yok balerinli set...
bunları istiyorum 150 tutyor fiyatı daha ucuz bulamadım mesela bunları kullandıktan sonra çeyizime kaldırıcam 3 üde eksik şu anda :)
IMG_7194[1]-600x817.jpg

cam-kapakli-beyaz-kucuk-kek-fanusu-600x817.jpg
IMG_7369[1]-600x817.jpg

Allah Allah ben yanlış hatırladım sanırsam, belki başkasıydı o :KK64:

valla bende bu ay maaşı nereye harcadım belli değil. güya bohçayı tamamlıcaktım, o yuzden bu ay birikim yapmadım ama param çar çur oldu:mad:

Benim de şu kömür taksidi bitsin tupperwarelere girişicem, onları da bir tamamlayayım.

Allah Allah ben yanlış hatırladım sanırsam, belki başkasıydı o :KK64:
başkasıdır canım :)
valla bende bu ay maaşı nereye harcadım belli değil. güya bohçayı tamamlıcaktım, o yuzden bu ay birikim yapmadım ama param çar çur oldu:mad:
benim bohçada bakım seti ve terlik eksik bu paralar nereye gidiyo bende anlamıyorum kio_O

Back