- 1 Eylül 2014
- 1.291
- 1.442
- 158
- 33
para kartınıda kabul ediyo canım senin hatta dha cok işine gelir orası bir sürü güzel şey var satılabilcek :)Ben bu aliexpressden bi turlu alisveris yapamadm ya kartlarimi kabul etmiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
para kartınıda kabul ediyo canım senin hatta dha cok işine gelir orası bir sürü güzel şey var satılabilcek :)Ben bu aliexpressden bi turlu alisveris yapamadm ya kartlarimi kabul etmiyor![]()
para kartınıda kabul ediyo canım senin hatta dha cok işine gelir orası bir sürü güzel şey var satılabilcek :)
Kızlar porselen yemek takımı hala almadım çünkü sürekli kampanyalar devam ediyor ve mayıs gibi düğün düşündüğümüz için ne olur ne olmaz belki zevkim değişir diye beklemek istedim. Her neyse size bir soru.. Kışın genelde evlilik sezonu olarak sayılmadığı için porselen yemek takımı, kküçük ev aletleri, çkb takımları falan biraz daha uygun olur mu dersiniz? Evet derseniz baharı beklemeden kışın halledeyim hepsini
Sen nerelerden hangi fiyatlara aldın canım? Örneğin misafir yemek takımını?Ben gecen sene kisin almistim, ceyize baslarken ilk aldiklarimdandi kucuk ev aletleri, ckb takimi filan. Cok da uygun kampanyalar bulmustum yine de genel olarak bu tarz esyalarda fiyatlar ayni duzeylerde seyrediyor.
Benimkini kabul etmiyo bankayi aradim alisverise acik diyor ama olmuyorpara kartınıda kabul ediyo canım senin hatta dha cok işine gelir orası bir sürü güzel şey var satılabilcek :)
bende nikahım için beğendim ve alıcam sanırım riske girip :)ben ordan nişan için çok güzel ve uygun elbiseler beğendim ama gerçekten fotolarda ki gibi gelir mi acaba diye cesaret edemediğimden alamadım![]()
Sonucu mutlaka yaz :)bende nikahım için beğendim ve alıcam sanırım riske girip :)
bende nikahım için beğendim ve alıcam sanırım riske girip :)
Canim instagramdaki butikler oradan alip 3 katina satiyor iste .. saticisinin puanina yorumlarrina fln dikkat etmen lazim.kızlarr aliexpressteki fiyatlar gerçek miii?? şoklardayımm var mı ordan alışveriş yapan güvenli bi site mii![]()
Canim instagramdaki butikler oradan alip 3 katina satiyor iste .. saticisinin puanina yorumlarrina fln dikkat etmen lazim.
Kardesim instagramda bi cekilisten tsirt kazanmisti sapasaglam geldi canim tek bildigim o.. ayrica free shipping olanlara bak ucretsiz kargo yani. Yoksa urunden fazla kargo odersn :)aynen baya bi uygun geldi bana da ama işte güvenebilir miyim bilemiyorumm
en az 20 tane sipariş vermek lazım canım...hayalseverrr guzel olur bence
benim pecetelerim desenli olmasa bende yapardim. Bide pecete şeysi adi neyse o hosuma gitmedi. peceteyi alan kisi cikarip atacak onu. Ama hani 10kisiye havlu verecektin ya o havlulari mini katlayip onlara kullanabilirsin pecete yerine
Bir de sana ozel mesaj attim okumadin mi![]()
Markafoniye güvenmeyin derim ben kızlarSonucu mutlaka yaz :)