- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
mağazasını hiç görmedim canım ama kapıda ödemesi var :)Canım lav sadece internetten mi satış yapıyor yoksa mağazası da var mı biliyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mağazasını hiç görmedim canım ama kapıda ödemesi var :)Canım lav sadece internetten mi satış yapıyor yoksa mağazası da var mı biliyor musun?
özellikle 1. nevresime bayıldım :)
teşekkür ederim canıım benimm :)özellikle 1. nevresime bayıldım :)
Alttakiler cok asil duruyo canim :)bunlarda diğer 2 seçenegim kızlar :)
Aiyy gule gule kullan canimm. 2. Ye bayildiim
bende begendim onları:)Alttakiler cok asil duruyo canim :)
bölümün neydi canım inşallah atanırsın :)Kizlar bolumumde 26. Olmusum kpss de ama bolumum cok az alim yapiyor. Dua edin bana atanabileyim
Fotograf kuzum insallah yaaabende begendim onları:)
bölümün neydi canım inşallah atanırsın :)
daha önce hiç alışveriş yapmadım canımMutluhatun lava dan alisveris yaptnmi onceden?
Bardak ya sncta.kirilir eder filan.baaya riskli
bayıldımm nerden aldın canım :)
canım buyuk olanın aynısının altı fosfor pembelisi var bende :)kızlarrr
gelelim bardak konusuna ben çeşit çeşit 6 lı bardak alma taraftarı değilim şu an bi 6 lı kadehim var bide sevgilimin gaza gelip aldığı 6 lı renkli bardak :) daha fazla 6 lı bardak kuru kalabalıga yol açar sankigünlük için 12 li böyle bi takım yapmaya karar verdim su ve meşrubat bardağı olarak sizinde fikrinizi alıyım diye düşündüm :)
misafir su takımı için aklımda paşabahçenin bi serisi var bu ara moda zaten :)
evet tam olara 500500. sayfadayız ben günlük kullanacam şeyleri ucuzlukcudan alacam şimdi küçük ev aletleri ve yatak odası ile ilgilencem :)
güle güle kullan canım ben rensiz alıcam ki her mesaya uyum göstersin :)canım buyuk olanın aynısının altı fosfor pembelisi var bende :)
Ben geçen sene almıştım şu an kullandığım tüm mutfak eşyalarım 300 liraydı:))evet tam olara 500
bende ıvır zıvırları hep züccaciye tarzı yerlerden birazda netten aldım :)
güle güle kullan canım ben rensiz alıcam ki her mesaya uyum göstersin :)
baya uygun almışsın canım :)Ben geçen sene almıştım şu an kullandığım tüm mutfak eşyalarım 300 liraydı:))
züccaciye dükkanlarında ve A101 de oluyor lav marka canımmağazasını hiç görmedim canım ama kapıda ödemesi var :)
inşallah olr canım benimKizlar bolumumde 26. Olmusum kpss de ama bolumum cok az alim yapiyor. Dua edin bana atanabileyim