- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
canım eğer sevdiceğin giyerse taba rengi güzel benim nişanlımın var o renk :)
hımm ben hafta sonu onunla gezeyyim biraz bu renkleri göstereyim bakalım ne dicek birde bişeyde beğenmez varya benden beter yeminle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eğer sevdiceğin giyerse taba rengi güzel benim nişanlımın var o renk :)
ben çok sevemedim canım bu modelihttp://www.flo.com.tr/Kinetix-Simba-Taba-Erkek-Bot.html kızlar bu bot nasıl taba rengi daha hoşuma gitti ama işte erkek giymez ki o giymez gibi o rengi
peşin al yavaş yavaş al bence canım :)biz kızlar var ya:) nelere takılıoruz ya:) bnde öyle nevresim takımlarına baktım ama güvenemiyorum nete
ben 4. daha çok sevdim :)1 ya da 4..
Aynen oyle yap canim :) en azindan begencek mi vs derdin olmuyorikisnide duydum fakat inanılmaz kararsız insan olarak ve kolay beğenmeyen çift olgmuz için diyorum ki o beğensin ben alayım orada ona sevgilier günü hediyesi. ha şimdi vermişim ha o zaman maksat eksiğimizi almak olur mu sizce?
ben çok sevemedim canım bu modeli
peşin al yavaş yavaş al bence canım :)
ben 4. daha çok sevdim :)
Aynen oyle yap canim :) en azindan begencek mi vs derdin olmuyor
http://www.flo.com.tr/Kinetix-Salvador-Siyah-Erkek-Bot.htmlklasik tarzı modelleri pek seveceğini sanmıyorum sportif düşünüyorum giyer diye canım model olaeak sn nasl tercih ederdin canım
İyiyim tatlım şükür sen nasılsın?selam canım nasılsın
2. Ye bayildiiimmmkızlar banyo setlerine bakıyorumda sizce nasıllar
selammmselamlar kızlar
,2. Ye bayildiiimmm
Aa tamam canim mail isteyen sendin dimi :) gonderdim sana katolog :)tubbim özge sedat benim inst. ablamınkini kullanıyorum kendi hesabımın şifresini unuttum maalesef
ne katalogu ben niye yabancıyım bu konuyaAa tamam canim mail isteyen sendin dimi :) gonderdim sana katolog :)
Floya bak canim. Ayakkabi dunyasina gore daha ucuz :)yanımda da 2 hafta önce ayakkabı dnyasına girik inanılmaz pahalı ürünler vardı o da pek beğenmedi . bilmiyorum nerden baksak
Amerikan servisi katologu tatlim :) bak ornek atayim sana dane katalogu ben niye yabancıyım bu konuya
Aa tamam canim mail isteyen sendin dimi :) gonderdim sana katolog :)
Floya bak canim. Ayakkabi dunyasina gore daha ucuz :)