- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
kızlarrrrrr
küçük elektrikli aletlerini almayanlar için kampanyaaa buldummmmm393,00 TL
markası ne canım ? korkmaza benziyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrr
korkmaz canım markası :)markası ne canım ? korkmaza benziyor
evettt güne güzel bi haberle başladıkkkkgünaydııııın çıtırlarrr
düğün salonumuzu tuttuk. 23 mayıs 2015
22 sinde kınam var
korkmaz canım markası :)
günaydııııın çıtırlarrr
22 sinde kınam var
sağol canımm,atayımevettt güne güzel bi haberle başladıkkkk
hayırlı olsun tatlım
salonun resimleri var mı :)
malesef canım,istedğimiz salon 7300 dü. ne gerek var kiBen bakayım bunlar yok bende ama rengini sevemedim çk soluk ya
günaydın boncuğum
hayırlı olsun istediğin salonu mu tutttunuz canım
İyimiş yaaa markası ne bunun :) ama ben çaycı ve kahve makinası almıcam :) tost makinemde bugün geliyo:))kızlarrrrrr
Benimki gömleğin dikiş ipi lacivert diye almadı düşün :)aynı aynı valla :) bakar bakar yok şunun şurası böyle bu parayya değmez bu ayakkabıı .
hele sen bizim tatil serüvenimizi görseydin
tatile gelmişti yanıma 1 haftalığına ablasına annesine hediye alcak çk fazla mağazada yok şarköyde . şarköydeki tüm mağazaları dlaştık yeter artık git bak ben oturacağım artık yoruldum dedim
aynı mağazaya tekrardan gittik aldık çktık ama öldüm resmen
ee bende bunun acısını cevahirde çıkardımmm
Günaydın kızçelerrrr
Hadi hayırlı olsun canımm :) kızlar 28 ocaktan önce evlenecek olan var m:) topiğin ilk gelini ben miyim:)malesef canım,istedğimiz salon 7300 dü. ne gerek var ki
malesef canım,istedğimiz salon 7300 dü. ne gerek var ki
Benimki gömleğin dikiş ipi lacivert diye almadı düşün :)
Tebrik ederimgünaydııııın çıtırlarrr
22 sinde kınam var
sağol matim:) seninde hayırlı olsun:)Hadi hayırlı olsun canımm :) kızlar 28 ocaktan önce evlenecek olan var m:) topiğin ilk gelini ben miyim:)
yaniiiii. bütceye zarar.bu salonuu bile 5000 e tuuttuk,menüsü ve adı olan bi mekan cünkü tanyıldız:)Gerçekten çok pahalı önemli olan düğünü yapmamız hayalimizi gerçeleştirmek salonun güzelliğine para vermek mantıksız.
Bende bizim burdn düşünüyorum insanlar yol parasıydı takıydı derken gelmiyorlar yani
ama çk gzlmiş salon ne kadara tuttunuz
benimkide iç belli kumaşı ince vs....
allah yardımcımız olsun ne diyim canım
Tebrik ederim
pembesi lilası sarısıda var canım 477 den 393 e düşmüşBen bakayım bunlar yok bende ama rengini sevemedim çk soluk ya
sağol matim:) seninde hayırlı olsun:)
yaniiiii. bütceye zarar.bu salonuu bile 5000 e tuuttuk,menüsü ve adı olan bi mekan cünkü tanyıldız:)
sağol canım:)
pembesi lilası sarısıda var canım 477 den 393 e düşmüş
günaydınn canımmm hayırlısı olsunn cok sevindiiiimmmm :)günaydııııın çıtırlarrr
22 sinde kınam var
http://www.lezzetaletleri.com/korkmaz-as006-uclu-pembe-kahvalti-seti-2663linkini atma imkanın var mı canım ? bende bakayım
salonun çok ta önmi yok açıkçası,dediğin gibi görüntüsüne para verlmiş gibi oluyo bi nevi :)Aynen o parayla ben gider balayımı yapıp kalan borcumu kapatırım :) ben çk beğendim valla düşünsene beyaz gelinlikler içinde yanında eşinle çıkıyorsunnnn hayali bile güzel insanlar size odaklanıyorrr
linkini atma imkanın var mı canım ? bende bakayım
hangi sitede canımm ?korkmaz canım markası :)
çok sağol canıım:)günaydınn canımmm hayırlısı olsunn cok sevindiiiimmmm :)