• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarrrrrr
web-AS008.jpg
küçük elektrikli aletlerini almayanlar için kampanyaaa buldummmmm:KK45:393,00 TL

markası ne canım ? korkmaza benziyor

aynı aynı valla :) bakar bakar yok şunun şurası böyle bu parayya değmez bu ayakkabıı .

hele sen bizim tatil serüvenimizi görseydin

tatile gelmişti yanıma 1 haftalığına ablasına annesine hediye alcak çk fazla mağazada yok şarköyde . şarköydeki tüm mağazaları dlaştık yeter artık git bak ben oturacağım artık yoruldum dedim:rolleyes::rolleyes:

aynı mağazaya tekrardan gittik aldık çktık ama öldüm resmen

ee bende bunun acısını cevahirde çıkardımmm:KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydın kızçelerrrr
Benimki gömleğin dikiş ipi lacivert diye almadı düşün :)

malesef canım,istedğimiz salon 7300 dü. ne gerek var kio_O

Gerçekten çok pahalı önemli olan düğünü yapmamız hayalimizi gerçeleştirmek salonun güzelliğine para vermek mantıksız.

Bende bizim burdn düşünüyorum insanlar yol parasıydı takıydı derken gelmiyorlar yani

ama çk gzlmiş salon ne kadara tuttunuz
Benimki gömleğin dikiş ipi lacivert diye almadı düşün :)

benimkide iç belli kumaşı ince vs....

allah yardımcımız olsun ne diyim canım

Hadi hayırlı olsun canımm :) kızlar 28 ocaktan önce evlenecek olan var m:) topiğin ilk gelini ben miyim:)
sağol matim:) seninde hayırlı olsun:)
Gerçekten çok pahalı önemli olan düğünü yapmamız hayalimizi gerçeleştirmek salonun güzelliğine para vermek mantıksız.

Bende bizim burdn düşünüyorum insanlar yol parasıydı takıydı derken gelmiyorlar yani

ama çk gzlmiş salon ne kadara tuttunuz

benimkide iç belli kumaşı ince vs....

allah yardımcımız olsun ne diyim canım
yaniiiii. bütceye zarar.bu salonuu bile 5000 e tuuttuk,menüsü ve adı olan bi mekan cünkü tanyıldız:)

sağol canım:)

sağol matim:) seninde hayırlı olsun:)

yaniiiii. bütceye zarar.bu salonuu bile 5000 e tuuttuk,menüsü ve adı olan bi mekan cünkü tanyıldız:)

sağol canım:)

Aynen o parayla ben gider balayımı yapıp kalan borcumu kapatırım :) ben çk beğendim valla düşünsene beyaz gelinlikler içinde yanında eşinle çıkıyorsunnnn hayali bile güzel insanlar size odaklanıyorrr

pembesi lilası sarısıda var canım 477 den 393 e düşmüş:KK49:

linkini atma imkanın var mı canım ? bende bakayım

Aynen o parayla ben gider balayımı yapıp kalan borcumu kapatırım :) ben çk beğendim valla düşünsene beyaz gelinlikler içinde yanında eşinle çıkıyorsunnnn hayali bile güzel insanlar size odaklanıyorrr

linkini atma imkanın var mı canım ? bende bakayım
salonun çok ta önmi yok açıkçası,dediğin gibi görüntüsüne para verlmiş gibi oluyo bi nevi :)
konsepti mor olacak bu arada,orda kırmıızı yapmışlar:)
biz evllenyruz ya öenmli olan bu:)

Back