- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Aa tamam canim baskasiydi o zaman o :) sen bana mail ver ben sana atayimyok canım ben istemedim ama isterim şimdi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa tamam canim baskasiydi o zaman o :) sen bana mail ver ben sana atayimyok canım ben istemedim ama isterim şimdi:)
şu eksiklerimi bi alıyım bunlarada sıra gelicek çok güzelller :)Amerikan servisi katologu tatlim :) bak ornek atayim sana da
ben erkege çok yakıştırıyorum bu tarz ayakkabıları :)
Aa tamam canim baskasiydi o zaman o :) sen bana mail ver ben sana atayim
şu eksiklerimi bi alıyım bunlarada sıra gelicek çok güzelller :)
ben erkege çok yakıştırıyorum bu tarz ayakkabıları :)
ayyy aynı benim ki... bişe beğenmez benim beğendiklerimi de beğenmezhımm ben hafta sonu onunla gezeyyim biraz bu renkleri göstereyim bakalım ne dicek birde bişeyde beğenmez varya benden beter yeminle
senin ki baya dayak istiyorayyy aynı benim ki... bişe beğenmez benim beğendiklerimi de beğenmez
benim beğendiğimi atayım sana :) ama ilk başta instgarmdan bulmmam lazım ya birde direct nasl gönderiliyor en azndan ordan yazışırdık veya whatsap vardı dimi kuzum sende özel atar mısın bana numaranı kaydedeyim
çok tatlı bunlarKızlaarrr şu cicilerime bakın Diğer resimler yüklenmiyor niyeyse Eki Görüntüle 1278290 Eki Görüntüle 1278291 Eki Görüntüle 1278292
Az kaldı benimde dövmeme zaten bi gece daha rüyaya bakar:))senin ki baya dayak istiyor
Ama bunlarrr çok hoşşşş:) bende böyle bi 12li günlük kullanım için alacam fazla almıcam çünkü ev görmesiydi falandı filandı derken bi dünya bardak geliyo. Ayrı da misafir için alacam zaten:)kızlarrr
gelelim bardak konusuna ben çeşit çeşit 6 lı bardak alma taraftarı değilim şu an bi 6 lı kadehim var bide sevgilimin gaza gelip aldığı 6 lı renkli bardak :) daha fazla 6 lı bardak kuru kalabalıga yol açar sankigünlük için 12 li böyle bi takım yapmaya karar verdim su ve meşrubat bardağı olarak sizinde fikrinizi alıyım diye düşündüm :)
misafir su takımı için aklımda paşabahçenin bi serisi var bu ara moda zaten :)
Benim düşündüğüm takımda bu canım gate güzel her türlü porselen takımına da uyar ve zarif görünür :)kızlarrr
gelelim bardak konusuna ben çeşit çeşit 6 lı bardak alma taraftarı değilim şu an bi 6 lı kadehim var bide sevgilimin gaza gelip aldığı 6 lı renkli bardak :) daha fazla 6 lı bardak kuru kalabalıga yol açar sankigünlük için 12 li böyle bi takım yapmaya karar verdim su ve meşrubat bardağı olarak sizinde fikrinizi alıyım diye düşündüm :)
misafir su takımı için aklımda paşabahçenin bi serisi var bu ara moda zaten :)
fiyatıda gayet uygun 80 lira filan tutuyor sanırımBenim düşündüğüm takımda bu canım gate güzel her türlü porselen takımına da uyar ve zarif görünür :)
2 battaniye yeter bence benimde 2 tane var :)Hanımlar benim çeyizde annemin yaptığı 2 tane atlas yorgan var onlar hurçta kışlık kullanırız diye yaptırdım.
Birde uyku seti almıştık ama kafama takılan şu oldu kaç tane olsa yeter ki.
Battaniye 2 tane yeter mi ?
2 battaniye yeter bence benimde 2 tane var :)
Canım lav sadece internetten mi satış yapıyor yoksa mağazası da var mı biliyor musun?fiyatıda gayet uygun 80 lira filan tutuyor sanırım
lavda farklı güzel bardaklar var gerçi su ve meşrubat olarak takım yapılır :)
evet bu işlerin en zor kısmı karar vermek zaten :)Değil mi birini biz diğerini misafirler için ayırırım.
Ne zor şeymiş karar vermek